DaEuDL Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Bula catre Strul: B:-Strul ai poze cu ma-ta goala? S:-Nuuu! B:-Vrei? Barbatii sunt precum pantofii : – cei care iti plac, te costa. – foarte putini merita pastrati mai mult de un sezon. – daca nu ii iei potriviti, s-ar putea sa te bata – cei comozi nu te atrag, iar cei care te atrag nu vor sa intre. A – oricat le-ai vorbi, nu devin mai maleabili. – unul singur nu e de ajuns decat pentru cenusarese. – unii merita lasati la usa . – lumea te judeca in functie de ei. A – alte femei te invidiaza pentru ai tai, iar tu invidiezi alte femei pentru ai lor. O modalitate de a te distra în transportul public. Uite-te insistent la un pasager, aproximativ 2 minute, apoi ia telefonul ?i spune (dar s? te aud? ?i victima), ”Alo, ?eful, l-am g?sit”. În cazul în care România va semna ACTA, unica consolare va fi daca?, cei ce descarca? manele de pe net vor fi închisii în aceleasi celule cu rock-erii Un român se lauda ca vorbit cu Florin Piersic la telefon fara sa i se descarce bateria!!!!!!!!! Logica feminin?: - Nu e online, e cu nenorocita aia! - E online, vorbeste cu nenorocita aia.. Examen de limba italiana la Politie. Intra primul politist. Examinatorul il intreaba, in limba italiana: - Come ti chiamo? (cum te cheama?) - Nu am inteles, imi puteti repeta intrebarea, va rog? - Imi pare rau, urmatorul... Urmatorii politisti la fel, nimic. Intra ultimul. - Come ti chiamo? (cum te cheama?) - Ma perche? (dar de ce intrebati?) intreaba politistul pe examinator. - Maperche si mai cum? Sper ca v-am descretit un pik fruntile Noapte buna tuturor eu maine sunt de serv daca intra cineva pana la 20 e David fiul meu are aproape 11 ani..
Rose20 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Buna dimineata... is prima treaza ? :bananadance2: :bananadance2:
dodikid Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Buna dimineata... is prima treaza ? :bananadance2: :bananadance2: Neata cred ca da :P
Rose20 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Afk afk ? :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
Hahol Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 privet tuturor:D:D ce face lumea in afara de cris care crapa?)))
tikycris Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 :beer: ula la la ula la la;)) Un broker despre criza: E mai rau decat la divort. Am pierdut deja jumatate din avere si am in continuare o sotie. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Soacra unui multimiliardar dispare subit intr-o buna zi. Dupa patru zile chinuitoare de asteptare suna telefonul: - Domnule, soacra dumitale este ostatica noastra, se aude in receptor vocea unuia dintre rapitor. O vom elibera in schimbul unui miliard. Barbatul raspunde imediat: - Va dau dublu, daca o pastrati. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Un barbat era foarte indragostit de o femeie, dar era timid si ii era rusine sa o ceara de sotie. El se apropia de varsta a 3a si nici unul din ei nu mai fusese casatorit. Erau impreuna de 6 ani si se intalneau cam o data pe saptamana dar el era asa rusinos ca nu avea curaj sa o ceara de nevasta, mai cu seama sa ii propuna sa locuiasca impreuna. Intr-o zi insa, barbatul si-a facut curaj si a sunat-o: '-Alo, Maria, tu esti?' '-Da, Maria la telefon.' '-Vrei sa fii sotia mea?' '-DA!!! Bineinteles ... da' cine-i la telefon??' @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Sotia era pe patul de moarte: - Dragul meu, vreau sa iti zic ceva.. - Lasa, draga mea, nu te obosi.. - Ba da, te rog.. - Bine, zii - Vreau sa iti marturisesc ca te-am inselat cu toti prietenii tai!!! - Stiu, draga mea... de aia te-am otravit. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Merg 2 orbi la cinematograf. Incepe filmu la care 1 dintre ei zice - ma, tu vezi ceva ? - nu, raspunde asta. - Atunci hai sa mergem mai in fata. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
tikycris Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Usor usor terminai si eu treaba. Sper sa visati frumos ma retrag si eu :tiphat:
DaEuDL Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Ai terminat totusi nu te-ai lasat Cristi:) A am uitat sa va zic Buna dimineatza!
