Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

hellios

Athena

Recommended Posts

Posted

da bine ca'mi furi pagina :sef:

(|^_^ |)--><div class='quotetop'>CITAT(| ^_^ | @ Feb 19 2010, 08:18) </div><div class='quotemain'><!--quotec-->

- TheSnaKe -> 3

- Soca -> 2

- Pimp -> 2

- Ramy -> 1

- bettle ->1

- la_mirinda -> 1

- | ^_^ | -> 1

Posted

ahahahahaha

eu am de facut curat in casa +moosafiri.

Sa-ti reamintesc cum ca ma doare-un spate? Sau cum ca e a 2-a noapte dormita pe minus? Sau cum ca tot ce imi doresc e sa dorm?????? ????? ?????? Sau ca altii uita sa-si puna alarmele ca au chestii infinit mai importante de facut pe lumea asta precum RR si Aripi??? :banghead::banghead::banghead:

Deci MI-E SOMN!!!!! AM ZIS!!!!!

Spor la martisoare!

peseu mai am 2 ore jumate de job. OSAMOR! :crybaby:

Posted

ahahahahaha

eu am de facut curat in casa +moosafiri.

Sa-ti reamintesc cum ca ma doare-un spate? Sau cum ca e a 2-a noapte dormita pe minus? Sau cum ca tot ce imi doresc e sa dorm?????? ????? ?????? Sau ca altii uita sa-si puna alarmele ca au chestii infinit mai importante de facut pe lumea asta precum RR si Aripi??? :banghead::banghead::banghead:

Deci MI-E SOMN!!!!! AM ZIS!!!!!

Spor la martisoare!

peseu mai am 2 ore jumate de job. OSAMOR! :crybaby:

lasa ca io te iubesc. si in 24 iulie ma prezint la voi sa bem de ziua mea. cadou ti-o aduc pe zuza. merje ? dar pana atunci veniti voi la noi. promit sa va culc in camera de joaca :wub:

Posted

=)))))

Da da daaa... venim. Nush cand da venim. Stai sa-mi cloneze astia coloana si sa-mi puna vetrebre de cal! :))))) Poate asa o duc si io mai mult! Si dupa aia venim! Si sa castig la loto! Da venim inainte sa castig ca dupa ce castig nush pe cine-o sa mai cunosc :-"

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

va pun cortu-n living? ;;)

p.s. 1. Daaaa pe zuza zuzelor impachetata cu funda roz :X

p.s. 2. Si eu te iubesc :wub: :wub: :wub: (mai ales daca vii si cu ouzo)

Posted

=)))))

Da da daaa... venim. Nush cand da venim. Stai sa-mi cloneze astia coloana si sa-mi puna vetrebre de cal! :))))) Poate asa o duc si io mai mult! Si dupa aia venim! Si sa castig la loto! Da venim inainte sa castig ca dupa ce castig nush pe cine-o sa mai cunosc :-"

:beer: :beer: :beer:

va pun cortu-n living? ;;)

nu, aducem saltele. in plus... sa fim seriosi, cine o sa doarma ? :-??

Posted

Eu cred ca de-acu încolo am să-I dedic vreo 3 ore pe zi aşa, lui Dumnezeu! :angel: :angel: :angel:

Deci vă descurcaţi voi în timpu ăla.... şi vezi că io's cu dormitu! Totu până la dormit!!!

Ţi-am zis azi că mi-e somn?

:boohoo: :boohoo: :boohoo: :boohoo:

Posted

Oh, soarele meu albastru, tu chiar nu L-ai văzut pe Dumnezeu? Ce normă? Ce blană? Ce shogun? AFK vreo 10 ani aşa şi cu lacăt la uşă că între tip îi fac 3 cupii... şi-i şi port, DA?????

AMIN :nanana: :crazy: :nanana: :crazy: :nanana:

p.s. Gugu pls nu băga divorţ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...