acelasi_bandit Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Voi unde vreti sa va petreceti Craciunul ,Revelionul? plecati undeva la munte ? :)
stayalive Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Eu il petrec acasa cu familia si prietenii.
walle Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 petrec revelionu in Austria , la schi , cu familia :D
octavian_tavi_3 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 In cel mai bun caz, singur acasa, cu un leptop, in cel mai rau caz, in italia, cu mama, fratele, si leptopul ...
gimy100 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 in pestera , daca nu in bahamas sau in insulele canare ..voi ce ziceti ?)
spriTewus Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Craciunul acasa cu familia si Revelionul sper sa-l petrec intr-un local inchiriat, alaturi de prieteni, si sa ma fac beat "muci" ( ..la misto ) !
Guest DilixR Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Acasa , singur . fara familie , prieteni si nimic mai bine asa , singur , caldurica , like npnpnpn
NoComment Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Acasa ca in fiecare an ... stau la munte deci nu imi mai trebuie :) si la mare n-am bani sa merg
THuG-Radu Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Craciunul, sper Poiana Brasov, astept sa vad ce rezolva un prieten.Revelionul, inca nu stiu exact, dar posibil ca anu trecut. Un chef restrans undeva in vreun apartament, cu cei mai apropiati prieteni si in primul week`end dupa Revelion, sa mergem la vreo cabana pe undeva la munte :D
IoNutzZ. Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Craciun-cu familie si after,prieteniiRevelion- cu prietenii sau daca nu,la Iasi..
Guest Bogdan. Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Acas`,ca sa manc` puiu facut de mama :yum:
Guest DilixR Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 in Dubay :Dasa e , Dubay. Vai de capu vostru
marius_truckerfan Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 De Craciun acasa, liniste, Cola, si bomboane de pe brad . Cu familia, ala e spiritul craciunului, liniste, nu galagie :). Iar de revelion, poate facem ceva cu colegii, mergem pe undeva. Daca nu, ies in fata blocului, la puscat petarde, si asa mai am o gramada de anul trecut .
Guest kWai Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 In cel mai bun caz, singur acasa, cu un leptop, in cel mai rau caz, in italia, cu mama, fratele, si leptopul ... as vrea eu sa petrec ca "in cel mai rau caz " ON : revelionul la un party ceva ... si craciunul in familie ca asa se obinuieste ... cu tot felul de mancaruri
marius_truckerfan Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 as vrea eu sa petrec ca "in cel mai rau caz " ON : revelionul la un party ceva ... si craciunul in familie ca asa se obinuieste ... cu tot felul de mancaruri Da si normal, niste sarmale umplute cu intuneric, o sticla de vin ceva acolo, bomboane de pe brad (claaaaaar) . A da, ce parere aveti, vi se pare normal ca de Craciun, deja tot mai multe persoane, petrec /:). Inteleg ca e o sarbatoare in care toata lumea e fericita (de altfel in toate sunt fericiti toti, dar or fi si exceptii). Dar, nu asta e spiritul Craciunului, linisteeeeeeeeeee, de la 22 pana la 6, dupaia putem incepe sa urlam . Edit : ma refer nu la o petrecere asa in familie, stand la masa si mancand, ci la nebunii aia ce baga muzica la maxim, betie, etc etc, stiti voi.
GaBytZu97 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Craciun: Acasa, cu familia....apoi la colindat ca e crizaRevelion: Prin piata sa cumpar petarde si apoi cu tovarasii
Mayhem Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Craciunul cu familia , revelionu cu prietenii :D
acelasi_bandit Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Craciun: Acasa, cu familia....apoi la colindat ca e crizaRevelion: Prin piata sa cumpar petarde si apoi cu tovarasiima bate gandu' sa ma duc cu colindu,de un suc o tigare cv :D
Guest rzr.razer Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Craciun: acasa in familie :tiphat: si in fata la Revelion: intrun loc unde facem o petrecere de seara pana in zori :bananadance2: :bananadance2:
EquiNox Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Craciunul : Acasa ( vine nasu' la finu :) ) Revelionul : Undeva unde e bautura de obicei acasa la un prieten...