Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ellysmark

2 sugestii

Recommended Posts

Posted

1. http://www.linkmania.ro/s1/status/index.ph...ord=2&tip=0 De ce am pus acest link? simplu :

sunt foarte multe caractere peste 2 rr .Cu cat mai multe caractere cu atat mai mare nevoia de iteme ,sa presupunem ca sunt 10 persoane la invazii pentru bok 5 ,surpriza sunt doar 5 goldeni,sansa sa iei 1 bok e destul de mica ,ca sa nu mai zis sa pice un item decent . Ar fi super ok daca s-ar pune numarul de goldeni ca pe un server normal ,adica 8,in ritmul acesta pe viitor o sa ajunga un set gen lk dsr +9 din bok 5 sa faca ,cat un set antic ,ca sa nu mai zic ca e foarte greu sa faci iteme la +13 .rata e cam la 10 iteme bagate iese 1 +13 ,vorbesc din propria experienta ,jwls deja incep sa fie inutile foarte multi nu mai vor sa faca schimb de iteme pe jwls > Fiecare server are si el o economie ,iar aici nu prea pot sa zic ca e echilibrata ,tot ce i-mi doresc e sa fie setati goldenii asa cum ar trebuii adica 8 pe fiecare plansa ,invaziile sunt la 1h nu 45 minute ca pe 097 ,de cateva zile ma trezesc ca la fiecare invazie iau decat 1 bok , maxim 2 in cel mai bun caz ,sau deloc.

2. Introducerea de donatii

Ar ajuta foarte mult la partea tehnica a serverului,nu s-ar mai creea probleme cand e vorba de imbunatatire .

ex: schimbarea nickului ,mutarea unui caracter pe alt cont ,schimbarea unui gm (guild sau alianta)

Posted

io crek ar trebui sa se puna mai mult de 8 goldeni :-??

in ultima vreme la invazii nici makr nu prind 1 golden...

Posted

1. http://www.linkmania.ro/s1/status/index.ph...ord=2&tip=0 De ce am pus acest link? simplu :

sunt foarte multe caractere peste 2 rr .Cu cat mai multe caractere cu atat mai mare nevoia de iteme ,sa presupunem ca sunt 10 persoane la invazii pentru bok 5 ,surpriza sunt doar 5 goldeni,sansa sa iei 1 bok e destul de mica ,ca sa nu mai zis sa pice un item decent . Ar fi super ok daca s-ar pune numarul de goldeni ca pe un server normal ,adica 8,in ritmul acesta pe viitor o sa ajunga un set gen lk dsr +9 din bok 5 sa faca ,cat un set antic ,ca sa nu mai zic ca e foarte greu sa faci iteme la +13 .rata e cam la 10 iteme bagate iese 1 +13 ,vorbesc din propria experienta ,jwls deja incep sa fie inutile foarte multi nu mai vor sa faca schimb de iteme pe jwls > Fiecare server are si el o economie ,iar aici nu prea pot sa zic ca e echilibrata ,tot ce i-mi doresc e sa fie setati goldenii asa cum ar trebuii adica 8 pe fiecare plansa ,invaziile sunt la 1h nu 45 minute ca pe 097 ,de cateva zile ma trezesc ca la fiecare invazie iau decat 1 bok , maxim 2 in cel mai bun caz ,sau deloc.

Ar ajuta foarte mult la partea tehnica a serverului,nu s-ar mai creea probleme cand e vorba de imbunatatire .

ex: schimbarea nickului ,mutarea unui caracter pe alt cont ,schimbarea unui gm (guild sau alianta)

Ar fi ceva :clap:

Guest The_KniveS
Posted

cum prima ta sugestie sunt de acord , si eu cand ma duc prind 1 bok , si doar noapte prind 2 maxim 3

cu a 2-s sugestie nu sunt de acord, din cate stiu linkmania e un srv rds&rcs si nu accepta donatii

Posted

prima idee nu e rea rar prind cate 1 bok si din ala aveam

norocul sa cada zen .. ( acuma nu mai cade ) dar e ff buna ideea

a doaua . nu stiu ce sa zic

Posted

glumeam ma...dar totusi ar trebui sa se bage cel putin 10 goldeni...k ziua nu prea prinzi..seara mai ai noroc sa dai de ei

Guest LowGmaN666
Posted

1. maxim 15 goldeni pe invazie.

2. va raspuns knives.

