dodikid Posted April 9, 2012 Author Posted April 9, 2012 Aveti 2,stati jos! Aveti 2,stati jos! Du-te ba repetentule :)) ai dat pe aici .. ?!
Hahol Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Salve ppl Da` ce faceti prieteni ? P.s. Nu stiu pentru ce ii bagati in seama pe astia care semnalizeaza grav,dar nu-si vad saracii bubele din cap :) salve batrine:D :beer:
HocusPocus Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Salve ppl Da` ce faceti prieteni ? P.s. Nu stiu pentru ce ii bagati in seama pe astia care semnalizeaza grav,dar nu-si vad saracii bubele din cap :) salve batrine:D :beer: Salve mosu >:D< Ce faci amice ?
Guest CeausescuPresedinte Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 ce putea sa fie intr-un topic al unei guilde de tiganii , decat tiganiada =))) bafta ia mai zi o data te rog, care dreq e tigan aici? de asta nu iti bagi foto pe avatar, ca iti rusine de tine ma? hai mij de aici, ca nu ai nume;) guilda bahto delo delo î?i ureaz? pi?at pe frez? MUSC(A)losule care este :))))
Hahol Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 hello lume :photo: Salve ppl Da` ce faceti prieteni ? P.s. Nu stiu pentru ce ii bagati in seama pe astia care semnalizeaza grav,dar nu-si vad saracii bubele din cap :) salve batrine:D :beer: Salve mosu >:D< Ce faci amice ? ce sa fac, revenit-am :nanana: , toto unde eram:D hai sa te vad aici:P
Hahol Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 salut all, e trist ce e pe server....cit mai au astea sa isi bata jok? interesant
tikycris Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 Sper sa il repare cat mai curand.Decat sa ne chinuim cum a fost in ultimele 15 ore mai bine lipsa
Hahol Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 nu imi da voie sa intru de vreo juma de ora daka nu mai mult :angry1: