ic.sys Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 http://www.libertatea.ro/stire/video-nici-...aca-263141.html
DanXP Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Super tare, dar ii cred, aveau un meci foarte important si mai ales daca sunt cei mai buni din rusia inseamna k sunt 10 ore/zi minim de pregatiri si vor sa nu se faca de ras fata de ceilalti in ciuda situatiei..cat despre fete dezbracate au tot netul la dispozitie ca tot sunt d-aia cu calcul in sange :) Si nu le trebuie ca am vazut ca e la moda ca fetele sa se dea pe langa ei si poate sunt obisnuiti.. cel putin asa am vazut in romania la echipele mari care ne reprezentau prin CPL etc
The Wizard Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 :wub: :wub: :wub: :banana2: :banana2: :hug:
zetulescu Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 n-ai cu cine....astia sunt berbecii...stati linistiti ca sunt multi si pe la noi pe aici
alexix Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 e regizat, e imposibil sa te poti concentra la joc si cand un prieten te tot streseaza cu intrebari stupide, d'apai cand 2 bunaciuni se freaca de tine purtand doar chiloti.. pai aruncam pcu pe geam fie el si campionatu campionatelor cu premiu de 100000$
vudu Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 ce nubi sunteti ma ! aia joaca pe sute de mii de euro. credeti ca le arde de niste fufe cand au de "lucru" ?
bunny Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Eu cred ca e la misto, tocmai ca asta sa fie mesajul: ca nu lasau aia cs-ul pt femeile respective. Altfel nu se mai faceau poze.