dodikid Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 :))) Ce sa-i faci #-oBa esti nebun ai dat si tu pe aici :)
dodikid Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 chhh...ma uit la meci :clap:Sa zici rezultatu :))
Guest GigiFrana Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 neatza cui ii place viatza@work = booorrrriiiiinngggggg (oare v`am zis ca am suspend?) :clap:
dodikid Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 neatza cui ii place viatza@work = booorrrriiiiinngggggg (oare v`am zis ca am suspend?) :clap:Ne-ai zis ? :))P.s Neatza ppl
OldAsaph Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Bona sera guilda TaTa..stiu ca salutu asta trebuia spus de mai mult timp.. dar mai bine akm decat niciodata asa ca Bine v-am gasit..:Dce faceti aveti somn?:P
dodikid Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Bona sera guilda TaTa..stiu ca salutu asta trebuia spus de mai mult timp.. dar mai bine akm decat niciodata asa ca Bine v-am gasit..:Dce faceti aveti somn?:P :D
OldAsaph Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 voi stati la panda?^^ cum zice unu ceva..pac si raspunsu:)) 2 raspunsuri intr-un min^^^
dodikid Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 voi stati la panda?^^ cum zice unu ceva..pac si raspunsu:)) 2 raspunsuri intr-un min^^^Nea postam for fun , for spam :>
OldAsaph Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Buna seara Fitz0asa :D ne cunoastem de undeva sau cum pe postezi aici...?din cate stiu eu nu esti in ally sau guild..ma mir ca scrii aici si nu prea ai leg cu noi..^^ nu e nicio prob din partea me..sunt doar mirat:D
dodikid Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Ooo da ... Atat ! Va urma >>> ^^ Ce-ai patit ? Buna seara Fitz0asa :D ne cunoastem de undeva sau cum pe postezi aici...? din cate stiu eu nu esti in ally sau guild..ma mir ca scrii aici si nu prea ai leg cu noi..^^ nu e nicio prob din partea me..sunt doar mirat:D O prietena de a mea e ..
OldAsaph Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 :)) nu prea am inteles ce vrei sa spui fitza...
dodikid Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 :)) nu prea am inteles ce vrei sa spui fitza...Cred k trebuie sa mearga la somn :))