Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest GregHouse

Problema tastatura

Recommended Posts

Guest GregHouse
Posted

Treaba sta in felul urmator. Butonul F12 de la tastatura nu imi mai merge astfel incat nu pot face minimize la joc. Cum pot face sa inlocuiesc functia butonului F12 cu alt buton ? De exemplu cu alt F sau cu ~... aveti cumva idee ? Sau un winmode care sa foloseasca alte butoane :D

Guest DarkStar
Posted

Poti intra fara winmode si o sa vezi ca f12 continua sa functioneze :P

Guest GregHouse
Posted

Daca citeai topicurile alea importante mai sus de-al tau, gaseai. Da chiar te las sa cauti singur.

Useless, stiu ce e acolo. Daca citeai bine ce am scris am zis ca am nevoie de un remap al butonului F12 sau win mode care sa nu foloseasca f12.

darkstar - am zis eu ceva de faptul ca nu merge ?butonul f12 de la mine de la tst nu mai merge, nu stiu motivul insa ala e singurul buton nefunctional si nu am de gand sa inlocuiesc tst pt un buton

Guest LowGmaN666
Posted

Start >> run >> osk key >> si o sa iti apara o tastatura mica pe ecran GL.

Posted

Useless, stiu ce e acolo. Daca citeai bine ce am scris am zis ca am nevoie de un remap al butonului F12 sau win mode care sa nu foloseasca f12.

Da, corect, ma scuzi, chiar sunt obosit.

Parca era un winmode cu F9 si F10. Nu mai stiu ce nume avea, poate te ajuta vreun player.

Guest LowGmaN666
Posted

Da, corect, ma scuzi, chiar sunt obosit.

Parca era un winmode cu F9 si F10. Nu mai stiu ce nume avea, poate te ajuta vreun player.

da varianta mea ce are :sef:

Posted

da varianta mea ce are :sef:

N-are nimic, am zis eu ceva?

In fine, presupunem ca si-a rezolvat respectivul problema, avand in vedere ca e de la el in mod clar, hardware. Folositi osk pentru astfel de probleme.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...