Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Shmecherul

Sugestie

Recommended Posts

Posted

e buna sugestia.

se pot scoate 3 spoturi mici si pusi in castelurile din devias cate 3 mobi pe fiecare spot creat cu orci.

Posted

Inainte, pe versiunea 97b in devias erau orci parca si ma intreb daca s-ar putea introduce acesti orci din nou.

Buna idee....PRO si din partea mea,pana faci lev de tarkan sau de alte orase a fost un loc bun pt crescut dupa rr.

Dar si ideea lui Geraminooo este buna sa se repuna cele 2 dragoane dela iesire(aici si elfele ar avea de castigat) :beer:

Posted

Hmm, da, era dragutz in davias, la dragoni sau castel stanga. :D Sa vedem ce zice si dragosh.

Pana faceai level de tarkan/arena, stateai pe-acolo la 30-40k xp. :P

Posted

Orice ati face numa sa fie serveru mai usor! (Incep sa-i dau dreptate lui dragosh).

V-ar placea in 2-3-4h sa faceti 300 nu? Mai ales ca BK. (pt ca alea sunt spoturi unde poate si BKu sa dea bine) Si dupa aia repede in arena ca deh, acu avem mobi tari acolo pe toate spoturile.

Pfff...

Posted

Orice ati face numa sa fie serveru mai usor! (Incep sa-i dau dreptate lui dragosh).

V-ar placea in 2-3-4h sa faceti 300 nu? Mai ales ca BK. (pt ca alea sunt spoturi unde poate si BKu sa dea bine) Si dupa aia repede in arena ca deh, acu avem mobi tari acolo pe toate spoturile.

Pfff...

Cred ca acei mobi sunt buni doar ca sa faci level de Icarus :). Faci ceva mai greu level de arena acum. Nu mai e la 220, e la 300 :).

Pro, dar nu stiu daca ii avantajeaza pe cei mici :). Nu cred ca va da cineva party. Toti vor spune ca vor sa faca level de Icarus repede, eventual kalima 3 :).

Posted

Cred ca acei mobi sunt buni doar ca sa faci level de Icarus :). Faci ceva mai greu level de arena acum. Nu mai e la 220, e la 300 :).

Pro, dar nu stiu daca ii avantajeaza pe cei mici :). Nu cred ca va da cineva party. Toti vor spune ca vor sa faca level de Icarus repede, eventual kalima 3 :).

Intr-o 1h jumate am facut lvl 180 in lot la mobii aia mici. (7-8-10K Xp) Iti dai seama ce lvl as face in acelasi timp pe un spot unde as lua 30-40K XP? Dupa care m-as duce fuguta in arena pe spoturile mai din spate si cam cate ore crezi ca mi-ar lua sa ajung in K7 dupa rr? Mai putin de 12. Iar ajungem sa dam 2 rr pe zi? :|

Posted

In devias pe 97d erau doar 3 mobi ^_^. In LoT sunt vreo 6-7, pe putin :). Si nu aveau un respawn asa de des cei din devias. Imi lua cam jumatate de zi ca sa fac 220, pe 97d, cu bk-ul in devias. Acum o sa ia o zi, poate chiar mai mult. Sugestia e mai mult nostalgica, pe cat de xp. Xp doar pentru Icarus sau kalima 3 mai repede.

LE: Btw, xp-ul scade. De la level 250+, xp-ul ajunge cam pe la 20~25.000. Si mai scade :). Ce crezi ca e mai avantajos? Xp-ul in icarus de ~20.000 cu 6-7 mobi pe spot sau xp-ul de ~20.000 cu 3 mobi pe spot si un respawn nu tocmai dragut :)?

Posted

Intr-o 1h jumate am facut lvl 180 in lot la mobii aia mici. (7-8-10K Xp) Iti dai seama ce lvl as face in acelasi timp pe un spot unde as lua 30-40K XP? Dupa care m-as duce fuguta in arena pe spoturile mai din spate si cam cate ore crezi ca mi-ar lua sa ajung in K7 dupa rr? Mai putin de 12. Iar ajungem sa dam 2 rr pe zi? :|

Nu ai dreptate, eu inainte, cand intra varumeo sa ma creasca stateam cam jumatate de ora(daca imi aduc bine aminte) la lvl 100 sa fac lvl ca sa nu mai spun ca de la 200 in sus asta n-o sa-ti dea decat 10k xp..... sau cel putin asa era atunci.

Posted

Nu ai dreptate, eu inainte, cand intra varumeo sa ma creasca stateam cam jumatate de ora(daca imi aduc bine aminte) la lvl 100 sa fac lvl ca sa nu mai spun ca de la 200 in sus asta n-o sa-ti dea decat 10k xp..... sau cel putin asa era atunci.

In party XPul scade substantial. Normal ca nu mai iei 40K si normal ca nu mai faci lvl ATAT de repede. Dar sa-l vad eu pe ala care are 10rr+ si ar da party daca ar exista astfel de spoturi.

Cat despre ce am si ce n-am dreptate, iti pot spune ca povestea de mai sus este reala si este facuta chiar in dimineata asta. De la 8 la 9 juma am facut 180, la 7-8K XP.

