Jump to content
Dani

Noul Stadion al echipei AS Roma

Recommended Posts

Posted

Acesta va fi noul stadion al echipei de fotbal AS Roma din Italia. Va avea in jur de 55 000 de locuri, va contine un muzeu, restaurante, un hotel si multe altele. Se va incepe la constructia lui in viitorul apropiat. Cred ca este unul dintre cele mai frumoase stadioane pe care le-am vazut si isi va merita toti banii mai ales din cauza pano-urilor LED care vor inconjura arena. Pur si simplu superba.

Imagine IPB

Alte imagini si filmulet

Posted

frumos :) bravo lor ca'si promoveaza echipa si ca vin cu noutati referitor la facilitati..un ban investit care insa va atrage mai multi bani pe parcurs. :)

/agree LuckyShot :)

Posted

daca la 82 ani, Franco Sensi a condus un club de fotbal de o asemenea valoare, eu pot sa spun ca se tinea foarte bine pe picioare la varsta lui. Cat despre stadion, arata frumos dar nu-mi place ca un hotel sa fie intr-un stadion. Eh, fiecare cu parerea lui.

Posted

si acum urmeaza sa dea cineva deja celebra replica: "oare cand vom avea si noi in romania asa ceva?" 8-|

o sa avem cand vom avea autostrazi .. si alte cele prima data :whistle:

e frumos :tiphat:

Guest xclaudiu
Posted

romanii nu se vaitau de bani?

Frumos stadion, sa vedem si noi,oare, in Romania asa ceva?

Posted

si acum urmeaza sa dea cineva deja celebra replica: "oare cand vom avea si noi in romania asa ceva?" 8-|

Frumos stadion, sa vedem si noi,oare, in Romania asa ceva?

:rofl2:

Am mai vazut un stadion de-asta, in Harry Potter. :D Hai ca e prea frumos, bravo lor.

Posted

Cred ca noi nu o sa avem asa ceva niciodata dar sper sa construim si noi cv frumos in viitor,chiar daca momentan publicul si fotbalul romanesc nu merita

Posted

Bravo, bine zis 'fulgere' - publicul roman si mai ales echipele din momentul actual din romania nu merita asa ceva, nici macar pe hartie ca idee de viitor. :cool2:

Posted

Laser frate !

Frumos, dar e de abia in stadiul de "viitor stadion" . Cine stie ce se mai intampla pana cand va fi gata.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...