Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

theogritzi

membrii stupului :)

Recommended Posts

Posted

Salut sunt iepurila ...mai nou cu cele intamplate vreau sa fac si eu un topic sa vad parerile celorlalti jucatori! As ruga pe membrii din honey care vor posta aici ...sa lase un pic pupatu in fund si sa gandeasca, sau nu aveti voie din cauza ca va temeti ca veti fi scosi de seful de trib?

Voua vi se par corecte urmatoarele lucruri?

1.Eu iepurila ma duc topaind la tarcul de fire golem..top top top top ...il vad pe JackDaniel( un terminat ) ...il salut frumos : salut , nu imi raspunde...(hmmm probabil e afk) si intreb...JackDaniel afk? ma lasa 2-3 min ba chiar 4...apoi zice : NU , si incepe distractia vin toti ratatii , pardon toti tehnicienii de salubritate publica si incep ...poc poc poc poc ...pana ce nu mai ramane nimic din iepure...bun...nu am nimic impotriva... dar...vine apophis si intreaba JackDaniel afk? la care el ii spune ca nu..si il tine 2 ore in pk...ia ganditi-va cat pot sa va tina nervii? la un moment dat ii zice cv de dulce , sa mai suga sa mai bea sa mai vede el ce face....

2.ai reusit sa il preiei...bravo..esti bun...si la ce-ti ajuta? ca vin pe rand cate 4 min si iti dau pk ...

exemplu: vine ratatul domnul JackDaniel...te pk 4 min...pleaca ...toate bune si frumoase

eh...dar nu sa terminat ..vine si boom ca doar el nu-i mai prost...te pk 4 min si pleaca

eh...ce naiba..numai 2? tre sa mai vina...ooo a venit si galor ..si ce credeti ca face? va spun eu : PK cat timp? tot eu va spun 4 min

dar nu e de ajuns ...mai vine si tyrexelu ( doamne ajuta ca luat ss) si tot asa

3.Apoi...cum s-a intamplat in cazul lui cristal...dupa ce l-ai preluat...mai intervine o mana dumnezeiasca , iar cu ajutorul comenzii /disconnect te mantuieste :)

4.eee toate bune si frumoase......apoi...il vedem pe domnul boom...pe nasosul de garrone , pardon marele sef ...ma scuzati :) sa continuam , il vedem la banati...si ce credeti ca fac? Pupa , ling , plang ca au luat suspend aiurea...si sa vezi cum plang...si incep sa acuze adminii din hhz ca nu sunt corecti , ca au ceva cu ei....si se leaga de trecut.

5.De ce s-au scos unele suspenduri de 99 ? boom si garrone nu mai trebuiau sa joace pe acest server pt ce au facut , au continuat cu nesimtirea , vaneaza intruna , nu stiu altceva decat sa strice fair-playul jocului , un admin sa isi faca un caracter de joc( sa nu se stie cine e ) si sa incerce sa preia pe unul dintre domnii acestia

6.O sa imi ziceti , jaoca si creste si tu mare si le dai si tu pk...si eu va raspund:

Daca , boomeey traieste intr-o satra , si joaca toti puradeii...cum naiba sa il egalizez eu?

JackDaniel , isi ia prietena la bataie pentru ca i-a stins pc-ul din greseala

Sadi, si-a invatat sora sa joace mu , voi ati vazut o poza cu acesti domni? ei bine eu am vazut figurile lor la gather...foarte frumosi , foarte rosiori in obrajiori , dar cu cearcane la ochi...

Unii poate nu au posibilitatea sa stea doar in mu , poate joaca de placere , eu il inteleg pe sadi care nu a mai avut o prietena de cand s-a deschis db 3, dar totusi ar trebui luate niste masuri

INTREBARE: de ce s-a delobcat caracterul Knavish?

De ce boom si garrone mai au dreptul sa joace pe acest srvr?

De ce cei din honey sa plang ca sunt vanati?

De ce boom si garrone tipa intruna ca adminii din hhz au cv cu ei?

De ce linkmania , e un concurs de vanatoare?

De ce Gunit ia ss , pentru un clicker ? iar altii care dupeaza inca joaca pe server:)

boom , cred ca in urma celor intamplate...nu o sa te mai vada sa zici ca adminii din hhz sunt corupti...nu ? :)

app...frumos topic http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=318173

Sa-mi scuzati gramatica , dar scrie fumul din mine :)

Posted

Well..sti cum e..lumea e rea..insa acest topic al tau nu este conform cu regulamentul forumului..asa ca il voi sanctiona cu closed and suspend..daca vreti sa discutati despre atmsofera roz de pe server..veti gasi la Diverse un subiect pe aceasta tema..In rest play nice :)

Posted

Aceeasi competitie intre HONEY si HH pe care unii dintre voi ati duso la extrem cu tot felul de vanatori si teorii ale conspiratiei.

La intrebarile puse de tine iti poti gasi singur raspuns; de fiecare data cand s-a luat o decizie s-au pus si motivele.

PS. 30 zile pauza pe forum pentru insultele repetate

Posted

Esti tare amuzant :)))

Sadi din cate stiu eu nu are sora, cea care joaca e chiar prietena lui. Aici se vede cat de bine stii tu.

JackDaniel nu are prietena, are nevasta si in nici un caz nu facea asta ceva #-o

Eu zic sa nu te mai dai viteaz pe aici pe forum ca nu are rost... nu uita cand l-ai sunat pe stii tu cine sa il injuri si credeai ca ai setat telefonul cu numar ascuns :rofl1:

Jocul asta din pacate strica tot mai multe prietenii si scoate la iveala ce e mai rau din oameni, slava domnului ca in perioada in care eu jucam nu erau astfel de caractere.

Posted

...

Jocul asta din pacate strica tot mai multe prietenii si scoate la iveala ce e mai rau din oameni, slava domnului ca in perioada in care eu jucam nu erau astfel de caractere.

e de bine :D

asa vedem si noi adevarata fata a celor care se ascund in spatele monitoarelor :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...