Posted

voi vorbiti aici din punctul de vedere al unui sm/mg. spoturile sunt pentru voi concepute, nu sunt pentru bk. un bk pana face lvl 300 innebuneste. nu e nici un spot din lorencia pana in arena unde sa fie mobii restransi sa poata face un bk lvl linistit. lvl-ul de acces arena este mult prea mare si pentru un bk este mult prea greu sa ajunga arena (de altfel singurul loc unde poate creste un bk/dl/elf)

Posted

voi vorbiti aici din punctul de vedere al unui sm/mg. spoturile sunt pentru voi concepute, nu sunt pentru bk. un bk pana face lvl 300 innebuneste. nu e nici un spot din lorencia pana in arena unde sa fie mobii restransi sa poata face un bk lvl linistit. lvl-ul de acces arena este mult prea mare si pentru un bk este mult prea greu sa ajunga arena (de altfel singurul loc unde poate creste un bk/dl/elf)

Bai nene, deja m-am saturat sa te vad plangand pe aici, numai despre bk-ul tau, esti singuru, care vi si argumentezi mereu, nu ti se pare normal sa TRAGI, sa cresti mai greu, e cel mai tare caracter, ( Pe 97d am avut si eu bk 40rr +, mi-am facut si aici bk, am jucat pana la lvl 100 si ceva am vazut cum e situatia nu-mi mai place sa stau sa muncesc mult, asa ca am facut sm foarte fast) trebuie sa muncesti cu el sa creasca, nu te mai plange atat, nu-ti place sa stai on si sa tragi dupa moobs, fa-ti mg/sm/,

ontopic;

Da era ok, in devias cu orcii, cat si dragoni de dupa gard ! :bananadance2:

Posted

Bai nene, deja m-am saturat sa te vad plangand pe aici, numai despre bk-ul tau, esti singuru, care vi si argumentezi mereu, nu ti se pare normal sa TRAGI, sa cresti mai greu, e cel mai tare caracter, ( Pe 97d am avut si eu bk 40rr +, mi-am facut si aici bk, am jucat pana la lvl 100 si ceva am vazut cum e situatia nu-mi mai place sa stau sa muncesc mult, asa ca am facut sm foarte fast) trebuie sa muncesti cu el sa creasca, nu te mai plange atat, nu-ti place sa stai on si sa tragi dupa moobs, fa-ti mg/sm/,

ontopic;

Da era ok, in devias cu orcii, cat si dragoni de dupa gard ! :bananadance2:

nu ma plang despre bk-ul meu. si nu e o plangere. este o sugestie chiar, asta daca nu te-ai uitat la ce sectiune te afli.

spre surprinderea ta bk-ul nu e cel mai puternic caracter la pvp. la duel da.

pe 97 ca bk, faceai 4-5 bc-uri si erai arena, + inca 18 ore tras la ks arena si dadeai rr-ul pe spot. aici se pare ca nu stii cum se creste un bk.

Posted

nu ma plang despre bk-ul meu. si nu e o plangere. este o sugestie chiar, asta daca nu te-ai uitat la ce sectiune te afli.

spre surprinderea ta bk-ul nu e cel mai puternic caracter la pvp. la duel da.

pe 97 ca bk, faceai 4-5 bc-uri si erai arena, + inca 18 ore tras la ks arena si dadeai rr-ul pe spot. aici se pare ca nu stii cum se creste un bk.

Citeste mai atent, ce am spus eu acolo, am renuntat la bk tocmai ca e greu pe db-ul asta, si spre surprinderea ta stiu si la ce sectiune ma aflu, si nu prea mai vreau sa te vad pe aici rugandute/sugerand, regruparea moobilor pe spoturi si tot felu de chesti, care sa te ajute sa cresti tu mai repede, e simplu, vrei BK munceste, nu, fa alt caracter, e foarte simplu, ! !

Si poate-mi spui si mie ce caracter e cel mai bun la pvp, ? :hair: :hair:

p.s. Nu am nimic presonal cu tine :) ci doar cu, caracterul :D

I'M ANTI BK ;

Posted

Citeste mai atent, ce am spus eu acolo, am renuntat la bk tocmai ca e greu pe db-ul asta, si spre surprinderea ta stiu si la ce sectiune ma aflu, si nu prea mai vreau sa te vad pe aici rugandute/sugerand, regruparea moobilor pe spoturi si tot felu de chesti, care sa te ajute sa cresti tu mai repede, e simplu, vrei BK munceste, nu, fa alt caracter, e foarte simplu, ! !

Si poate-mi spui si mie ce caracter e cel mai bun la pvp, ? :hair: :hair:

p.s. Nu am nimic presonal cu tine :) ci doar cu, caracterul :D

I'M ANTI BK ;

ideea e ca nu trag doar pentru bk, ca nu numai bk-ul este rasa care nu poate creste singura decat in arena. mai sunt si elfii si dl-ii.

ca bk pana la lvl 300 innebunesti. dupa lvl 300 nu ai unde creste altundeva decat in arena. in arena sunt doar 4 tarcuri de fire golem din care 2 sunt mai tot timpul cu party full. unde dreq sa cresti? tarc bk la 10k xp? sa fim seriosi

cel mai bun char la pvp full stats este sm-ul. un bk cu sweal odata ce a fost omorat, ii dispare sweal-ul si asta e un dezavantaj imens

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...