ZAMOLXIS Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Deoarece s-a ajuns pana acolo de se cauta cate un om ON pe spot... iar ceilalti la film, la munca, la scoala sau in pat... as sugera cate 2 svrestart la 12 ziua si 12 noaptea. :> S-ar descongestiona mult spoturile, si ar disparea mania asta a vanatorii, a preluarilor... nu mai vorbim de dusmanii.... Sau de cate ori intra un admin online, inainte de a saluta serverul, sa dea un rr... #-o Mai scutesc si ei raziile, neplacerea de a posta si bana... etc :) Don't hate the player, hate the game!Keep up the good work! :right:
lixandra Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Buna ideea :right:! Asa nu v-ati (ne-am) mai plange de contorul de afk. Daca se dau restart-uri mai dese, 1-2 pe zi, nu cred ca vor mai fi asa multe razii :).
Guest Cafeist Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Se tin greu spoturile, iar daca se da de 2 ori pe zi, o sa fie destul de nasol. Eu as propune o data la 24 de ore si la o ora anume (7 dimineata-8).
ZAMOLXIS Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 :-? Indicat ar fi sa nu fie ore fixe, pentru ca atunci intre ele ar fi acelas lucru. S-ar baga afk 12 ore si gata... E mai usor sa iti pui ceasu sa sune la ora cutare si sa iti iei spot... Cel mai bine ar fi sa se dea rr cand intra un admin on sau sa stabileasca ei un anumit orar... hotii sa nu il stie :P
Guest Cafeist Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Sa nu fie ore fixe, dar sa nu fie 10 restart-uri pe zi (cand intra 10 admini). Sa se anunte azi am dat eu restart etc.Si sa se renunte la razii, ar fi ideal :D
ZAMOLXIS Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Si raziile isi au rostul lor. Dar in functie de acest program de svrestart s-ar reduce probabil mult si raziile.
ZAMOLXIS Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 citeste aici si aici #-o Daca problema inca nu este rezolvata, iar polul este clar castigat de afkisti, acesta ar fi trebuit sa fie reper doar pentru admini. :D Atunci implementarea rr este clar necesara . Bagati voi un orar pentru rr stiut numai de voi, pe care sa il si rotiti... si veti vedea ca treaba va fi diferita pe server. Dar dragos, si acest program nu va fi respectat la fel cum nu se fac razii... ori mai recrutati admini! :dooh:
-GUNIT- Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 nu ar fi rau :) pe la inceputul verii se dadea cate 1rr la srv pe zi dar acum vad ca nu se mai practica :P
Guest Cafeist Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 #-o Daca problema inca nu este rezolvata, iar polul este clar castigat de afkisti, acesta ar fi trebuit sa fie reper doar pentru admini. :D Atunci implementarea rr este clar necesara . Bagati voi un orar pentru rr stiut numai de voi , pe care sa il si rotiti... si veti vedea ca treaba va fi diferita pe server. Dar dragos, si acest program nu va fi respectat la fel cum nu se fac razii... ori mai recrutati admini! :dooh:Imposibil. Si in plus oricine poate sa tina o statistica azi sa dat rr la ora x, maine la ora y etc. Dar sa nu uitam de celebrele telefoane . Oricum vdragosh a dat raspunsul ca sa mai dezbatut problema si nu a iesit favorabil.
Brotherhod Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Dragosh, pana la urma este un servar on-line ...trebuie marit raziile ( din 3 in 3 ore ar fi super :D) , staful tehnic sau de ce nu sa revii la ss-urile grase pt ce-i afk...
MurDoc Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 O sa incercam sa fim mai activi. Avem si doi colegi noi acum, respectiv Sirius si Jafar.Sugestia cu restart la server a mai fost discutata.