Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Shmecherul

Sugestie

Recommended Posts

Posted

Am realizat si eu cum e sa cresti singur de la lvl 1 si in party si pana sa dai rr sa stai nopti intregi sa faci un lvl sa te apropii de rr acuma am 3 rr-uri ma apropii de al 4 lea dar pt rr-urile astea am pierdut nopti ..si voi vretzi mobi de 25k 30k 35k in davias la castel doar sa crestetzi mai rpd ....

1 Nu te-am pus eu sau razvan sa-ti faci caracter care e greu de crescut

2 Munceste ca sa ajungi ceea ce-ti doresti

3 Eu am crescut un junior in BC1 mi-am adus aminte cand ma rugam si eu pe 2db cu party la inceput in bc-uri ..pe urma l-am luat atlans 2 si l-am crescut si acuma are MG ....( nu vezi juniori in bc-uri eu unu nu am vazut cum era pe 2db se umplea bc-ul nu mai aveai loc)

La munca nu la intins mana.....asta face servarul asta mai deosebit fatza de altele ...NU va convine ...mergetzi pe Global sa vedetzi acolo XP ...

CONTRA :tiphat:

Guest Motanelu*
Posted

toata lumea se vaita ca nu are unde sa faca lvl dupa RR .... dute frate in bc si faci lvl de nu ai trb !!!

Posted

Nu mai spune nimeni nimic...? sau se vor pune spoturile pe s2? si dragonii de la iserea din devias erau calumea.. :D

Cred ca trebe sa stepti pe s2 sa se deschida si dupa poate primesti ceva raspuns

Guest NightChild
Posted
E buna ideea dar e si rea .Eu am venit de pe un server cu rata mare ,pe care erau spoturi la fel...pe de o parte poti sa ajuti alti jucatori mici acolo pe de alta parte Linkmania e cunoscuta drept serverul de sine statator si intri pe el doar daca vrei sa joci din placere.Iar daca de la lvl 50 ai spot de 20-30k exp s-a cam dus low rate-ul
Posted

era frumos pe 97d cu acele 3 spoturi de cate 2 mobi la fiecare castel + dragonii + bali din noria :D

oricum pana faci lvl 300 pe un bk cu 2 mobi vine rr la db :))

cel mai bn puneti 2-3 mobi cam din bc 5/6 :-? care nu dau asa mare xp

Posted

E bun sv asa cum este.....mai putin xp-ul in party......dar dupa cate am inteles pe s2 o crescut asa ca nu va mai plangeti..........altii au pierdut nopti ca sa poata da si ei un rr............si pt a se putea introduce spoturile alea ar trebui sa scoata spoturile mici........atunci astia care abia isi fac cont unde mai cresc.....nu vedeti ca toti care dau rr vor sa ajunga rpd arena....crezi ca o sa ii creasca cineva la orci....nu, dau ei singuri ca sa fak lvl mai rpd......lasati sv ca e bun asa cum e el.....e gandit in asa fel inkt si cei mici sa poata creste singuri

Posted

contra

lasa ca exista atlans dai o tura prin devias si te duci pe urma atlans ai acolo spoturi

eu mi-am crescut charurile fara pt bk dl sm pana la 300 + si nu cresti deloc greu

peste o zi 2 va aud ca vreti un mob care sa va dea rr...cum pacaleam naivii pe 97d :)

momentan e bine cum e conceput exp nici prea mic dar nici prae mare.. e acceptabil

in felul acesta va fi o db mai durabila...

C O N T R A :)

Guest MosCr4ciun
Posted

si eu sunt contra sugestiei mai ales ca am 2bk si am vazut ca in devias 2,3,4 dai cu rageful blow si spargi tot spotu ...daca scoatem spoturile mici unde mai cresc sm de lvl 20-100 ? eu am crescut bk ul in party in devias 3 de la lvl 20 la lvl 120 si mia luat vreo 1 ora jumate , 2 ...

Posted

contra.. eventual sa mute mobii din arena in lorencia.. barem stim o treaba.. :))

pe 97d nu erau spoturile cu 8-12 mobi ca acum, erau de maxim 3-4 si imprastiati, asa ca oricum este mult mai usor..

am asistat un bk dupa primul rr si a facut facut lvl 80 in 1-2 ore.. nu e tocmai o viata de om.. poti sa cresti repede daca stii unde..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...