musthyzz Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Nici nu mai are sens sa comentez...CV: Da, domnu”TS: Salut, te-ai trezit? TS : Da ? O oprit-o unu pe L. ca nu are centura.CV: Da cum il cheama?TS: B.. Il stii?CV: A, B. . Da, da.TS: O spus ca-i filtru prin Bularga, nu stiu pe unde. O zis ca-i opreste pe toti.CV: Da.TS: Pune amenda si ia 2 puncte.CV: Hai ca-l sun eu, da stai sa caut numarul lui, ca nu-l am in telefon.TS: Bine, merci. Pa. * * *ML : Da ce sa fac cu el, ii dau drumu ?CV : Da-l in .... pune-i avertisment si....ML: Bine si asa, hai cum vrei tu....CV: Da.ML: Ii dau, modific aicea acum.CV: Da cu ce era?ML: C-un BMW.CV: C-un X5, nu?ML: Aha.CV: Ma gandeam ca i-o fi venit X6, da o zis ca-i vine in octombrie.ML: Aha. Uite ca modific si-i dau avertisment.Sursa
Parazitu' Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Nici nu mai are sens sa comentez... Sursa :rofl1: nu-i de ras...e de plans.. :blink:
armani114 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 .....ce sa mai zic...fara cuvinte..au ajuns in ultimul hal
Velasquez Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Asa a fost tot timpul , cum credeti ca plin de rromi care nu stiu sa citeasca, sa scrie au carnetul de soferi luat cu numere de ungaria pe masini ? (sper sa nu fie luat ca rasism , dar alt exemplu nu aveam in minte) Credeti voi ca politistii astia iarta asa de ''ochi frumosi'' ? Ehhhh isi primesc si ei ''partea lor'' . :>
alcholic Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 eu unul nu ma mir .. ii de plans ca asa se revolva oate in romania in ziua de azi ... daca nu toate 99% :tiphat:
Radu21 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 E ceva normal! Ar fi fost anormal sa dea amenda la "bazati". Cine stie cate chestii dintr-astea nu mai sunt.
lego_kid Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 daca ei nu ar fi,droguri ar mai fi ? tigari la naspa ar mai fi ? etc. asa ca ziceti mersi.
Stargate Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 si ce asta e o stire noua care sa merite un post pe forum? :blink: militianu' e corupt - asa si ce e nou in asta? ca isi i-a suturi in fund de la bogatani daca indrazneste sa opreasca pe cine nu trebe? hai fratilor, treziti-va si nu mai postati toate nimicurile astea... :-j
c1ocan Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Arata-mi si u un om care nu e dupa interes, bani ? :>
Bastia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 ? e ceva anormal in ce e aici? NOP, asta e peste tot nu numai la iasi, asta e in toata politia romana, trist e ca nu se va schimba asta curand :D