Jump to content
The Wizard

Scoala 153 din Capitala, inchisa din cauza gripei porcine

Recommended Posts

Posted

Scoala numarul 153 din sectorul sase al Capitalei a fost inchisa luni dupa ce cinci persoane au fost diagnosticate cu gripa porcina, iar alte sase persoane sunt suspecte.

Copiii care invata la aceasta scoala au fost trimisi acasa, iar scoala a fost inchisa, anunta Antena 3.

In urma bilantului realizat de ministerul Sanatatii duminica in Romania de inregistrau 100 de bolnavi cu gripa porcina care sunt izolati si se afla sub tratament antiviral.

"Avem suficiente rezerve de Tamiflu, de ordinul sutelor de mii, nu se pune problema sa ramanem fara rezerve", a precizat Adriana Pistol, directorul Centrului pentru prevenirea si controlul bolilor transmisibile.

Alte cazuri au fost diagnosticate si luni dimineata, in Maramures si Bucuresti, drept urmare ministerul Sanatatii a convocat un Comitet de Urgenta.

ziare.com

nu stiu ce sa zic, dar gripa asta porcina are ceva suspect...

cum a venit vreunu din afara pac are gripa porcina, acum incep cu scolile.

Posted

Urat,foarte urat....se raspandeste foarte repede......iar faza cu a venit unu de afara pac gripa,acum si scolile...poate vreun parinte a fost plecat,a luat aceasta gripa....avand copil a luat si el..care s-a dus la sc si etc...asta ar fi o varianta acum nu stiu,in orice caz trebuia sa fim atenti cu cine umblam

Posted

nu pare deloc inregula ce se intampla, au ajuns jucatorii de fotbal din anglia sa se imbolnaveasca, incep sa moara sute de oameni... e ceva controlat sau va deveni un scenariu de film gen lupta pt supravietuire...?

Posted

Pacat , de la 1 am au ajuns sa ia aceasta boala peste 500 ... in curand scolile / gradinitele / institutiile de stat vor fii inchise din cauza aceste gripe , daca va este rau , vomitati , va doare capu , va doare in gat ramaneti acasa , nu imbolaviti si pe altii .

Posted

hai sa educam copii sa stranute .... #-o ... uitativa in jurul vostru ca is omani mari care nu stiu afce astest lucru pun mana la gura cand stranuta si dau mana dupa aia #-o

Posted

nu pare deloc inregula ce se intampla, au ajuns jucatorii de fotbal din anglia sa se imbolnaveasca, incep sa moara sute de oameni... e ceva controlat sau va deveni un scenariu de film gen lupta pt supravietuire...?

Ce sute de oameni au murit ba? =)) probabil a mierlit vreun mosneag care mai suferea de 14 boli pe langa aceasta simpla raceala si nu i-a trebuit mai mult :))

dabia astept sa vina si la mine in liceu... :) :yum:

+99999999

Posted

Drace mane , mai lasa alcoolul cand vii pe forum !!!!!!!!111111oneoneoneunuunu....

Nu mie frica de gripa porcina, chiar am vazut un material cu statistici. Mor cativa oameni la nivel national , nici atat.

Posted

Am nimerit Sambata seara 2 taximetristi care erau raciti imi venea sa le dau cate un capac sa ii dau jos din masina si sa le conduc eu masina la cat de nesimtiti erau nici nu puneau mana la gura cand tuseau nu aveau nici un stres mai vroiau sa mergem si direct pe bani nu pe aparat, o fac pe tiganii si sunt romani, ce sa le faci?!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...