Posted

1. Nu sunt deacord cu maritul numarului de goldeni. Pe vremea asta toata lumea are +13(aproape) ... din 10 in 10 minute auzi lumea cu "ia uite ce am si ce nai tu hahaha etc ...". Daca sar mai rari itemele astea exe cred ca ar fi foarte benefic.

2. Nu stiu daca sunt de acord cu plata pentru servicii , dar as fi deacord de a se pune un buton de donate undeva pe site si sa se tina o statistica cu ce si cat a dat fiecare. Acolo o sa se vada cine vrea sa ajute serverul.

Posted

Nu sunt de acord cu prima sugestie , a doua nu comentez.

daca sar marii rata la iteme bune , sau sa fie mai multi goldeni pe plansa ( la ce tereferi u acolo etc ) si-ar face toata lumea intr-o zi , doua , maxim 3 set +13 ..

daca ar scadea ---//--- nu si-ar mai face nimeni niciodata set +13

deci conculzia .. e perfect cum e acum

:tiphat:

Posted

Perfect ? cate invazii faci hadriane ?sincer? am sm /mg 5/6 rr si prind 2 bokuri NOAPTEA si tu zici ca asta e perfect?iar partea cu facutul de set in 2..3 zile sti bine ca e o mare aberatie ,cate iteme cu opt decente sa iei pe zi? putine zic eu ,cate sa iasa la +13 ? mai deloc si crede-ma am bagat conturi de iteme la goblin si nu am cine stie ce +13

Tot ce am cerut e sa se seteze numarul de goldeni ca pe un server normal ,nu cer 10 nu cer 15 cer numarul lor normal.

Posted

Perfect ? cate invazii faci hadriane ?sincer? am sm /mg 5/6 rr si prind 2 bokuri NOAPTEA si tu zici ca asta e perfect?iar partea cu facutul de set in 2..3 zile sti bine ca e o mare aberatie ,cate iteme cu opt decente sa iei pe zi? putine zic eu ,cate sa iasa la +13 ? mai deloc si crede-ma am bagat conturi de iteme la goblin si nu am cine stie ce +13

Tot ce am cerut e sa se seteze numarul de goldeni ca pe un server normal ,nu cer 10 nu cer 15 cer numarul lor normal.

scuze .. am fost plecat in ultimile zile.. nu am jucat.. azi am aflat ca sa micsorat nr la 5 goldeni pe plansa ...

:duh:

spuneam perfect ..gandidu-ma ca inca mai sunt 8 ..

Posted

la faza cu donatiile.. nu as da bani sa joc mu online. e de ajuns ca-mi platesc netul :)

goldenii ce-i drept, sunt putini pentru numarul de playeri si pentru rata asa mica la goblin.

daca s-ar lasa numai 2 goldeni/plansa si s-ar ridica rata de succes la +13 pana la 90%, probabil ca ar avea mai mare valoare invazia pe linkmania :)

Posted

daca s-ar lasa numai 2 goldeni/plansa si s-ar ridica rata de succes la +13 pana la 90%, probabil ca ar avea mai mare valoare invazia pe linkmania :)

Si intr-o luna isi face cel putin jumate de server set +13. Dupa cum spunea dragosh acum ceva timp, daca se dorea acest lucru, le punea direct la shop.

Posted

Si intr-o luna isi face cel putin jumate de server set +13. Dupa cum spunea dragosh acum ceva timp, daca se dorea acest lucru, le punea direct la shop.

ai uitat ca din 100 de bok-uri sparte, daca prinzi 5 iteme lk dsr dd e lucru mare :) (care si alea pica random. deci e imposibil sa-ti faci un set complet pana la sfarsitul db-ului)

Posted

la faza cu donatiile.. nu as da bani sa joc mu online. e de ajuns ca-mi platesc netul :)

+curentu :rofl1:

ON:cam putini goldeni,intr-o saptamana am prins DOAR 2 si aia cu noroc ieri :-j

Guest Rapp3ru
Posted

referitoe la goldeni...este un lucru la care mam gandit si eu.sar gasi mai usor itemele exc de care ai nevoie

cu donatiile insa nu sunt de acord.sar crea diferente si favoritisme

Posted

cu goldenii sunt de acord sa se inmulteasca dar cu donatiile nu sunt deloc deacord.. atunci aia cu bani ar avea seturi full pe band rulanta.. iar aia care au calculator de toata jena... care nu au posibilitati.... ar fi mult prea dezavantajati

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...