Mistyquee Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 cand tre sa le predai?eu mai am treaba vreo 2 ore si dupa aia te-ajut :) :nanana:
beetle23 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 cand tre sa le predai?eu mai am treaba vreo 2 ore si dupa aia te-ajut :) :nanana: :wub: :wub: :wub: sunt aproape gata. dar imi vin musafiri asa ca le las pe deseara. sau maine :)) :))
beetle23 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Eu pap turta dulce si NU VA DAU!!!!!! eu nu mai pap nimic azi. nu spun de ce ca iar o sa ma urasti si imi dai ignore ;;)
Mistyquee Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 :)) las ca imi zici maine seara, cand ma schimb in trening :))
Mistyquee Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Fumei, fumei, e plina lumeaaa de nebuneeeeeeecu cine ne-a adus pe lumeeeeeeeelua-ne-ar naibaaa de femeeeeiiiii :beer:
hellios Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 good song.. Adrian Enache :) :whistle: :whistle: :hello: :hello:
beetle23 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :dance: soare cu dinti, dar macar nu mai ninge ;)
Mistyquee Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Astazi e ziua meaaaaaaaaaaa, Zi frumoasa (si blonda) ca mineeeeeeeeee! Să vă explic ce-mi doresc? (Ankhu şi Ramy, promit că vă dau şi vouă)... Un coş cu multă cafeaaaaaaaaaaaaaaaaaa :wub: ;;) :love1: :clapping: :kiss: :hug: Adică e ziua mea din săptămâna mea muierească... şi baba mea... daaaaaaaaaaaa
Guest smiley_real92 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 salutarecastiga si tu un Fiat Grande Punto# click :tiphat: thx
hellios Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 si tie... baba :Dbabaaaa ???? :crybaby: :crybaby: soarta cruda, meschina, nedreapta, egoista, josnica, murdara, banala, neansemnata... pffff, cred ca am devenit EMO =)) =))babaaaa ???? :crybaby: :crybaby: soarta cruda, meschina, nedreapta, egoista, josnica, murdara, banala, neansemnata... pffff, cred ca am devenit EMO =)) =))erata: neinsemnata... emo-tiile =))
beetle23 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 babaaaa ???? :crybaby: :crybaby: soarta cruda, meschina, nedreapta, egoista, josnica, murdara, banala, neansemnata... pffff, cred ca am devenit EMO =)) =))erata: neinsemnata... emo-tiile =))soarta ;;)
hellios Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 De 8 martie vă urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri! La mulţi ani femeeiee ! La muţi ani simbol al frumuseţii şi bunavoinţei !
ingerasha Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 De 8 martie vă urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri! La mulţi ani femeeiee ! La muţi ani simbol al frumuseţii şi bunavoinţei ! Fiecare dintre noi merita o primavara frumoasa, fie ca suntem femei sau barbati ( mai ales dupa o asa iarna ).Sa ne bucuram cu totii de natura ce reinvie la viata si sa invatam ca si noi putem sa o luam de la capat cu fiecare primavara...! Multumim, Marian! La multi ani si o primavara superba si tie si tuturor femeilor din viata ta! :wub: :wub: :wub:
Heinekener Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Fumei, fumei, e plina lumeaaa de nebuneeeeeeecu cine ne-a adus pe lumeeeeeeeelua-ne-ar naibaaa de femeeeeiiiii :beer:good song.. Adrian Enache :) :whistle: :whistle: :hello: :hello:adrian enache ?! eu credeam ca e Margineanu
beetle23 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 De 8 martie vă urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri! La mulţi ani femeeiee ! La muţi ani simbol al frumuseţii şi bunavoinţei ! multumim :-* La multi ani, dragele mele si multa dragoste.
Ghiocel Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 La multi ani, sa aveti o primavara frumoasa ( cu mai mult soare :) ) PS: Neata
hellios Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 La multi ani, sa aveti o primavara frumoasa ( cu mai mult soare :) ) PS: Neata neata :) :beer:
ingerasha Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 La multi ani, sa aveti o primavara frumoasa ( cu mai mult soare :) ) PS: Neata Multumim! :) Buna seara! :nanana: