Cauchy Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Virusul gripei porcine a cauzat în Ucraina moartea a 39 de persoane, trei dintre decese înregistrându-se în regiunea Cernăuţi, iar cazurile suspectate de infectare cu virusul H1N1 se ridică la 150.000, a anunţat pe site-ul său de internet Ministerul ucrainean al Sănătăţii, potrivit NewsIn. Virusul noii gripe a apărut iniţial în regiunea Ternopil din vestul Ucrainei, apoi s-a răspândit probabil în regiunile învecinate Ivano-Frankivsk, Liov şi alte regiuni.Până la 31 octombrie, 14 persoane au murit din cauza acestui virus în regiunea Liov, 13 în regiunea Ternopil, şase în Ivano-Frankivsk, trei în regiunea Cernăuţi, două în Rivne şi o persoană în regiunea Volînia.Preşedintele ucrainean Viktor Iuşcenko a anunţat sâmbătă că 48 de persoane au murit, dar, din câte se pare, el a indicat bilanţul victimelor tuturor formelor de gripă.Guvernul ucrainean a ordonat închiderea şcolilor şi cinematografelor din ţară, a interzis reuniunile publice timp de trei săptămâni, în efortul de a opri răspândirea epidemiei. Kievul a deblocat, de asemenea, 12,5 milioane de dolari pentru achiziţionarea de medicamentele antivirale şi echipament medical.Ana-Costina ConstantinescuSursa: ROL.ro
Bastia Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 wow, ceea ce parea ceva inofensiv incepe sa ia proportii :Dsper sa nu ajnuga si la noi... sau poate chiar e o conspiratie sa mai reduca nr de persoane, nu as crede ca am ajuns chiar acolo! no conteaza, bastia sa nu pice in C si totul e ok :)
FuZZeN Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 degeaba speri, ca deja au fost si la noi cateva cazuri ...:(
Alecswtzu Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Naspa, tata imi zice sa am grija ca e naspa...
Cauchy Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Asta e acum, se intampla si la case mai mari ^_^
acelasi_bandit Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 urata treaba si vad ca se raspandeste din ce in ce mai mult :(
armani114 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Urata treaba...se raspandeste foarte repede