Jump to content
TheodorescuS

Masina de lux a viitorului

Recommended Posts

Posted

Toată lumea s-a întrebat măcar o singură dată oare cum vor arăta casele, maşinile, oraşele sau într-un cuvant viitorul. Legendarii producători de maşini de la Morgan Motor împreună cu QinetiQ, BOC, OSCar şi universităţile din Oxford şi Cranfield au venit cu un super proiect de maşină ce va converti hidrogenul şi oxigenul luat din aer în electricitate.

Concept ce costa peste 2,4 milioane de dolari

Posted

Foarte tare, dar cine isi permita asa ceva?

Doar costul proiectului costa atat, banuiesc ca daca masina va fi trecuta in productie de serie, va avea un pret rezonabil. Oricum arata foarte frumos :wub:

Posted

Cu 2,4 milioane de dolari imi cumpar o masina decenta si am bani de benzina si taxe pentru restul vietii ... wtf is the point of this project? Ar trebui sa dezvolte noi metode de obtinere a energiei si nu in concepte de masini ca avem sute daca nu mii care nu au fost construite ... aruncam bani si timp pe apa sambetei ..

Posted

^ nu e ala pretul ei, e doar pretu proiectului

Da insa 2,4 milioane de dolari ar fi putut fi folositi pentru alte lucruri nu aruncati asa pentru nimicuri . Sunt o groaza de probleme cu care se confrunta omenirea in momentul de fata iar masina viitorului nu prea e printre ele .

Posted

Da insa 2,4 milioane de dolari ar fi putut fi folositi pentru alte lucruri nu aruncati asa pentru nimicuri . Sunt o groaza de probleme cu care se confrunta omenirea in momentul de fata iar masina viitorului nu prea e printre ele .

Si cand se vor termina resursele de petrol cu ce o sa mergi cu pejosu?

Guest Pun1sh17
Posted

Are un design acceptabil, insa rotile sunt putin cam urate, in rest... mergem inainte !

Posted

Cu 2,4 milioane de dolari imi cumpar o masina decenta si am bani de benzina si taxe pentru restul vietii ... wtf is the point of this project? Ar trebui sa dezvolte noi metode de obtinere a energiei si nu in concepte de masini ca avem sute daca nu mii care nu au fost construite ... aruncam bani si timp pe apa sambetei ..

Si cand nu o mai fi benzina?

Posted

Cautati pe Goole la imagini orice marca de masina si scrieti concept sa vedeti ce design incredibil, au facut din masini nave spatiale si cred ca o sa avem de suferit in viitor din cauza accidentelor mai mult decat in prezent, pacat.

Lastedit: Adevarul e ca faza cu benzina este un beneficiu, nu se mai polueaza si se salveaza si din resurse ca nu cred ca o sa mai avem foarte foarte mult timp resurse, o data si o data tot se termina, e imposibil.

Posted

hmm...masina de lux a viitorului apropiat poate.... eu imi imaginez altfel masina viitorului si nu seamana deloc cu asta la design :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...