Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

dodikid

TaTa

Recommended Posts

Posted

Domnule mascarici sau cum te cheama numai ai ce cauta in guilda asta atata timp cat sunt eu. O sa vb sa iti ia si aici dreptul sa postezi.

Nu am nevoie numai de milogi in breasla.

Posted

Domnule mascarici sau cum te cheama numai ai ce cauta in guilda asta atata timp cat sunt eu. O sa vb sa iti ia si aici dreptul sa postezi.

Am sa incep sa plang :((

Te rog nu-mi fa asta =))

N-are rost sa-mi pierd timpul cu tine si sa-ti spun parerea mea despre tine,pentru ca n-are nicio importanta sau relevanta,dar tu habar n-ai cine-i sefu` si cine a infiintat guilda asta :)

Te las` in faima ta ca probabil esti prea limitat sa intelegi unele chestii :)

P.s. Cat despre a ma face tu pe mine milog,eu nu cred ca ti-am cerut tie,sau la unul din guild party. Eu am explicat o problema

P.s. 2 Sa ajuti si tu 10% din cat am ajutat eu,si esti un domn,sa stii :)

Posted

Am sa incep sa plang :((

Te rog nu-mi fa asta =))

N-are rost sa-mi pierd timpul cu tine si sa-ti spun parerea mea despre tine,pentru ca n-are nicio importanta sau relevanta,dar tu habar n-ai cine-i sefu` si cine a infiintat guilda asta :)

Te las` in faima ta ca probabil esti prea limitat sa intelegi unele chestii :)

P.s. Cat despre a ma face tu pe mine milog,eu nu cred ca ti-am cerut tie,sau la unul din guild party. Eu am explicat o problema

P.s. 2 Sa ajuti si tu 10% din cat am ajutat eu,si esti un domn,sa stii :)

Ai draptate ma dau mare dar macar nu ma milogesc la tot pasul dupa ceva. Stai o ora pe zi pe joc si aud zeci de cerinte din partea ta.Dute frate daca ai fost odata aici nu ai dreptul sa iti bati joc de noi toti care suntem acum.

Si mi-au dat toti dreptate nu am facut-o de capul meu.

Ultimul mesaj la adresa ta nu meriti efortul.

Posted

Oricum,daca Dodi i-a lasat lui guilda mea,ca sa spun asa,asta nu-i da dreptul sa ma dea el pe mine afar.

In primul rand el nu m-a ajutat cu absolut nimic,cu nici un jwl,cu nici un lvl,si tot el ma face pe mine milog,de parca m-ar cunoaste si ar stii ce am facut eu si pe cine am ajutat cand jucam.

A profitat de faptul ca are caracterul pe care e facuta guilda si mna,ce sa faca si el,sta prost cu nervii si il inteleg

Si in al 2-lea rand,nu cred ca v-am jignit pe nici unul,cu toate ca unii sunteti mici,si nu v-am spus niciodata sa taceti,spre deosebire de altii care au facut-o,dar ma rog.

Stai linistita Iulia ca eu nu ma cert cu nimeni,am depasit momentele alea cand eram prea copil sa inteleg unele lucruri,dar nu e frumos sa ma dati afara pe mine din guild,ca eu am infiintat acest guild si numai eu stiu cate am tras pentru el.Dodi cunoaste destul de bine chestiile astea si sunt curios ce-o sa spuna despre asta.

Si in al 3-lea rand,eu am intrat pentru el si pentru cei cunoscuti sa joc mu,pentru prieteni,dar daca asa sunt tratat ,asta e. Nu am ce sa fac acum,nu e guilda pe char meu,nu mai e topicul meu,si nu mai am timp sa ma ocup de mu

Daca pentru unii conteaza mai mult cearta si sa faca pe artagosul,decat sa fie intelegator sa sa ia la cunostinta unele chestii ,e pur si simplu alegerea lui.

El si altii ma judeca pe mine fara nici un drept,si fara a ma cunoaste si ma mai iau si la misto si ma jignesc,si tot eu sunt de vina,asa-i Iulia ?

Am incercat sa fiu un tip rational si intelegator,dar cu el chiar nu se poate din cate observ,o ia prea in serios cu jocul asta.

Posted

si eu joc pt prieteni.Totzi avem zilele noastre proaste.Poate cateva scuze si analizarea greselilor din partea voastra ar rezolva mai usor situatzia.Sia sa incercam sa ne cunoastem mai bine :happy1:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...