Jump to content
celmaislabaN

Gather Baia Mare

Recommended Posts

Posted

In data de 21, ora 18:30- 19:00, in centru vechi, langa patinuar, am vazut azi ca`l monteaza, ne intalnim cu totii :)) . O sa mergem in dolce vita, sau ce restaurant/bar/crasma/ etc preferati . Sunteti bineveniti cu totii de la mic la mare. :)

Pana la urma ramane asa?

Guest celmaislabaN**
Posted

Si cum beau? sau imi cumperi tu suc? ca io nu dau banii pe bauturi non-alcoolice

Guest celmaislabaN**
Posted

Mna ba sunteti 4, poate ajungeti, daca veniti dati pm, va trm eu numar, ma sunati si vin cu masina sa va intampin, in caz ca nu stiti orasu. :)

Posted

Mna ba sunteti 4, poate ajungeti, daca veniti dati pm, va trm eu numar, ma sunati si vin cu masina sa va intampin, in caz ca nu stiti orasu. :)

trimite mie nr de telefon , mah sa fie femeile gata de show si bautura ca apa pe masa :>

Guest celmaislabaN**
Posted

intre 18:30 si 19:00 :) ...

florin sunt eu,celmaislaban ( uzzy, cu diferite derivari, pt unii ), scream, bladetrinity(probabil), recconect, musli, liquidlove, dandi, ducky, the first, mehico (daca e in bm) si pensionarii ( tre sa mai vb cu scream) . :) in bm nu`s asa multi :))

...

Posted

Eu deocamdata vin, poate il mai conving pe Inamicul sa vina, e admin nou de 2 zile, da numa nu pot sa il conving, da tot il conving :)) sa vina ;).

Guest celmaislabaN**
Posted

Eu deocamdata vin, poate il mai conving pe Inamicul sa vina, e admin nou de 2 zile, da numa nu pot sa il conving, da tot il conving :)) sa vina ;).

Ii rusine?

btw, succes ;))

Posted

Poi ne vedem acolo ca vin si eu cu dandi la o :beer:

Posted

spune-i la inamicul ca pun o pila buna la quantum si daca nu vine sa ii scoata adminul :)) Nu ma enervati ca fac urat :D

LE: ceva Gagici vin?:))

aducem daca vrei, ca nu departe sunt :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...