lucyan99 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 ce pm imi poate da :|ma injura aiurea se pare ca i sau urcat rr-urile la capnu am practic nici o leg cu el nu il cunosc si ma injura asa din seninuitativa si voi ce ratat de omhttp://img253.imageshack.us/img253/8982/limbaj.jpg :-??
Valhalla Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 si crezi ca ii pasa cuiva de ce face el/ea macar aia is oameni nu roboti ca voi care stau toata ziua in pc al dracului usi de biserici ce sunteti :-j
Tsu_Xing Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 si crezi ca ii pasa cuiva de ce face el/ea macar aia is oameni nu roboti ca voi care stau toata ziua in pc al dracului usi de biserici ce sunteti :-jdeci, daca injuri esti om :)) buna asta =)) Mai si iti dai cu parerea despre un om care nu-l cunosti, dar automat zici ca sta toata ziua-n casa si e robot :) Daca te injura pe pm, il consideri om-robot? Ceva intre, nu?
Valhalla Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 deci, daca injuri esti om :)) buna asta =)) Mai si iti dai cu parerea despre un om care nu-l cunosti, dar automat zici ca sta toata ziua-n casa si e robot :) Daca te injura pe pm, il consideri om-robot? Ceva intre, nu?u ai citit macar ce am zis acolo sau doar te bagi si u in seama ca si restu papagalilor :blink:ii vorba despre asta http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=4362887 .... ia zimi u mie ce va tot place sa va bagati la alti peste plangeri sunteti cumva idioti ? credeti cumva ca bagarea voastra in seama va aduce la ceva....a luat 5 zile si nimica mai mult chiar daca sau bagat peste 10 persoane acolo sa isi dea cu papagalu...........nasol ca unii admini nu isi fac treaba calumea sa dea ss celor neimplicati...pentru ce mama dracului ii facut regulamentul ala ? la unii le dati ss la alti nu faceti cumva discriminari ?
AngelDust Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 "Frumos" mesaj.Trebuia sa mai dea un pic pe la scoala.Prea multe greseli pe acolo.@LowGmaN Nici nu vreau sa ma gandesc pe unde ai crescut daca tu consideri ca aia sunt oameni.
Valhalla Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 "Frumos" mesaj.Trebuia sa mai dea un pic pe la scoala.Prea multe greseli pe acolo.@LowGmaN Nici nu vreau sa ma gandesc pe unde ai crescut daca tu consideri ca aia sunt oameni.pastreazati comentariile pentru tine toti va aratati partea aia buna din voi da partea rea de ce nu o aratati inseamna ca esti baietelul mamei de toata lumea isi bate joc de tine(ma refer in general).
AngelDust Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Imi spui mie sa-mi pastrez comentariile si tu mai sus ce faci?
Guest Cafeist Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 u ai citit macar ce am zis acolo sau doar te bagi si u in seama ca si restu papagalilor :blink: ii vorba despre asta http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=4362887 .... ia zimi u mie ce va tot place sa va bagati la alti peste plangeri sunteti cumva idioti ? credeti cumva ca bagarea voastra in seama va aduce la ceva....a luat 5 zile si nimica mai mult chiar daca sau bagat peste 10 persoane acolo sa isi dea cu papagalu...........nasol ca unii admini nu isi fac treaba calumea sa dea ss celor neimplicati...pentru ce mama dracului ii facut regulamentul ala ? la unii le dati ss la alti nu faceti cumva discriminari ? Exact, are dreptate. Eu propun sa strange semnaturi sa dam jos tot staff-ul linkmania, care se baga ? :> Daca o alianta este unita, asta nu demonstreaza ca suntem idioti. Ce e drept cand un om se simte incoltit, incepe sa arunce acuzati nedovedite si irationale. Eu unu m-am bagat pentru lucrurile spuse de persoanele in cauza : Ce se intampla doamna Steelu ? Te simti ?;-s poate nu era pt tine ... te-ai intrebat ? se pare ca nu ...deci te-ai simtit cu musca pe caciula ...nu era pt tine,era pt un prv , dovedeste-o te rog !!! dovedeste te rog k era la adresa ta ... MC ! Nesimtirea de care da dovada "dovedeste te rog ca era la adresa ta" din moment ce era clar. e cs ul azi taja, si cu tine acum... linkmania = hh/honey mai putin + o parte din staff! frustratilor 60 de zile suspend pt. aiurelile ce le scoti Acuzati nedovedite. era vb de plangerea de mai devreme, pe care miraculosul si puternicul "TheMask" a inchis`o.. soldandu`se cu nefondata, desi e constient k steelu a gresit, a dat vina pe print-uri, hai np :beer: recital ? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=318615 Vorbeste ironic la adresa lui TheMask. Si din nou acuzati nedovedite (de unde stie el ca TheMask e constient ca Steelu a gresit). etc. Am tacut o perioada de timp relativ mare. Dar numai merge. Destule persoane au spus ce le-a trecut prin cap despre alianta/moderatori care au caractere in ea, etc. Macar daca era dovedita treaba ca cineva din staff a gresit, era sanctionat.
Valhalla Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Eu nu ii inteleg rostul acestui topic facut inutil....crezi ca ne pasa ca X te-a injurat sau ce ? si eu am fost injurat de alti si nu am sarit pe forum sa postez asa ceva.....ai tasta print screen faci print o uploadezi si o trimiti la unul dintre acesti domni si se ocupa ei...faceti atatea topicuri numai inutile.
Guest Cafeist Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Aici sunt de acord cu tine. Nu mi se pare ok ca a facut topicul.Ma rog, last post here.