Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

hellios

Athena

Recommended Posts

Guest Elsye
Posted

b-( sunt lovita de o raceala... nu ma pot concentra si nu am chef de nimic

Guest Elsye
Posted

buff buff buff

:pumn: am o dilema:

1.pe laptop merge rar-ul luat de pe mu linkmania, start .exe are 5.2. pana aici mi-e clar

2. pe pc acelasi rar cand il instalez are start.exe de 4.9 desi e acelasi mod in care procedez.

de ce diferentza asta? nu pot juca pe pc care mi-e mai la indemana decat laptop.

cred ca e de la febra, vorbesc de una singura. :comp2:

Posted

buna dimineata :)

buff buff buff

:pumn: am o dilema:

1.pe laptop merge rar-ul luat de pe mu linkmania, start .exe are 5.2. pana aici mi-e clar

2. pe pc acelasi rar cand il instalez are start.exe de 4.9 desi e acelasi mod in care procedez.

de ce diferentza asta? nu pot juca pe pc care mi-e mai la indemana decat laptop.

cred ca e de la febra, vorbesc de una singura. :comp2:

bre ai noroc ca ma cunosti:)

iti dau eu raspunsul : CHIAR NU STIU ! :nanana:

cat despre raceala, ehh, lasa ca pana te mariti trece :)

Posted

n'seara :bananadance2:

cautati unu topicul guildei HEART ca turbez ! :despair:

=)) =)) =)) =))

^_^ |)-->

CITAT(| ^_^ | @ Apr 3 2010, 06:50)

neata :yupee: back4spam

gg :> :>

Posted

As vrea sa-mi cer iertare daca am suparat prin comportamentul, vorba si faptele mele. Uneori nu stim sa deosebim binele de rau inarcati fiind de problemele de zi cu zi.

Va doresc un Paste Fericit!! Dumnezeu sa ne ajute sa alungam tot ce-i rau, tot ce nu ne reprezinta si sa ne dea puterea sa iertam mai des. Ca apoi, mai fericit este acela care iarta decat acela care asteapta iertare.

Imagine IPB

Posted

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas. Fie Ca Sarbatoarea Invierii Domnului Sa Va Aduca In Case Lumina, Dragoste, Intelegere Si Sanatate!!! HRISTOS A INVIAT !

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...