Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

dodikid

TaTa

Recommended Posts

Posted

Da lasati-i sa-si exprime frustrarile,daca altceva mai bun de facut nu au

Stii vorba aia: Omu` face cat il duce capu` iar daca nu mai poate,nu ai ce sa-i ceri.

Activitate mare pe aici "dau cu sama" :))

Posted

Fac si ei spam sunt buni la ceva:).. Invidia este mare chiar daca ar avea dreptate bagandu-ne in seama ne invidiaza vor sa fie ca noi:D

:rofl1: sunt pe jos de ras. Cine dracu isi doreste sa fie ca voi?

ps: Hocus ai uitat si tu si prietenul tau cand isi batea joc jumatate de servar de voi?

p.p.s Eu va urez Welcome Back , oricum mai avea linkmania nevoie de destea ca voi.. ca nu sunt destui :-j

EDIT : 01 July 2008

30 June 2008

Asta poate va aduceti aminte cine sunteti pe Link.

Posted

Salve ppl

Da` ce faceti prieteni ?

P.s. Nu stiu pentru ce ii bagati in seama pe astia care semnalizeaza grav,dar nu-si vad saracii bubele din cap :)

Salut pretenas, am facut guilda cu cativa care ne mai jucam , Ma bucur ca dai si tu p` aici , da ca de obicei ne invidiaza lumea :))

App pentru restu merci pentru spam si sa va arat cat suntetzi de prosti facutzi gramada , cine v-o bagat in seama ma ? =))) Va bagatzi singuri ca prosti din lipsa de ocupatie .. femei urate si barbati virgini sau copii care inca iau bataie de la parinti pentru teme , ultimele mele vorbe despre voi

P.s Jack esti un flamand de copil care inca isi face temele si daca ai da ochii q mine fatza in fatza tare as vrea sa vad care pe care "imprastie" :))

BAGABONTZILOR =))))))))))))))

Posted

App pentru restu merci pentru spam si sa va arat cat suntetzi de prosti facutzi gramada , cine v-o bagat in seama ma ? =))) Va bagatzi singuri ca prosti din lipsa de ocupatie .. femei urate si barbati virgini sau copii care inca iau bataie de la parinti pentru teme , ultimele mele vorbe despre voi

P.s Jack esti un flamand de copil care inca isi face temele si daca ai da ochii q mine fatza in fatza tare as vrea sa vad care pe care "imprastie" :))

BAGABONTZILOR =))))))))))))))

Pisate-as in cur de tigan :)) , nu sti cu cine vorbesti saracule , tu cu mine in real =)) ,mai trebuie sa-ti aduci vreo 5 tigani de ai tai ,ca singur esti victima pentru spitalu judetean =)), in legatura cu temele eu macar in tinerete le-am facut , voi tiganii nu sunteti pentru scoala, la voi e furatu, cersitu ,etc =)) .

P.S : HocusPocus gata mo , nu mai merge cersitu in Franta? =)) te-a trimis Sarkozy acasa =)).

Posted

:))

Se rascoala taranii

=))) Nu vezi ma ce frustrati sunt ei ce incearca ei sa jigneasca , cauta sa fie bagati in seama ... Nu inteleg k duar prostii vorbesc singuri :))

Posted

Noi ne-am dorit democratie si puterea de a spune ce avem in cap oricand si la oricine. Astea sunt urmarile:D

Ce democratie e asta ma =)) ,aici e hotie unde guvernantii,ungurii si cu tiganii or ajuns sa faca legea ,ca romanii sunt prea prosti sa ridice paru si sa le de-a in cap. Vor plange si plang multi dupa Ceausescu acuma, dar e prea tarziu,prostia se plateste.

P.S : dodikid, tigane lasa ca ne vedem noi fatza in fatza sa-ti explic cum sta treaba :))

Posted

Noi ne-am dorit democratie si puterea de a spune ce avem in cap oricand si la oricine. Astea sunt urmarile:D

Ce democratie e asta ma =)) ,aici e hotie unde guvernantii,ungurii si cu tiganii or ajuns sa faca legea ,ca romanii sunt prea prosti sa ridice paru si sa le de-a in cap. Vor plange si plang multi dupa Ceausescu acuma, dar e prea tarziu,prostia se plateste.

P.S : dodikid, tigane lasa ca ne vedem noi fatza in fatza sa-ti explic cum sta treaba :))

Ca esti de etnie rroma,araba,turca si asa mai departe,toti suntem oameni bai dobitocule

Tu esti o rusine daca te crezi in masura sa judeci pe x si pe y in functie de etnie,esti o rusine ma

Tu vorbesti si plangi de Ceausescu,cati ani aveai pe vremea lui ma putocule ?

Tu,Ceausesc si Hitler sa va duceti dracu ( ai mai ramas doar tu)

Posted

[

Ca esti de etnie rroma,araba,turca si asa mai departe,toti suntem oameni bai dobitocule

Tu esti o rusine daca te crezi in masura sa judeci pe x si pe y in functie de etnie,esti o rusine ma

Tu vorbesti si plangi de Ceausescu,cati ani aveai pe vremea lui ma putocule ?

Tu,Ceausesc si Hitler sa va duceti dracu ( ai mai ramas doar tu)

Te-ai simntit =)) , da ba nu ar conta etnia daca ati fi corecti,civilizati,si sa va spalati =)) as prefera de 1000 de ori negri din America , decat rasa numita tigani, unde se duc omoara,fura , nu plang ratatule dupa Ceausescu , si eu vreau democratie da aci nu e democratie dobitocule =)) e hotie in drumu mare si jungla , ia intreaba toata lumea intre anii 65-80 cum a fost in Romania ,sau cauta pe net video-uri sa vezi cum arata Romania(nu jegu in care este acuma), dupa da a inebunit si nu sa mai putut rezista.Oricum un singur lucru, Ceausescu a fost patriot , ceea ce nu vei mai gasi la vreunu care a fost dupa 89 pana acuma , ce pot sa-ti cer tie sa iti pese de Romania daca tu si alti sunteti tigani =)) . Cat despre Hitler stia el de ce omora tiganii =)).

Posted

Tu dupa ce ca esti prost,si semnalizezi :)

Esti un rasist de doi bani,tu vorbesti in nestiinta de cauza(Hitler omora evrei) si mai esti si agramat. Spre cultura ta generala,nu sunt tigan,si daca as fi fost,nu era nicio problema.

Pune un film da-i play si lasa-ne

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...