zeus_alin Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 un admin sa raspunda la prima sugestie dak se aplica sau nu ? :beer:
AmAragaz Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 pro, e jale cu 5 goldeni dimineata la 3/4/5/6 prind 1 golden daca il prind si pe ala :|asa cum imi fac set ?:| il cumpar ar fi dar cu ce ?nu mai vand playerii iteme pe jwl, :crazy:
ija4ok Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 pro, e jale cu 5 goldeni dimineata la 3/4/5/6 prind 1 golden daca il prind si pe ala :|asa cum imi fac set ?:| il cumpar ar fi dar cu ce ?nu mai vand playerii iteme pe jwl, :crazy:te-ai intrebat de ce sunt 5?
-=BUBU=- Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Au cerut playerii sa nu mai cada zen din bockuri si sa micsorat numarul lormacar daca sa redus sa pice iteme bune.Sunt deacord cu ambele sugestii deci Pro !
zeus_alin Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 te-ai intrebat de ce sunt 5? de ce is numai 5 ?
ghiGhi89 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 de ce is numai 5 ?ca sa nu fie 8 cred!! #-o :))
ellysmark Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Presimt ca o sa vad un raspuns de genul "Daca nu va convine aici jucati pe alte servere" oricum in afara de lvl altceva nu poti face(nu ai ce face) si mai si suntem blamati ca nu vedem altcv in afara de liniute si lvle , pai ce altceva poti face?eu inteleg ca e low dar in ritmul asta ....
zeus_alin Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 de ce is numai 5 ? un raspuns si la mine ? :-??
AmAragaz Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 te-ai intrebat de ce sunt 5?sunt 5 k sa nu fie 8 :))DAR GANDESTETE LUMEA SE MAI APUCA SI DE ACUM DE MUNU DE LA INCEPUTU DB`ului Facem un test iti faci un char de care vreisi sa vedem de la 0 in cat timp iti faci setfara sa te ajute nimeni :-j
Bobby Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 te-ai intrebat de ce sunt 5?Da ija cu toti suntem curiosi dece sa redus la 5 goldeni.Daca nu mergi noaptea la invazie pe zi nu ai nici o sansa sa prinzi goldeni,eu testez si s2,acolo cum vad tot 5 goldeni sunt si gasesc max 3 goldeni pe o harta cand nu-i nimeni la invazie(din 15 bok-uri +4 si +5 nici un item bun nu a cazut)
ellysmark Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 nu inteleg de ce nu sunteti de acord cu donatiile ,practic ajuta la intretinerea serverului ,repet NU E NIMENI OBLIGAT sa faca donatii ,cat despre numarul goldenilor nu vad nici un raspuns din partea lui vDragos , sa inteleg ca nu se uita sau ca nu ii pasa???
Cr1stY Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Legat de goldeni. Atata timp cat pe Server sunt peste 500 de persoane dintre care cel putin 200 "fug" dupa invazii, eu zic ca este mai mult decat ok sa prinzi 1-2-3 Bok-uri.Nu inteleg de ce zici ca ar trebui bagati cel putin 8 goldeni, "asa cum este normal". Nu este deloc normal. Normal este asa cum LinkMania configureaza Server-ul.Sa inteleg ca tot ce doriti, este ca fiecare sa-si poata face orice set doreste intr-un timp cat mai scurt. Nu aveti impresia ca devine totul prea usor ?Momentan, goldenii raman asa. Daca se va modifica ceva, cu siguranta Ody sau Dragos vor anunta.Cat despre donatii, niciodata.