Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Shmecherul

o intrebare

Recommended Posts

Posted

Stiu, dar parinti mei nu au posibilitati... asa ca m-am gandit la PS3 e la jumatatea pretului unu calculator asa cum trebuie(PC-u costa 30-40 mil si PS3 consta 17 mil)si poate fi folosit si ca PC si ca VIRGULA consola....

Guest Cafeist
Posted

40 de milioane ????????? Tu vrei nasa prietene ? :banghead: . Tin sa te anunt ca mu merge si pe un pc la 300 de RON (3 milioane, tot calculatorul !).

Eu acum 3 ani am dat 1300 RON (13 mil) pe unitatea centrala (au mai scazut preturile intre timp). Tin sa te anunt ca imi merge orice joc aparut recent.

Sa presupunem ca dai 1300 RON pe unitate centrala, monitoare am vazut si la 400 de RON. 1300+400 = 1700 RON ! Iti mai cumperi si un mouse si o tastatura sa spunem maxim 50 de ron. Se ajunge la un total de 1750, si ai un pc care iti merge orice joc mai nou. Eu ti-am dat extrema. Poti cumpara tot pc-ul (desktop) pana in 1000 RON (10 mil), si o sa iti mearga o gramada de jocuri. Trebuie doar sa sti cum sa iti faci pc-ul, si cel mai important de unde !

Posted

stiu ca mu merge si pe un calc de 300 lei da' eu vreau sa mai joc si alte jocuri.. ca nu sunt obsedat de mu... cum ar fi assassin's creed(sper ca nu fac reclama) care are nevoie de procesor dual core 2,4 ghz de 2- gb ram, de placa video de 512 mb care sa suporte DirectX 9, poate chiar 10 asa ca.... scuzama dar un calculator ca asta ajunge si la mai mult de 40 mil....

Posted

Sau nu. Un calculator cu cerintele tale costa in jur de 2000 de lei. Da, dual core si cu 2 GB de rami. Un office cu 2 GB de rami si 256 video, procesor de 3600+ (cred ca duce doar 3 sau 2.7) si cu un monitor care face 300-500 de lei, costa 1500-1600 de lei. Daca iei doar unitatea, te costa cam 1000-1200 de lei. Ce te-ar costa in plus ar fi acel dual-core care costa putin mai mult dar nu-l duce la 4000 de lei. Cu 2000-2500 iei un pc cu o configuratie foarte buna.

Guest Cafeist
Posted

Un calculator de lux poate ajunge la cateva sute de milioane. Eu de 40 de milioane imi cumpar dedicat (16 gb ram etc.). Uite sistemul meu actual http://img43.imageshack.us/img43/3761/xyzv.jpg. Numai stau sa fac print si la placa video, dar este de 512 (trebuie sa ma crezi pe cuvant). Cu totul ma costat 13 mil acum 2-3 ani. Sa spunem ca preturile erau mai joase (desi dupa parerea mea erau mult mai scumpe decat acuma). Un amic si-a facut un pc de pe emag (prin luna august).

http://img526.imageshack.us/img526/5949/calcliviu.jpg

Mie mi-a mers perfect assasin creed's 1, nfs shift/fifa 2010 si alte jocuri aparute recent.

EDIT:

Tu cumva esti obisnuit ca acum x ani cand un pc se lua cu zecile de milioane? :D, s-au schimbat vremurile. Prin 94-95-96 parca, cineva a vandut o garsoniera si cu jumatate din bani si-a cumparat un pga (parca 4-8-6) :wub: . Aveai soliter pe el :wub: (ce ma mai jucam :)) ). Bine inteles era folosit pentru alte lucruri, nu pentru soliter, dar ca fapt divers ti-am spus povestea ca sa vezi ca un pc bun nu este incredibil de scump cum credeai tu (40 de mil).

Posted

Eu as fi preferat un ps3 dar sa sti ca m-ai cam dat pe spate cu replica aia cu emag... sa sti ca o sa ma uit si eu pe acolo... merci de idee :right: dar tot mi-as dorii un PS3:P si oricum pot sa joc MU si de pe calcu asta... :D

Guest Cafeist
Posted

Nu inteleg de ce vrea lumea sa-si cumpere calculator doar pt mu. :/

Eu am dat un exemplu referitor la intrebarea lui. Nu i-am spus sa isi ia un pc de 300 de ron. Pana la urma suntem pe aria muonline (trebuie sa implicam putin si mu-ul in discutia noastra :D ).

Eu as fi preferat un ps3 dar sa sti ca m-ai cam dat pe spate cu replica aia cu emag... sa sti ca o sa ma uit si eu pe acolo... merci de idee :right: dar tot mi-as dorii un PS3:P si oricum pot sa joc MU si de pe calcu asta... :D

Spune clar ca vrei un ps3 si nu ma mai oboseam sa uploadez pozele :D . Oricum nu doar pe emag sunt lucruri ieftine. Eu am pc-ul de la depozitul de calculatoare si sunt foarte multumit de el.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...