hellios Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Cum era si normal, guilda Athena revine si pe S1 :) Am inceput sa joc tarziu pe ateasta versiune, fapt care face practic imposibil crearea unui guild puternic, competitiv...Dar de dragul vremurilor frumoase de pe 97d, am pastrat numele guildei si m-am vazut obligat sa creez si un topic la sectiunea Guilds.Cei care ati fost in guilda Athena, si nu numai, va astept cu spam si daca se poate cu o intamplare buna sau rea din trecut, spre aducere aminte :) Multumesc tuturor ! B) Respect deosebit pentru Guilda Grifiins din care fac parte :tiphat: Multumesc Gm Gandy pentru ajutorul pe care mi l-ai oferit :)
ingerasha Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Buna seara, Athena!..imi acord privilegiul de a scrie prima in acest topic ! :> Felicitari pentru aceasta initiativa :tiphat: , chiar ma bucura aceasta revedere...slabiciunea multora, Athena !! Ca-n vremurile frumoase, boss :-*
hellios Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Buna seara, Athena!..imi acord privilegiul de a scrie prima in acest topic ! :> Felicitari pentru aceasta initiativa :tiphat: , chiar ma bucura aceasta revedere...slabiciunea multora, Athena !! Ca-n vremurile frumoase, boss :-*hi, hi B) B) :wub: :wub: :wub:
Stefan^SM Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Putin spam am fost o perioada mik in athena pe 97 dar a fost ceva frumos :D pakt ca nu s`a putut reface si aici cu adevarat :tiphat:
bunny Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Salut, hellios. Nu prea ti-a iesit description topic, vrei sa-l sterg?
hellios Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 da bunny, mc frumos. N-a editat tot ce am vrut eu.. :)
Valhalla Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Vremuri frumoase pe 97.....pe s1 o sa fie vremuri rele :>
bunny Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 da bunny, mc frumos. N-a editat tot ce am vrut eu.. :)Gata. :)
hellios Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 mc. bunny...esti Arabela forumului linkmania :) :)
hellios Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 That's kindah gay, but thx. =)) =)) =))
hellios Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 O noapte linistita!! [-( :bye2: :blink: :blink: :blink: ce, iti pare rau ca o sa am o noapte linistita??? =)) =)) =))
ingerasha Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Nuuu dar am vrut sa ma asigur b-( :nanana: 'neatza, 'neatza!! :hello:
coltalb Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 neata si aici :tiphat: mai ai un loc liber in guild?am un sm care sta fara ;;) sau nu...? :whistle: .. b-(
hellios Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 neata si aici :tiphat: mai ai un loc liber in guild?am un sm care sta fara ;;) sau nu...? :whistle: .. b-( #-o #-o breee, pai o sa ai de-aface doar cu afk-isti =)) =)) =)) mai exact 6 la numar ... daca nu te aranjaza, no problem:)aaa, care aveti caractere secundare si intentionati sa le cresteti pe viitor veniti in Athena:)
ingerasha Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 ta na na na na :banana2: :banana2: :banana2:
coltalb Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 aaa, care aveti caractere secundare si intentionati sa le cresteti pe viitor veniti in Athena:)pai exact asta vrem breee :nanana: ia zi pe guild :right:
darkandy Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 :tiphat: salut Mariane, buna Ramo :kiss: lumea buna se aduna iar pe link , macar si pentru atat s-a meritat sa ma reapuc(mai afekist dar na, e criza :-j ) multa bafta cu guilda., sa adunati iar OAMENI FAINI in ea.
hellios Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 multumesc ! :) salut Andei, Narcisa, Demonu, bafta multa si voua :tiphat: :tiphat: