Guest spoock Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 15. Doi poponari noaptea în tufiş. La un moment dat, apare miliţia cu lanternele aprinse. Ăla care-i sugea p**a celuilalt se "smulge" şi o rupe la fugă, dispărînd. Subofiţerul de miliţie îl interoghează pe cel rămas: - Ia zi, cam ce făceai aici, la ora 3 dimineaţa? - Păi ce să fac, admiram priveliştea nocturnă. - Nu mai spune, priveliştea nocturnă, ai? Da' cu ăla care-ţi sugea p**a şi cînd am apărut noi a fugit, cum e? - Supt p**a? Nici nu ştiu despre ce vorbiţi. - Nu ştii, ai? Da' cu urechile alea din mîinile tale ce faci? :)))))))
dodikid Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 15. Doi poponari noaptea în tufiş. La un moment dat, apare miliţia cu lanternele aprinse. Ăla care-i sugea p**a celuilalt se "smulge" şi o rupe la fugă, dispărînd. Subofiţerul de miliţie îl interoghează pe cel rămas:- Ia zi, cam ce făceai aici, la ora 3 dimineaţa?- Păi ce să fac, admiram priveliştea nocturnă.- Nu mai spune, priveliştea nocturnă, ai? Da' cu ăla care-ţi sugea p**a şi cînd am apărut noi a fugit, cum e?- Supt p**a? Nici nu ştiu despre ce vorbiţi.- Nu ştii, ai? Da' cu urechile alea din mîinile tale ce faci?:))))))) =))PoemJe m'appelle Vasile MureJe vennais de la padureJe trouvais nevasta-n patSe coucher cu-n alt barbatQuand je preparai ciomagu'Mon ami sarise gardu'Il tombe dans les urziciSur son cur numai basici! =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Guest spoock Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 =))PoemJe m'appelle Vasile MureJe vennais de la padureJe trouvais nevasta-n patSe coucher cu-n alt barbatQuand je preparai ciomagu'Mon ami sarise gardu'Il tombe dans les urziciSur son cur numai basici! =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Ceausescu si Iliescu in avion.....se prabusesc pe o insula de canibali....prima noapte Ceausescu sus in copac Iliescu jos....vin canibalii il bat pe Iliescu....a doua noapte la fel....a treia noapte la fel.....a patra noapte "Bai Ceausescule lasa-ma sa dorm si eu sus ca u ai mai dormit" "Bine ma dormi sus"....noaptea vin canibalii "Ba hai sa il batem si pe ala de sus ca pe asta de jos l-am mai batut"=)))))))))))))))
dodikid Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Ceausescu si Iliescu in avion.....se prabusesc pe o insula de canibali....prima noapte Ceausescu sus in copac Iliescu jos....vin canibalii il bat pe Iliescu....a doua noapte la fel....a treia noapte la fel.....a patra noapte "Bai Ceausescule lasa-ma sa dorm si eu sus ca u ai mai dormit" "Bine ma dormi sus"....noaptea vin canibalii "Ba hai sa il batem si pe ala de sus ca pe asta de jos l-am mai batut"=))))))))))))))) =))
dodikid Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 :D Na`ziua ^^Buna dear }{buna zuza :-*Buna,cine esti ?
ZarakiKenpachi Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Salut ppl , haidatzi cu mai multe posturi ! :tiphat:
dodikid Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Ce fac satanele ? ^^Ce dreaq sa faca joaca,tu ? :nanana:
Guest adytriplexxx Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Si io ma bat de nebun prin atlans :)) e duminica , foame si criza de spoturi
dodikid Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Ce dreaq sa faca joaca,tu ? :nanana:Ce tare , eu iti raspund Luni =))
dodikid Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Stie careva ceva , care v-ati certat q stefan ? sau ce s-a intamplat acolo ?
Anomys Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 "O dimineata placuta dear smile.gif"Si tie, si tie, si merci de intelegere :)
dodikid Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 "O dimineata placuta dear smile.gif"Si tie, si tie, si merci de intelegere :)Merci si eu .. serios pare rau pentru cele intamplate ...