Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Valhalla

O mica intrebare despre stationare

Recommended Posts

Posted

Este k daca urmam exemplul din preluare pentru a atentiona pe cineva pentru stationare langa spot/tarc.

Exemplu:

minutul 00:00: x, nu stationa +print.

minutul 00:- -: x, nu stationa +print.

minutul 00:04: x, nu stationa +print.

minutul 00:05: F4 +print.

sau trebuie dupa modelul vechi ?

Posted

Pai acelasi lucru ai putea zice si despre KS.

Modelul acela e pentru preluare, si preluare only. Pt stationare minim 3 request-uri sa paraseasca spotul + F4.

Posted

Pai acelasi lucru ai putea zice si despre KS.

Modelul acela e pentru preluare, si preluare only. Pt stationare minim 3 request-uri sa paraseasca spotul + F4.

si in modelul de mai sus nu sunt tot 3 requesturi ?

Posted

Sunt, dar nu conteaza in ce timp le incadrezi atata timp cat persoana pe care o alungi este on. In caz contrar, nu exista stationare.

ps: am scris "minim 3 request-uri". din asta ai dedus tu ca eu am zis fix 3? te inseli.

Posted

Sunt, dar nu conteaza in ce timp le incadrezi atata timp cat persoana pe care o alungi este on.

da am stiu asta....dar eu am intrebat daca putem atentiona o persoana de stationare (online) prin modelul dat de mine mai in sus....daca nu.....dami u un model sau sa pun a 3-a intrebare in minutul 5 si sa fac si print F4 in acelasi minut ?

Posted

dar nu ar fi mai bine sa o fac ca si in exemplul de la preluare min 1 - prima atentionare min 3 - a 2-a atentionare min 4 - a 3-a atentionare si in min 5 - F4.

p.s. nu cred ca mam exprimat corect eu ma refeream la a 3-a atentionare+f4.

a)pun a 3-a atentionare in min 4 si fac F4 in min5.

b(pun a 3-a atentionare in min 5 si fac si f4 in acelasi min.

care din a & b ?

Posted

Oricare din ele. La stationare, MORAL VORBIND, e de-ajuns sa-i zici unuia o singura data "da-te mai incolo" ca sa inteleaga, ca-i zici de 3 ori, e o chestie de formalitate, sa nu zica lumea ca n-a vazut ca i-a fost adresat acest lucru.

La preluare e total diferit, caci respectivul e afk. El cand da F4, trebuie sa vada minim un request de "x+afk?".

Posted

dar nu ar fi mai bine sa o fac ca si in exemplul de la preluare min 1 - prima atentionare min 3 - a 2-a atentionare min 4 - a 3-a atentionare si in min 5 - F4.

p.s. nu cred ca mam exprimat corect eu ma refeream la a 3-a atentionare+f4.

a)pun a 3-a atentionare in min 4 si fac F4 in min5.

b(pun a 3-a atentionare in min 5 si fac si f4 in acelasi min.

care din a & b ?

doar un raspuns la reply-ul de mai sus ma intere dupa care poti da closed.

Edit: nu ma refeream la persoanele AFK.

Posted

Ti-am spus, ambele variante. :)

k...u zici ca ambele variante....dar intrebare capcana cati moderatori considera ca ambele modele sunt corecte si nu sunt nefondate ?

Posted

Toti.

La preluare trebuie sa astepti raspuns din partea aceluia pe care il intrebi de afk. (ca doar e o intrebare)

La stationare e un indemn catre cel care-ti violeaza teritoriu propiu-zis, nu necesita raspuns pt nimic. Cum am spus, e de-ajuns sa inteleaga la prima "alungare" cand ii spui "nu stationa".

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...