dodikid Posted April 7, 2012 Author Posted April 7, 2012 Ptr Dodikid...sunt Cata Salut Cata , mai traiesti ? Flo ? Ce facetzi cum o duceti ?
^^JACK_DANIELS^^ Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=YSP2NnjuOWY&feature=related uitativa la inceput 30 secunde si dupa dati de la minut 8:35 sa mearga =)) este exact Romania de azi , o tara de cocalari si avand ca sef pe tiganu Basescu =)) dodikid uitete la de la 8:35 ca tu faci parte 100% doar esti tigan =)) .
teteaa Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Salut all.Bafta cu guida Cristi.cu stima si respect Bogdan{war]
dodikid Posted April 7, 2012 Author Posted April 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=YSP2NnjuOWY&feature=related uitativa la inceput 30 secunde si dupa dati de la minut 8:35 sa mearga =)) este exact Romania de azi , o tara de cocalari si avand ca sef pe tiganu Basescu =)) dodikid uitete la de la 8:35 ca tu faci parte 100% doar esti tigan =)) . Iara tu ma ca n-ai de-un suc saracule , du-te vezi de drum nu cauta anturaj pe internet , pe tine vad ca nu te baga luema in seama si incerci .. :)) Salut all.Bafta cu guida Cristi.cu stima si respect Bogdan{war] Salut domne,merci :)
^^JACK_DANIELS^^ Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Iara tu ma ca n-ai de-un suc saracule , du-te vezi de drum nu cauta anturaj pe internet , pe tine vad ca nu te baga luema in seama si incerci .. :)) =)) te drk de tigan , ca te cumpar nu fi prost ma :)), nu ma cunosti, nu sti ce am , faza e ca nu suport rasa voastra numita tigani =)) si inca ceva sa-ti zic : ALUPIGUS :D
YourAngeL Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Iara tu ma ca n-ai de-un suc saracule , du-te vezi de drum nu cauta anturaj pe internet , pe tine vad ca nu te baga luema in seama si incerci .. :)) =)) te drk de tigan , ca te cumpar nu fi prost ma :)), nu ma cunosti, nu sti ce am , faza e ca nu suport rasa voastra numita tigani =)) si inca ceva sa-ti zic : ALUPIGUS :D Iara tu ma ca n-ai de-un suc saracule , du-te vezi de drum nu cauta anturaj pe internet , pe tine vad ca nu te baga luema in seama si incerci .. :)) =)) te drk de tigan , ca te cumpar nu fi prost ma :)), nu ma cunosti, nu sti ce am , faza e ca nu suport rasa voastra numita tigani =)) si inca ceva sa-ti zic : ALUPIGUS :D Sa ii sugi un pic pe tigani JACK ca vad ca esti un rasist impuscate ca faci umbra degeaba pamantului.
dodikid Posted April 7, 2012 Author Posted April 7, 2012 As vrea sa te cunosc ma , da am auzit ca inca iei bataie ca nu-ti faci temele :))
teteaa Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 As vrea sa te cunosc ma , da am auzit ca inca iei bataie ca nu-ti faci temele :)) despre cine ere vorba? As vrea sa te cunosc ma , da am auzit ca inca iei bataie ca nu-ti faci temele :)) despre cine era vorba
Guest CeausescuPresedinte Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 ce putea sa fie intr-un topic al unei guilde de tiganii , decat tiganiada =))) bafta
^^JACK_DANIELS^^ Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 ce putea sa fie intr-un topic al unei guilde de tiganii , decat tiganiada =))) bafta pai asta e guild de tigani , n-ai stiut ? :)) lipseste unu care cred ca o fi la cersit in Franta : HocusPocus , restu s-au adunat in familia TaTa din nou : Barosanu,dodikid, FaneDL, etc. Doamne ce prosti is romanii ca l-au dat jos pe Ceausescu , acu tiganii si unguri nu comentau un cuvant ,batea securitatea la ei de nu stiau =)) , din pacate asta e Romania acuma o tara de cocalari :)) Pentru voi se stie : http://www.youtube.com/watch?v=eYTH1cGHi44 =))
dodikid Posted April 7, 2012 Author Posted April 7, 2012 Bravo aveti 1 os , daca mai latratzi aici mai avetzi unu asa ca catzeii mei latratzi :))
