tikycris Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Care serveste un ceai sau cafea cu mine?
Stranut Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 nb lumeee.....lasati ceaiu cafeaua k e vreme la iarna......hai k berea cat mai e cald afara :)) :)) :beer: :beer: :beer:
Rose20 Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: ce facetiii ?
tikycris Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Nevasta unui detinut in audienta la directorul penitenciarului: - Domnule director, am venit aici sa va rog sa-i dati barbatului meu o munca mai usoara. - Dar, doamna, barbatul dumneavoastra lipeste etichete pe sticle... - Nenorocitul, mie mi-a zis ca sapa la un tunel. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Intr-un taxi se urca o calugarita, eleganta si frumoasa. Soferul, tinerel si frumusel, o priveste pe furis de nenumarate ori. Calugarita il intreaba ce-l framinta ... Soferul ofteaza.... - Mi-e rusine sa va spun, maicuta. - Fiule, nu fi timid... Am auzit si vazut de tot felul in viata, nu te teme ca ma poti ofensa, din nimica toata ... - Sincer sa fiu, spune soferul, am visat intotdeauna sa ma sarute o calugarita ... asa ca dumneavoastra... - Mde, s-ar putea implini visul tau, spune calugarita, cu conditia sa fii catolic si celibatar! Soferul, foarte excitat, spune : - Pai, sunt! Sunt si catolic si celibatar!!! - Bine, spune calugarita, opreste masina pe dreapta.... Soferul opreste, calugarita se apleaca spre el si-i aplica un french kiss enorm, cu mina dreapta palpindu-i 'obiectele intime'... Dupa care il roaga sa continue cursa... Soferul, emotionat de momentul trait incepe sa plinga... - Ce s-a-ntimplat ? il intreaba calugarita. - Maicuta, am pacatuit ... te-am mintit! Sunt evreu si casatorit! - Deh, zice calugarita, nu-ti fa probleme! Si pe mine ma cheama John si ma duc la un bal mascat... @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Un preot vede o prostituata in strada si-i zice : - Stii ca esti pe un drum gresit? - Stiu! Nu trece mai nimeni pe-aici! @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Un cioban pastea cele 100 de oi intre doua parcele de porumb si cum statea el sprijinit in toiag si medita vine proprietarul si il intreaba: - ce faci mai ciobane pe pamantu meu? - nu vezi? pasc oile... - vezi ca esti obraznic, poate iti f*t una! la care ciobanul ii raspunde: - poti sa le f**i pe toate, eu doar le pazesc... @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Un sofer, vrand sa-si protejeze masina impotriva hotilor si neavand bani pentru o alarma, lasa un bilet pe parbrizul masinii: 'Radioul- defect, benzina- nu are, motorul- componente lipsa'. Dimineata isi gaseste masina pe butuci si un alt bilet pe care scria: 'DECI, nici de roti nu mai are nevoie!' :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: ce facetiii ? Binisor iulia ne bucuram de ziua asta superba:P
Rose20 Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
iullia Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 halloooooooooooo all :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
AngeL Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 n`ziua. :* ... am trecut pe-aici, va saluta ingerita. :)
Rose20 Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: Toamna asta nu dorm.... :naughty:
sexezSTAR Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 like please :D http://www.youtube.com/channel/UCRB4CKiofjUL0wlZgmDZSkA/videos?flow=grid&view=0
tikycris Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Am revenit :whistle: In sfarsit :beer: :beer: :beer:
iullia Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Am revenit :whistle: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :tiphat: :nanana: :hello: :cool2: