dodikid Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Si modest dupa toate cele enumerate mai sus :PTrbuie sa fii si asa cateodata :)
dodikid Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Ceas boxeru cu pumnu mai tare k fieru :))
Guest eNgMg Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 :-?? Iti iei filme , k aia care-si rup vena ? :)) :-??
dodikid Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 :-?? :-??Eee cine a ajuns pe aici :bananadance2:
Guest spoock Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 banc....Un elefant se intalneste cu o camila:Elefantul: Ce corp ai zici ca ai doua tatze pe spate!!!:)))Camila: Tu vbesti nu vezi ce pl ai intre ochi!!!=)))))))))))))))))astept si alte bancuri...in seara asta sa fie banc show iuhuuuuu!!!!!!! :yum: :yum: :yum: :yum: :yum:
dodikid Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 banc....Un elefant se intalneste cu o camila:Elefantul: Ce corp ai zici ca ai doua tatze pe spate!!!:)))Camila: Tu vbesti nu vezi ce pl ai intre ochi!!!=)))))))))))))))))astept si alte bancuri...in seara asta sa fie banc show iuhuuuuu!!!!!!! :yum: :yum: :yum: :yum: :yum:=)))))))))))))))))))))))))))Aia da , sa gasim bancuri :)))Bula, in apropierea unei manastiri, mananca o guma. Vine o baba si zice:-Vai Bula, nu e voie cu guma in biserica, e pacat!Bula arunca guma iar aceasta nimereste in cosul cu prescura. Bula intra in biserica si se spovedeste. Popa ii da o bucata de prescura si nimereste fix aceea cu guma. Mesteca Bula, mesteca si la un moment dat il intreaba pe popa:-Mai popo, din ce mama dracu e facuta prescura asta?-Din trupul lui Isus, fiule.-Pai... eu cred ca am nimerit zgarciul, ca mestec de o ora si nu reusesc sa o inghit. :)))))
Guest spoock Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 =)))))))))))))))))))))))))))Aia da , sa gasim bancuri :)))SOMALEZI:))))) Nişte copii somalezi se jucau de-a faţa-ascunselea. La un moment dat, unul dintre ei zice:- Ha, ha, te-am văzut! Ieşi afară de după mătură!- Nu-i cinstit, m-au împins ceilalţi afară!:D:D:D B) =)))))))))))))))))))))))))))Aia da , sa gasim bancuri :)))Bula, in apropierea unei manastiri, mananca o guma. Vine o baba si zice:-Vai Bula, nu e voie cu guma in biserica, e pacat!Bula arunca guma iar aceasta nimereste in cosul cu prescura. Bula intra in biserica si se spovedeste. Popa ii da o bucata de prescura si nimereste fix aceea cu guma. Mesteca Bula, mesteca si la un moment dat il intreaba pe popa:-Mai popo, din ce mama dracu e facuta prescura asta?-Din trupul lui Isus, fiule.-Pai... eu cred ca am nimerit zgarciul, ca mestec de o ora si nu reusesc sa o inghit. :))))) Cum se salută somalezii?- Ce vînt te aduce? =)) =))
dodikid Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 SOMALEZI:))))) Nişte copii somalezi se jucau de-a faţa-ascunselea. La un moment dat, unul dintre ei zice:- Ha, ha, te-am văzut! Ieşi afară de după mătură!- Nu-i cinstit, m-au împins ceilalţi afară!:D:D:D B) Cum se salută somalezii?- Ce vînt te aduce? =)) =)):))))))))))
Guest spoock Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 =)))))))))))))))))))))))))))Aia da , sa gasim bancuri :)))Bula, in apropierea unei manastiri, mananca o guma. Vine o baba si zice:-Vai Bula, nu e voie cu guma in biserica, e pacat!Bula arunca guma iar aceasta nimereste in cosul cu prescura. Bula intra in biserica si se spovedeste. Popa ii da o bucata de prescura si nimereste fix aceea cu guma. Mesteca Bula, mesteca si la un moment dat il intreaba pe popa:-Mai popo, din ce mama dracu e facuta prescura asta?-Din trupul lui Isus, fiule.-Pai... eu cred ca am nimerit zgarciul, ca mestec de o ora si nu reusesc sa o inghit. :)))))Bulă, cînd era mic, se duce la ta-su şi îl întreabă:- Tată, ce e ăla penis?Tatăl se deschide la şliţ şi îi arată obiectul lui Bulă:- Uite, fiule, acesta este un penis, iar ca fapt divers acesta este un penis perfect!A doua zi, la şcoală, Bulă îşi cheamă colegii, îşi deschide şliţul, scoate obiectul şi le spune:- Băieţi, acesta este un penis, iar ca fapt divers, dacă era cu 3 cm mai scurt, era un penis perfect.