Hahol Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 ce putea sa fie intr-un topic al unei guilde de tiganii , decat tiganiada =))) bafta ia mai zi o data te rog, care dreq e tigan aici? de asta nu iti bagi foto pe avatar, ca iti rusine de tine ma? hai mij de aici, ca nu ai nume;) ce putea sa fie intr-un topic al unei guilde de tiganii , decat tiganiada =))) bafta pai asta e guild de tigani , n-ai stiut ? :)) lipseste unu care cred ca o fi la cersit in Franta : HocusPocus , restu s-au adunat in familia TaTa din nou : Barosanu,dodikid, FaneDL, etc. Doamne ce prosti is romanii ca l-au dat jos pe Ceausescu , acu tiganii si unguri nu comentau un cuvant ,batea securitatea la ei de nu stiau =)) , din pacate asta e Romania acuma o tara de cocalari :)) Pentru voi se stie : http://www.youtube.com/watch?v=eYTH1cGHi44 =)) jack, i-a uitate pe unde se pisa gaina, cred ca o amestecatura e si in cap la tine :error: de asta ma si tu, esti smeker , ca te ascunzi sub umbra unui afatar de pe google, ca nici mata, nu accepta sa se uite la tine, se intimideaza, ca nu stie a cui esti :))
^^JACK_DANIELS^^ Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 jack, i-a uitate pe unde se pisa gaina, cred ca o amestecatura e si in cap la tine :error: de asta ma si tu, esti smeker , ca te ascunzi sub umbra unui afatar de pe google, ca nici mata, nu accepta sa se uite la tine, se intimideaza, ca nu stie a cui esti :)) Eu ma ascund =)), ba fraiere taci dracu ca nu sti cu cine vorbesti , daca esti tigan ce ti-e rusine ? :)) wai ce "frumos" esti =)) tu esti Fernando ? =)) , mi-e ca daca iti dau o palma te imprastii ca nisipu , nu vorbi aiurea cu cine nu cunosti tigane :))
zgaiba Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 jack, i-a uitate pe unde se pisa gaina, cred ca o amestecatura e si in cap la tine :error: de asta ma si tu, esti smeker , ca te ascunzi sub umbra unui afatar de pe google, ca nici mata, nu accepta sa se uite la tine, se intimideaza, ca nu stie a cui esti :)) Eu ma ascund =)), ba fraiere taci dracu ca nu sti cu cine vorbesti , daca esti tigan ce ti-e rusine ? :)) wai ce "frumos" esti =)) tu esti Fernando ? =)) , mi-e ca daca iti dau o palma te imprastii ca nisipu , nu vorbi aiurea cu cine nu cunosti tigane :)) ce faci prostule ?
Hahol Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 jack, i-a uitate pe unde se pisa gaina, cred ca o amestecatura e si in cap la tine :error: de asta ma si tu, esti smeker , ca te ascunzi sub umbra unui afatar de pe google, ca nici mata, nu accepta sa se uite la tine, se intimideaza, ca nu stie a cui esti :)) Eu ma ascund =)), ba fraiere taci dracu ca nu sti cu cine vorbesti , daca esti tigan ce ti-e rusine ? :)) wai ce "frumos" esti =)) tu esti Fernando ? =)) , mi-e ca daca iti dau o palma te imprastii ca nisipu , nu vorbi aiurea cu cine nu cunosti tigane :)) ma mufa, ia zimi in cite toalete ai fost bagat cu capul ma? sau ti s-a tait deja si o dai de smeker? de iti e rusine ca esti romin nabule, nu ma fortez, si tu dispari, i-auzi ai muski =)) nu sunt romin ma but, dar nici sa iti faci de ris rasa ta de nab ce esti, tre sa fii sub limita skolare, no commet, esti varza la faza asta jack
Stranut Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Ntz la toata lumea..... :tiphat: ASTA II PT DODI:TOTTTTTT EUUUUUUU MAAAAAAAA TOOOOOOTTTTT EUUUUUUUUUUUU IAU FIREEEEEEEE :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
HocusPocus Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Salve ppl Da` ce faceti prieteni ? P.s. Nu stiu pentru ce ii bagati in seama pe astia care semnalizeaza grav,dar nu-si vad saracii bubele din cap :)
tikycris Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Fac si ei spam sunt buni la ceva:).. Invidia este mare chiar daca ar avea dreptate bagandu-ne in seama ne invidiaza vor sa fie ca noi:D