Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

dodikid

TaTa

Recommended Posts

Posted

Buna ziua guild. Pentru o perioada nedeterminata de timp nu voi mai juca. Caracterele: Angel si anohoolic vor fi offline. Nu am timp si pe langa acest fapt, am si probleme personale care ma retin de la activitatea din joc. Cristi, am sa te rog sa il scoti pe Angel din guild si sa dai Battel Master cui il merita sau cui doresti tu. Va multumesc ca m-ati suportat, va doresc spor la lvl si la cat mai putine conflicte. :hug:

Singurul care imi detine parolele de la conturi e Petre aka askie, am sa il rog sa intre pe anohoolic sa iei setul leg lk dd+13, fenriru, arma+13. Si sa le puna spre pastrare ..poate imi mai vine dorul de voi si de un pvp..ceva. Va salut cu respect. :tiphat:

Posted

Numai bine in viata Ana sper ca nu gasca acvila sa te fi facut sa faci asta.

Nomn usor la toate lumea

Cum ti-am mai spus, toate au o limita. Eu consider ca e prea mult, pentru persoana mea e prea mult.Si da, anumite persoane din acvila mi-au accelerat retragerea mea. Nu merit sa fiu injurata pentru un joc de nimic. Si ganditi-va si voi la acest fapt: "Merita sa mai joci Mu pe linkmania"?, unde toti mucosii fara par pubian isi etaleaza prostia? CONCLUZIA: NU, nu merita!

Cristi, nu mor, sunt pe mess..sunt aici. Deci legatura n-o pierdeti cu mine. :P :hug:

Posted

Nomn usor la toate lumea

Cum ti-am mai spus, toate au o limita. Eu consider ca e prea mult, pentru persoana mea e prea mult.Si da, anumite persoane din acvila mi-au accelerat retragerea mea. Nu merit sa fiu injurata pentru un joc de nimic. Si ganditi-va si voi la acest fapt: "Merita sa mai joci Mu pe linkmania"?, unde toti mucosii fara par pubian isi etaleaza prostia? CONCLUZIA: NU, nu merita!

Cristi, nu mor, sunt pe mess..sunt aici. Deci legatura n-o pierdeti cu mine. :P :hug:

Da merita!!! Nici un "mucos fara par pubian" nu ma poate face sa nu fiu alaturi de amicii mei din joc. NU pot intelege de ce va coborati la mintea lor.

Posted

Nomn usor la toate lumea

Da merita!!! Nici un "mucos fara par pubian" nu ma poate face sa nu fiu alaturi de amicii mei din joc. NU pot intelege de ce va coborati la mintea lor.

sunt de acoor cu cristi in privintza asta :banghead:

Posted

Am obosit sa continui in stilul asta.

Chiar nu imi permit, etica mea de om.. nu imi permite.

Sa stau toata ziua sa ma cert? Sa stau toata ziua sa fiu injurata de fii`mea, de familie, si nimeni sa nu faca nimic? Daca iti spui punctul de vedere, bannerul de sub nick se supara, ca de ce am indraznit eu o "pamanteana" sa le atrag atentia. M-am scarbit!!

Adevarul ca serverul Mu lnikmania isi merita jucatorii, staff-ul Mu linkmania isi merita soarta. Asta pentru dezinteresul aratat, pentru raspunsurile de sus in plangeri/sugestii..s.a.m.d

Chiar imi pare rau ca a trebuit sa renunt la amici, dar nu am ce face, cineva trebuie sa cedeze. Si consider ca eu sunt acea persoana.

Posted

Sunt de acord cu tine Ana te inteleg..

In acelasi timp are dreptate si Iulia ca trebuie sa ignori dar intervine la un moment dat un moment de saturatie trecator sau nu...Consider ca fiind un joc intram aici sa ne destindem nu sa ne incretim fruntile..Acesta este si motivul pt care si eu intru mai rar desi afk sunt cam tot timpul. :kiss:

Prieteni013.gif

Posted

Am inteles k ati avut prb q copilasii astia de prin joc :)) nu-i mai bagati in seama , revine sefu lor si rezolva tot cu copii astia frustrati ...

App va salut q cel mai dulce respect , ai mei :x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...