Mistyquee Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 ahhhh MI-AI FURAT PAGINAAAAAAA :)) :)) :)) :)) :)) :))
beetle23 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 ahhhh MI-AI FURAT PAGINAAAAAAA :)) :)) :)) :)) :blush2: and proud of it :))
beetle23 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 eu cred ca incetut merg la o intalnire importanta pentru viitorul meu apropiat. farte apropiat. adica pentru maine. cu perna :wub: :wub: :wub: :wub:
Mistyquee Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Şi eu imediat conjug verbu diNpreună cu perna la prezentu continuu, că am pierdut felina pe post de ceas deşteptător şi tre să mă trezesc de una singură... and SUX! :crybaby: :crybaby:
hellios Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Tare de tot poza :clap: . Cred ca este facut la 4 am cand shogolino umbla dupa adrenalina :> iar tu ... se vede in poza :)) Dar un lucru este cert. Tu esti cea mai tare dintre tuoate elfele de pe acest servăr. :right: app... buna ziua :tiphat:
beetle23 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Tare de tot poza :clap: . Cred ca este facut la 4 am cand shogolino umbla dupa adrenalina :> iar tu ... se vede in poza :)) Dar un lucru este cert. Tu esti cea mai tare dintre tuoate elfele de pe acest servăr. :right: app... buna ziua :tiphat:si eu nu ? :crybaby:
Mistyquee Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ankhule noi diNpreuna tuate, cu Ramy si Vali si restu elfelor din Athena estem un tot unitar, drept urmare estem cea mai tare dintre tuate cele mai tari care sunt, care este, adica tot noi.Hai ca-i esential si indubitabil :wub: :wub: :wub: :wub:
ingerasha Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 ...salvatoarea voluntara, Mistyquee, pregatita pentru interventii... :whiteflag: :kiss:
beetle23 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ankhule noi diNpreuna tuate, cu Ramy si Vali si restu elfelor din Athena estem un tot unitar, drept urmare estem cea mai tare dintre tuate cele mai tari care sunt, care este, adica tot noi.Hai ca-i esential si indubitabil :wub: :wub: :wub: :wub:asa. m-am mai linistit. oricum eu sunt cea mai roza preaunicoarna. :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Mistyquee Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 ...salvatoarea voluntara, Mistyquee, pregatita pentru interventii... :whiteflag: :kiss: Naturlich, liebe! Sunt un fel de eroina soldata necunoscuta Joana D'arc Viper Crossbow+13 dar modestia ma impiedica s-o recunosc! :-* :-* :-* Ankhule, cea mai prearoza unicoarna sau preaunicoarna roza sau roza si unicoarna cu prea in fatza ca de fapt esti o treime intrupata intr-o toata absoluta roz cu un corn si cu tine!
Ghiocel Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Ankhule, cea mai prearoza unicoarna sau preaunicoarna roza sau roza si unicoarna cu prea in fatza ca de fapt esti o treime intrupata intr-o toata absoluta roz cu un corn si cu tine! sa mor daca am inteles ceva din aceste 2 randuri :blink: Traducerea va rog :D
beetle23 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 sa mor daca am inteles ceva din aceste 2 randuri :blink: Traducerea va rog :Dnumai treimea poate intelege. :D TREMBLE MORTALS :angelbath:I love this one http://www.youtube.com/watch?v=qF1wZQzpeKA...feature=related
beetle23 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 neata :)la mine e mai mult nb :D coooooooooomeeeeeeeee breaaaaaaaaaaak meeeeeeeeeeee doooooooownbury me, bury meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :dance:
beetle23 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Ankhule vrei la spa cu lut galben? :))))pai am auzit ca ala te vindeca de orice :rofl1:
Mistyquee Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Ti-am spus azi cat sunt de frumoasa? :)) :)) :)) :))
beetle23 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Ti-am spus azi cat sunt de frumoasa? :)) :)) :)) :))nu. :(
Mistyquee Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
beetle23 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 frumoaso ;;) nu ai vrea tu sa traduci fo 2 pagini asa, in timp ce eu dorm ? ;;)
Mistyquee Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 in notepad daca vrei ca n-am wordu pus :)))))p.s. nu raspund pentru acuratetea lor, ca's blonda :D :D :D
beetle23 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 in notepad daca vrei ca n-am wordu pus :)))))p.s. nu raspund pentru acuratetea lor, ca's blonda :D :D :Dmerge si notepad, le mut eu in word. desi ai putea sa iti instalezi open office for me :D