Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest vladutzu_anime

Plz help me

Recommended Posts

Guest vladutzu_anime
Posted

Am si eu nevoie de ajutorulk vostru intr-o mica mare problema..mi-am facut si eu un elf pt a ma ajuta pe sm (buff) si ca prostu in loc sa mi-l fac pe alt cont mi l-am facut pe acelasi cont cu sm..noob stiu..si acum sper k ma puteti ajuta sa mi-l mut si eu pe noul caracter. Va rog sa ma ajutati k stiu k nu e greu:) daca ma puteti ajuta sa imi spuneti ca sa va dau datele.. Multumesc anticipat linkmania :cool2:

Posted

Am si eu nevoie de ajutorulk vostru intr-o mica mare problema..mi-am facut si eu un elf pt a ma ajuta pe sm (buff) si ca prostu in loc sa mi-l fac pe alt cont mi l-am facut pe acelasi cont cu sm..noob stiu..si acum sper k ma puteti ajuta sa mi-l mut si eu pe noul caracter. Va rog sa ma ajutati k stiu k nu e greu:) daca ma puteti ajuta sa imi spuneti ca sa va dau datele.. Multumesc anticipat linkmania :cool2:

Nu o sa iti mute nimeni caracterul , asa ca mai bine te apuci sa iti faci altul .

Guest vladutzu_anime
Posted

Eu inca sper..poate are vreun admin inima buna si ceva timp sa imi acorde si mie..mai ales ca vine si craciunu..lumea trebuie sa fie mai buna..stii ce zic..sa ne ajutam aproapele..sunt sigur k isi face vreun admin timp si pt mine..

Posted

Sincer,chiar daca ar vrea sa te ajute cineva..nu cred k e posibil din punct de vedere tehnic.

:tiphat:

Guest vladutzu_anime
Posted

De putut se poate..acum sa raman la starea lor..daca au chef de mine..sper sa aiba si ei..

Posted

normal ca se poate iti sterge char si til editeaza pe ce cont vrei.Dar aici nui vb de chef eu nau voie sa faca asa cva :P pe 97 greu sa introdus faza cu scoaterea punctelelor si a durat putin..e mult de munca si e si multa lume iresponsabila(playeri)

Guest vladutzu_anime
Posted

:hail: Admins plz rasp si mie si sper sa ma ajutati si pe mine k nu ar fi greu..plz..sper sa ma ajutati. MS mult

Posted

@OFF: daca tie iti muta caracterul atunci sa imi mute si mie toate punctele de pe sm pe bk ca leveluppoint.

@ON: asa ceva nu se va face pentru ca fiecare are grija ce face cu contul lui plus ca ii o pierdere de vreme sa tot editezi pentru ca u ti-ai facut elfu pe contul undei sm-u.

Posted

Pe sistemul daca vrea o persoana, vor toate.

Nu cred ca te va ajuta cineva si nu o spun cu rautate. Nu ca ar fi greu. Dar daca iti face tie, trebuie sa ii faca si lu x ca altfel urla si spune ca e discriminare. Daca elfa are un lvl pana in 200-300 pot spune ca inca e mica si nu ai pierdut foarte mult.

Posted

Sincer,chiar daca ar vrea sa te ajute cineva..nu cred k e posibil din punct de vedere tehnic.

:tiphat:

Se poate, dar nu se mai fac astfel de request-uri.

In fine, asa cum v-a zis si MurDoc.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...