Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest dark_knight1

reeeeeeeeee

Recommended Posts

Guest dark_knight1
Posted

Din moment ce va credeti corecti[Lancelot tu in special] ia vedeti poate rezolvati problema mea...NU MA POT CONECTA PE LINKMANIA[[pe site nu in joc] si asta nu din cauza k a cazut serverul cum zicea un admin[Alex86]....

ADMINILOR CARE NU STITI NU MAI DATI<<CLOSED>>

Lasati pe altu sa explice nu mai fiti voi smecheri k st admini si inchideti ce vreti...

<nu ma pot conecta la contul meu

dc?dark_knight1 152 26th October 2009 - 01:32

Ultimul mesaj de: Alex86 >

:gun::gun::gun:

Guest dark_knight1
Posted

N-am inteles nimic.

pffffffffffffffffff

contul dark_knight1 e facut doar k sa pot intra pe linkmania.....pe pagina

cu celalalt cont care detine caracterul bk alunas nu ma pot conecta pe linkmania...pe pagina

Am mai postat odata treaba asta pe 26 octombrie pe la ora 1,dar un admin a fost de parere k e din cauza caderii serverului si mi-a facut CLOSED fara sa astepte un raspuns si din partea mea...el fiind asa de sigur pe ce stie...

Daca tot am fost suspendat 2 zile[prima mea abatere de ss] cer sa sanctionati adminii care nu isi fac treaba..acum intelegi???

am uitat si vreau si rezolvarea,dc e nevoie iti dau nikul celalalt cu tot cu parola...poate reusesti tu sa te conectezi

Posted

Nu au nicio legatura contul din joc cu cel de pe forum. Ca sa ai un cont pe forum nu ai nevoie de cont in mu, si viceversa. Daca tu vrei sa le numesti la fel, e problema ta, asta nu inseamna ca vei avea probleme pe contul in joc daca tu ai probleme pe contul dupa forum (doar in cazuri extreme si rare).

Probabil ai suspend pe forum pe contul acela. Ce nick ai la el?

Guest dark_knight1
Posted

te referi aici ? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=317791

Era server OFF, a revenit dimineatza

LINU citeste frate mai sus....specificai k nu ma pot conecta pe pagina linkmani...si asta nu e de acum ci de 2 saptamani cd am inceput sa joc

Nu au nicio legatura contul din joc cu cel de pe forum. Ca sa ai un cont pe forum nu ai nevoie de cont in mu, si viceversa. Daca tu vrei sa le numesti la fel, e problema ta, asta nu inseamna ca vei avea probleme pe contul in joc daca tu ai probleme pe contul dupa forum (doar in cazuri extreme si rare).

Probabil ai suspend pe forum pe contul acela. Ce nick ai la el?

dark_knigh e nickul

dcsa am suspend pe nicul ala...nu am facut nimica pe forum

Posted

Nu stiu frate din ce zona a Romaniei vii, dar nu te faci inteles. Ia dai tu la members si cauta nick-ul dark_knigh. Il gasesti?

Tot ce am inteles eu e ca ai un cont si nu te poti conecta, pe pagina, eu de-aici prin pagina inteleg "forum". Iar cu bk-ul tau alunas, sau ce nick are, tot n-am inteles legatura.

Guest dark_knight1
Posted

ok intelesai k nu au nici o treaba ct din mu cu ct de pe linkmania....cred k stiam asta deja din moment ce am jucat.....eu vreu sa stiu dc nu ma pot conecta pe linkmania

Guest dark_knight1
Posted

Moarte la unguri :|!

lixandra tu ce te bagi....ai treaba cu postul meu???nu ai facut destul....ia nu te mai baga tu aici prosteste

bunny nu gasesc nickul respectiv

dc vrei iti fac print la mailul care lam primit...cel de activare a contului

Guest dark_knight1
Posted

nu reusesc sa pun printul aici...cum fac???

Posted

nu reusesc sa pun printul aici...cum fac???

mai bn scriai in engleza, poate te exprimai mai bn, nivelul tau la lb romana e mult sub nivelul marii

Posted

ok intelesai k nu au nici o treaba ct din mu cu ct de pe linkmania....cred k stiam asta deja din moment ce am jucat.....eu vreu sa stiu dc nu ma pot conecta pe linkmania

CARE LINKMANIA? Eu vad ca tu postezi pe forum, deci esti conectat la pagina.

contul dark_knight1 e facut doar k sa pot intra pe linkmania.....pe pagina

cu celalalt cont care detine caracterul bk alunas nu ma pot conecta pe linkmania...pe pagina

:banghead:

Posted

CARE LINKMANIA? Eu vad ca tu postezi pe forum, deci esti conectat la pagina.

:banghead:

oare ce client are el despachetat in PC :-? , poate k baiatu incearca sa se conecteze folosind clientul de la linkmania 97d...

Posted

dark_knight1, cumva te referi la faptul ca nu iti merge pagina www.linkmania.ro ?

Am incercat si eu sa uploadez o poza si se pare ca face figuri la site-urile gen ****

Nu ai permisiunea sa folosesti acea extensie pentru imagine pe acest forum. Un format valid este: http://www.domeniu.com/poza.gif, un format invalid este: http://www.domeniu.com/poza.unu.gif

Sau ce ar mai putea fi:

Cumva tu ai avut un cont pe forum, si acela nu iti merge ? si postezi de pe contul asta ca sa le spui adminiilor ca nu iti merge contul celelalt ? (sper sa intelegi ceea ce am spus eu)

Cred ca, cel mai bine ar fi sa ii dai un pm lu bunny cu poza respectiva (deoarece aici nu merge atasata de pe site-urile **** si restul site-urilor). Si asa poate isi da seama.

Guest dark_knight1
Posted

mai bn scriai in engleza, poate te exprimai mai bn, nivelul tau la lb romana e mult sub nivelul marii

Alta treaba nu ai decat sa ma intrebi de lb romana...scriu repede...din aceasta cauza gresesc...dc nu iti convine taci...eu am terminat scoala..tu???Doamne de ce dau numai de ratati???

Posted

Alta treaba nu ai decat sa ma intrebi de lb romana...scriu repede...din aceasta cauza gresesc...dc nu iti convine taci...eu am terminat scoala..tu???Doamne de ce dau numai de ratati???

daca scrii rapid incearca sa te uiti la ce ai scris si dupa dai "Adauga Raspuns" .... si fi mai detaliat cu problema ta ca multi nu au inteles nimica din ce ai zis u acilea.

Posted

Vad ca nu gasesti important a-mi raspunde la intrebari, eu fiind cel caruia de fapt ar trebui, iar pe ceilalti sa-i ignori sau eventual sa le raspunzi, decent, dar cum tu o faci contrariu, ai 3 zile si topic closed. Descurca-te cu problema daca nu esti in stare sa te faci inteles si nu stii sa porti o discutie de bun simt.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...