Guest Elsye Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 asta fac acum, te anunt dupa ce il instalez, ms oricum de sustinere:))si ca nu vb singura
Guest Elsye Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 nu functioneaza, nush ce are ca e aceasi arhiva si pach si nu vreaieri a mers doar
hellios Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 nu functioneaza, nush ce are ca e aceasi arhiva si pach si nu vreaieri a mers doarfa un post la probleme tehnice sau inceraca sa stergi tot si sa descarci iar jocul apoi reinsaleaza
ingerasha Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Da, a rezolvat Elsye, este in joc :) Bravo!Hello!
Stefan^SM Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Salut as vrea si eu sa intru in aly cu voi :D daca mai aveti loc si daca ne vreti ;)) :tiphat:
hellios Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Salut as vrea si eu sa intru in aly cu voi :D daca mai aveti loc si daca ne vreti ;)) :tiphat:da Stefan, cu placere :)Da, a rezolvat Elsye, este in joc :) Bravo!Hello!buna piciule :yum:
M!ster!o Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 bai desteptule care ti proloblema ca scriu eu gresti ca-s gm .. :))hhti ciuda ca ti-am dat ss sau ce? tiam zis iti cereai scuze si retrageam nu ai vrut ss placut :) si vezi nu mai fi asa smcehr tu ca gm..k iti dau guilda la pk si nu va vad bn
Stefan^SM Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Soca cum dau de tn in joc:-? ca am tot incercat pm Tiganca si nu e in joc.....
hellios Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 bai desteptule care ti proloblema ca scriu eu gresti ca-s gm .. :))hhti ciuda ca ti-am dat ss sau ce? tiam zis iti cereai scuze si retrageam nu ai vrut ss placut :) si vezi nu mai fi asa smcehr tu ca gm..k iti dau guilda la pk si nu va vad bnhahaha:)))))))) =)) Copil nab, nu imi este nicium ca am luat ss. In ceea ce priveste scuzele, stai lin ca nu le vei primi niciodata de la mine decat in situatiile in care voi fi vinovat. Doar incercam sa iti arat cat de analfabet esti. :) ti-am nu tiamsmecher nu smcehr imi dai guilda la pk ? =)) =)) =)) de parca ai da-o la spalatoria Nufarul sau la schimb...mare natarau esti d-le misterio! Bate vantul prin capsorul tau ala de copil. :dooh:
beetle23 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 haoleeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuu, pirandooooooooo, ai ss ? :rofl1: deci ma dor ochii de la un sig de mai sus, si jumatea de neuron de la incercarile repetate de a intelege daca vorbeste romaneste persoana respectiva. inca nu m-am lamurit. dar nici nu mai incerc sa :naughty: In alta ordine de idei, me happy, merg la un targ handmade :D Si trebuie sa imi fac comanda pe banii pe care nu ii am :dooh: Dar ma descurc eu, as alwayspup, sa fiti cuminti :wub: :wub:
Stefan^SM Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 soca tot respectul pt tn dar ai niste nabi in guilda :-j nu mai vreau aly sa fiu in aly cu nabi ca reload :-j spor si de acum:)
Mistyquee Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 bai desteptule care ti proloblema ca scriu eu gresti ca-s gm .. :))hhti ciuda ca ti-am dat ss sau ce? tiam zis iti cereai scuze si retrageam nu ai vrut ss placut :) si vezi nu mai fi asa smcehr tu ca gm..k iti dau guilda la pk si nu va vad bnHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA =)))Doamne nici nab nu pot sa-l numesc ca e mult sub limita minima de prostie acceptata pe server!Ma juma' de buletin cat de prost sa fi sa intri pe forumu guildei si sa-ti spui problema? (incerc sa folosesc cuvinte simple, poate totusi...)p.s. E bine ca esti macho, cu iarba la avatar si cu semnatura roz, cu stelutze multe colorate si stralucitoare! HAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHHAHAHAA Doamne nu mai pot de ras =))))))))))))))))=)))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAAscuze dar nu m-am putut abtine}{ lumea
Guest Elsye Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 neatza guild, am intrat prin laptop ca pe pc am incercat sa il reinstalez de vreo 5 ori si nu vrea.pe laptop e mai greu de manuit dar ce sa fac daca imi place jocul :))))va doresc un weekend placut
ingerasha Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 neatza guild, am intrat prin laptop ca pe pc am incercat sa il reinstalez de vreo 5 ori si nu vrea.pe laptop e mai greu de manuit dar ce sa fac daca imi place jocul :))))va doresc un weekend placutHello, Elsye!Bine ca ai avut solutie de rezerva, planul B =)) Merci fain, la fel si tie :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
hellios Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Socaa u ce mai faci? :) salut domnule. :) ce sa fac, supravietuiesc. Mc de intrebare :tiphat: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA =))) Doamne nici nab nu pot sa-l numesc ca e mult sub limita minima de prostie acceptata pe server! Ma juma' de buletin cat de prost sa fi sa intri pe forumu guildei si sa-ti spui problema? (incerc sa folosesc cuvinte simple, poate totusi...) p.s. E bine ca esti macho, cu iarba la avatar si cu semnatura roz, cu stelutze multe colorate si stralucitoare! HAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHHAHAHAA Doamne nu mai pot de ras =)))))))))))))))) =))))))))))))))))))))))))) =)))))))))))))))))))))))) HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAA scuze dar nu m-am putut abtine }{ lumea =)) =)) haoleeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuu, pirandooooooooo, ai ss ? :rofl1: deci ma dor ochii de la un sig de mai sus, si jumatea de neuron de la incercarile repetate de a intelege daca vorbeste romaneste persoana respectiva. inca nu m-am lamurit. dar nici nu mai incerc sa :naughty: In alta ordine de idei, me happy, merg la un targ handmade :D Si trebuie sa imi fac comanda pe banii pe care nu ii am :dooh: Dar ma descurc eu, as always pup, sa fiti cuminti :wub: :wub: suntem mai mult decat cuminti. Succes la targ. :) soca tot respectul pt tn dar ai niste nabi in guilda :-j nu mai vreau aly sa fiu in aly cu nabi ca reload :-j spor si de acum:) stefan, nu toti din guilda sunt nabi. Ma mir cum poti gandi asa. Si acum depinde care din ei te-a suparat ca sunt doi. Reload si |reload|. Cel de-al doi-le nu mai este in Athena. Hello, Elsye! Bine ca ai avut solutie de rezerva, planul B =)) Merci fain, la fel si tie :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: buna si tie, piciule :) :nanana: :nanana: ce-i frumos place si lui Dumnezeu :) :clap: spueeeer, canon melodie interpretata fantastic de un copil :) http://www.youtube.com/watch?v=QjA5faZF1A8 pai da. v-am zis doar...: :) pentru cei care nu l-au ascultat pana acum pe Andy McKee cu mel. Rylynn va invit s-o faceti sunt convins ca o sa va placa :) :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
hellios Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=SBy1RVOCTDA zise MuadDib si mai lua o gura de aer :) cu o mica precizere, este vb de anul 2010 :nanana: :nanana: :nanana:
hellios Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 Buna! :rolleyes:veche dar buna :)http://www.trilulilu.ro/szigyu/c89d4d36d3a4d5 B)