iullia Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 stitzi de ce au scris pe portiere acum carabinieri? Ca sa nu mai intre in masina prin portbagaj:)
tikycris Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Un politist vine la serviciu in pielea goala. Superiorul il intreaba - Ba, de ce ai venit in pielea goala la serviciu? la care gaborul relateaza urmatoarele: - Dom'sef am fost cu nevasta-mea la o petrecere si am jucat jocuri de societate: S-au stins luminile si s-a zis 'doamnele sa se dezbrace', s-au aprins si asa era. Dupa aceea s-au stins luminile si s-a auzit 'Domnii sa se dezbrace' si asa s-a intamplat. Dupa aceea s-a mai stins o data lumina si s-a auzit 'acum la treaba'.... .... Si, iata-ma...
iullia Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 :))))))))))))))))))) intr-un satuc micutz veneau femeile la spovedanie. parintele si femeile din acel satuc facusera o conventzie. cand femeile inselau ziceau,,parinte am cazut,,si el stia despre ce este vorba. dupa cateva luni acest preot a fost inlocuit si a venit altul nou.Intr-o zi vine si primarul satucului la spovedanie. la care preotul ii propune sa repare ztrazile ca in acest sat toate femile cad.Acesta stiind depsre ce este vb incepe a rade. preotul ii zice,,razi tu razi dar sotzia ta a cazut de 7 ori saptamana asta,, :))))
angelatanasero Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 :))))))))))))))))))) intr-un satuc micutz veneau femeile la spovedanie. parintele si femeile din acel satuc facusera o conventzie. cand femeile inselau ziceau,,parinte am cazut,,si el stia despre ce este vorba. dupa cateva luni acest preot a fost inlocuit si a venit altul nou.Intr-o zi vine si primarul satucului la spovedanie. la care preotul ii propune sa repare ztrazile ca in acest sat toate femile cad.Acesta stiind depsre ce este vb incepe a rade. preotul ii zice,,razi tu razi dar sotzia ta a cazut de 7 ori saptamana asta,, :)))) si buna seara :)
angelatanasero Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 salut guild}{ ce face lumea?:P afk...like usual :))