tikycris Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Intr-un moment plin de romantism iubita ii spune iubitului: - Iubitule, citesc in ochii tai dorinta de a ma lua in casatorie.... La care el: - Analfabeto!!!!!!!!!!!! @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Acum am inteles de ce Nastase nu a mai cerut eliberarea din inchisoare. Il asteapta pe Base. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Q: De ce se cearta 4 politai intr-o Dacie? A: Nu stiu care sa stea la geam. @@@@@@@@@@@@@@@@@@ Intrebare: De ce se bat doi politisti pe un cal? Raspunsul: Se bat care sa stea la geam. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Doi politisti incercau sa deschida o conserva, dar fara sanse de reusita. Cand, veni inca un politist. Care lua conserva, o arunca jos si o lovi cu piciorul, dupa care striga: - Deschide! Politia. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Un politist este la pescuit. Pescuieste vestitul pestisor de aur dar fiind prea mic il arunca inapoi in apa. La care pestisorul. - Mi-ai salvat viata poti sa-ti doresti trei lucruri de la mine! Politistul cugeta ce cugeta si zice: - Buletinul, permisul si talonul. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Politistul de la circulatie il intreaba pe sofer: - Ati consumat alcool? Soferul: - Nu, Dumnezeu imi este martor. - Aha, sunteti doi? Coborati din masina si suflati. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Hai sa ne mai inveselim putin !!!!!
tikycris Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Intr-un moment plin de romantism iubita ii spune iubitului: - Iubitule, citesc in ochii tai dorinta de a ma lua in casatorie.... La care el: - Analfabeto!!!!!!!!!!!! @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Acum am inteles de ce Nastase nu a mai cerut eliberarea din inchisoare. Il asteapta pe Base. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Q: De ce se cearta 4 politai intr-o Dacie? A: Nu stiu care sa stea la geam. @@@@@@@@@@@@@@@@@@ Intrebare: De ce se bat doi politisti pe un cal? Raspunsul: Se bat care sa stea la geam. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Doi politisti incercau sa deschida o conserva, dar fara sanse de reusita. Cand, veni inca un politist. Care lua conserva, o arunca jos si o lovi cu piciorul, dupa care striga: - Deschide! Politia. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Un politist este la pescuit. Pescuieste vestitul pestisor de aur dar fiind prea mic il arunca inapoi in apa. La care pestisorul. - Mi-ai salvat viata poti sa-ti doresti trei lucruri de la mine! Politistul cugeta ce cugeta si zice: - Buletinul, permisul si talonul. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Politistul de la circulatie il intreaba pe sofer: - Ati consumat alcool? Soferul: - Nu, Dumnezeu imi este martor. - Aha, sunteti doi? Coborati din masina si suflati. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Hai sa ne mai inveselim putin !!!!! SI inca o serie ca asa poate v-a treziti. DICTIONAR DE MESSENGER RURAL În prispa=online Sunt la prashit=busy Plecat la oras=stepped out Îmi bat nevasta=be right back Iesit la poarta=not at my desk Mi-am luat mobil=on the phone Sunt cu vicleshug=invisible to everyone Doborât de bautura=offline EMO True (online) Mananc si plang (busy) On the roof (stepped out) Cumpar lame (be right back) Probez noile insigne (not at my desk) Nu am chef sa vb cu nimeni (on the phone) Wishful thinking (invisible to everyone) Cadeeeee ! Emo down. (offline) MOLDOVENESC Cari dai ai o beri? (online) Biau (busy) Biau di rup la mat (stepped out) Suntim la chioshc... sa biem (be right back) Sunt sub masa/ dupi casa (not at my desk) Cari dai beeep cu secret ai? (on the phone) Citesc eticheti/ Ma doari capu' (invisible to everyone) Coma alcoolica (offline) POLITIENESC Raportez (online) Fac proces verbal (busy) Trecut la rutiera (stepped out) Il bat p-asta si vin (be right back) Duc plicu acasa (not at my desk) Scuze sefu'! Nu stiam. Gata, l-am iertat (on the phone) La biblioteca (invisible to everyone) Cazut la datorie (offline) ECUMENIC Spovediti-va! (online) Bag matanii/ Trag clopotul (busy) Dupa anafura sau inmormantare (stepped out) Degust impartasania (be right back) La nunti/botezuri/cumetrii (not at my desk) Bat toaca, da buzzz! (on the phone) Imbracat civil (invisible to everyone) Sunt la mama dracu' (offline)
Rose20 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Buna seara pregatiti de cs ? :D :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
dodikid Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Buna seara pregatiti de cs ? :D :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: I-am ars deja :))
Stranut Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 NTZ LUMEEEEEEEE :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
iullia Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 o seara placuta all si buna baro inca i-a capacit barosanu la cs^^