dodikid Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 o blonda si o politista tot blonda O politista vede o masina parcata neregulamentar. Se apropie de masina si cere permisul soferului (o blonda). Aceasta o intreaba pe politista cum arata permisul. Politista ii explica ca este un dreptunghi cu poza ei, blonda scotoceste prin geanta si gaeste o oglinda. Da oglinda politistei, aceasta se uita in oglinda si ii zice blondei: - Ma scuzati nu stiam ca sunteti politista!
Guest spoock Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 o blonda si o politista tot blonda O politista vede o masina parcata neregulamentar. Se apropie de masina si cere permisul soferului (o blonda). Aceasta o intreaba pe politista cum arata permisul. Politista ii explica ca este un dreptunghi cu poza ei, blonda scotoceste prin geanta si gaeste o oglinda. Da oglinda politistei, aceasta se uita in oglinda si ii zice blondei: - Ma scuzati nu stiam ca sunteti politista! da recunosc e cel mai reusit de pana acum:D tare =)) =)) =))
dodikid Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 da recunosc e cel mai reusit de pana acum:Dtare =)) =)) =))Ei da n-auzi ce zice asta k al tau e tare :))
Guest spoock Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Ei da n-auzi ce zice asta k al tau e tare :))hmm sunt tari amandoua:))
dodikid Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Bula in deshertBula este in desert. Mergand el asa, da el peste o masinarie ciudata, cu un ecran deasupra. Pe el scria '' Baga-ti p*****l in gaura rosie (aratand o sageata in jos) si pentru un dolar, vei avea o excelenta senzatie, ca atunci cand faci sex.Dar Bula nu avea decat zece centi si isi zice in gandul sau:-Poate e ceva si de banii mei!Baga el banii, apoi il introduce in gaura. Deodata incepe sa urle iar pe banner scria ''Pentru zece centi, ascutim creioane!=)))))))))))))))))))
Guest spoock Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Bula in deshertBula este in desert. Mergand el asa, da el peste o masinarie ciudata, cu un ecran deasupra. Pe el scria '' Baga-ti p*****l in gaura rosie (aratand o sageata in jos) si pentru un dolar, vei avea o excelenta senzatie, ca atunci cand faci sex.Dar Bula nu avea decat zece centi si isi zice in gandul sau:-Poate e ceva si de banii mei!Baga el banii, apoi il introduce in gaura. Deodata incepe sa urle iar pe banner scria ''Pentru zece centi, ascutim creioane!=)))))))))))))))))))=)))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))) Cum li se mai zice în Parlamentul României homosexualilor? Analişti.:D
dodikid Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 =))))))))))))))))))))))))))))) Cum li se mai zice în Parlamentul României homosexualilor? Analişti.:D:))))))))))))))))De ce se duc fetele la mare??Pentru ca s-au saturat de mica. =)))))))))))))))))))))))))))
Guest spoock Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 :))))))))))))))))De ce se duc fetele la mare??Pentru ca s-au saturat de mica. =)))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
dodikid Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))