Jump to content
The Wizard

Imagini cu o crimă comisă cu sânge rece, de mafia italiană, au fost făcute publice

Recommended Posts

Posted

Poliţia italiană a făcut publice imaginile cu o crimă comisă cu sânge rece, în stradă, în pină zi. Autorităţile suspectează că atât criminalul cât şi victima fac parte din clanuri mafiote.

Crima a fost comisă în faţa unui magazin, ziua în amiaza mare. Un bărbat a fost împuşcat în spate, iar în timp ce zace neputincios pe asfalt, primeşte un alt glonţ fatal în cap. Totul a fost înregistrat de o cameră de supraveghere ascunsă, iar poliţiştii au făcut astăzi publice imaginile în speranţa că cineva îl va recunoaşte pe asasin.

Procurorii din oraşul italian Napoli spun că au rămas fără piste în elucidarea crimei, care s-a petrecut pe 11 mai, anul acesta. Victima, Mariano Bacioterracio, este suspectată că ar fi făcut parte dintr-un clan mafiot. "Crima a fost una brutală, comisă în plină zi. Nu am reuşit să identificăm criminalul aşa că am făcut publică înregistrare sperând că cineva va putea să ne ajute", a declarat procurorul Giandomenico Lepore.

Un politician local, Francesco Emilio Borrelli, a promis o recompensă de 2.000 de euro celui care îl va identifica pe criminal.

În înregistrare, victima stă în faţa unui magazin, aproape de un alt bărbat, îmbrăcat îm cămaşă albă care se sprijină de un frigider de îngheţată. Poliţiştii cred că acesta din urma i l-a arătat pe bărbatul împuşcat criminalului, care apare câteva secunde mai târziu şi intră în magazin. Fără să cumpere ceva, iese la scurt timp după şi comite crima, sub ochii trecătorilor.

Poliţiştii cer ajutorul publicului pentru identificarea criminalului, dar şi a bărbatului în cămaşă albă.

sursa + video (+18)

si da incredibil dar adevarat nu e in romania pentru aia care considera ca numai in ro se intampla toate nenorocirile

Posted

Hahahahah =)) mi se pare extrem de FAKE

Uitati cum se pune ala jos si nu sare sange, nimic cand tipu' trage.Sa nu mai zic ca de la distanta aia trebuia sa-i imprastie creierii pe trotuar, in nici un caz sa dea ala capu' in sus de forma :)) si inca ceva, ala se crede Tony Montana de pleaca cu pistolul in mana?Nici un GTA nu faci asa ceva DAMN :))

Posted

i se vede fata destul de bine incat sa fie recunoscut, daca vroiau sa il gaseasca il gaseau pana acum. parerea mea :)

Posted

Prima oara cand il impusca in umar,se vede sange,dar dupa ce-l impusca in gat/cap prea usor cade ala jos + ca ,uitati-va la atitudinea femeii de langa ei :| pleaca calma de acolo,eu in locu ei fugeam de "rupeam pamantul" .

Posted

Prima oara cand il impusca in umar,se vede sange,dar dupa ce-l impusca in gat/cap prea usor cade ala jos + ca ,uitati-va la atitudinea femeii de langa ei :| pleaca calma de acolo,eu in locu ei fugeam de "rupeam pamantul" .

Sare sange si nu e fake ! Si va spun eu ca nu va fi gasit prea devreme acel individ...a mai fost un caz unde un mafiot a ucis un procuror si a fost gasit dupa ani buni !

Posted

e fake..

il impusca in cap si nu iese nici macar un strop de sange?

Esti tu asa de sigur ca e fake ? Te asteptai sa ii sara mustaru de 2 metri ? ca la counter strike ? Ei bine nu este fake daca vrei sa sti , asasinul face parte din LaCamora si este in urmarie generala si cu o recompensa pe capul lui ...dar in napoli nul gaseste nimeni :))

Posted

ati vazut prea multe filme de unde tasnea sangele din oameni...

Agree.

Poate are pistol cu alice sau alt tip. Asta ar fi o explicatie pentru lipsa sangelui.

Posted

Nu prea pare a fi o facatorie deoarece el tine pistolul aproape de capul victimei si apoi trage, ceea mi se pare fake e faptul ca asa-zisul mafiot face asta in plina strada, lumina, loc public si nici nu se grabeste sa fuga si pleaca usor ca si femeia de langa el.

Nu ma contrazic singur :P ci doar pare a fi si ceva la mijloc.

Posted

Nu prea pare a fi o facatorie deoarece el tine pistolul aproape de capul victimei si apoi trage, ceea mi se pare fake e faptul ca asa-zisul mafiot face asta in plina strada, lumina, loc public si nici nu se grabeste sa fuga si pleaca usor ca si femeia de langa el.

Nu ma contrazic singur :P ci doar pare a fi si ceva la mijloc.

famiglia mafiota la Camora asa isi asasineaza inamici ca semn de avertizare ...nu e unicul caz...

Guest Pun1sh17
Posted

Eu le'as taia capu la toti -_-

ON: Ieri m-am uitat si eu, nu este nimic iesit din comun, sunt o mafie.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...