Jump to content
acelasi_bandit

Vine iarna vine vacanta de iarna

Recommended Posts

Posted

Acasa , singur . fara familie , prieteni si nimic :))

mai bine asa , singur , caldurica , like npnpnpn

Posted

Craciunul, sper Poiana Brasov, astept sa vad ce rezolva un prieten.

Revelionul, inca nu stiu exact, dar posibil ca anu trecut. Un chef restrans undeva in vreun apartament, cu cei mai apropiati prieteni si in primul week`end dupa Revelion, sa mergem la vreo cabana pe undeva la munte :D

Guest Bogdan.
Posted

Acas`,ca sa manc` puiu facut de mama :yum:

Posted

in Dubay :D

asa e , Dubay. Vai de capu vostru

Posted

De Craciun acasa, liniste, Cola, si bomboane de pe brad :)). Cu familia, ala e spiritul craciunului, liniste, nu galagie :). Iar de revelion, poate facem ceva cu colegii, mergem pe undeva. Daca nu, ies in fata blocului, la puscat petarde, si asa mai am o gramada de anul trecut :)).

Posted

In cel mai bun caz, singur acasa, cu un leptop, in cel mai rau caz, in italia, cu mama, fratele, si leptopul ...

as vrea eu sa petrec ca "in cel mai rau caz "

ON : revelionul la un party ceva ... si craciunul in familie ca asa se obinuieste ... cu tot felul de mancaruri :))

Posted

as vrea eu sa petrec ca "in cel mai rau caz "

ON : revelionul la un party ceva ... si craciunul in familie ca asa se obinuieste ... cu tot felul de mancaruri :))

Da si normal, niste sarmale umplute cu intuneric, o sticla de vin ceva acolo, bomboane de pe brad (claaaaaar) :)). A da, ce parere aveti, vi se pare normal ca de Craciun, deja tot mai multe persoane, petrec /:). Inteleg ca e o sarbatoare in care toata lumea e fericita (de altfel in toate sunt fericiti toti, dar or fi si exceptii). Dar, nu asta e spiritul Craciunului, linisteeeeeeeeeee, de la 22 pana la 6, dupaia putem incepe sa urlam :)).

Edit : ma refer nu la o petrecere asa in familie, stand la masa si mancand, ci la nebunii aia ce baga muzica la maxim, betie, etc etc, stiti voi.

Guest rzr.razer
Posted

Craciun: acasa in familie :tiphat: si in fata la :pumn:

Revelion: intrun loc unde facem o petrecere de seara pana in zori :bananadance2: :bananadance2:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...