Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

dodikid

TaTa

Recommended Posts

Posted

http://www.youtube.com/watch?v=YSP2NnjuOWY&feature=related

uitativa la inceput 30 secunde si dupa dati de la minut 8:35 sa mearga =)) este exact Romania de azi , o tara de cocalari si avand ca sef pe tiganu Basescu =)) dodikid uitete la de la 8:35 ca tu faci parte 100% doar esti tigan =)) .

Iara tu ma ca n-ai de-un suc saracule , du-te vezi de drum nu cauta anturaj pe internet , pe tine vad ca nu te baga luema in seama si incerci .. :))

Salut all.Bafta cu guida Cristi.cu stima si respect Bogdan{war]

Salut domne,merci :)

Posted

Iara tu ma ca n-ai de-un suc saracule , du-te vezi de drum nu cauta anturaj pe internet , pe tine vad ca nu te baga luema in seama si incerci .. :))

=)) te drk de tigan , ca te cumpar nu fi prost ma :)), nu ma cunosti, nu sti ce am , faza e ca nu suport rasa voastra numita tigani =)) si inca ceva sa-ti zic : ALUPIGUS :D

Posted

=)) te drk de tigan , ca te cumpar nu fi prost ma :)), nu ma cunosti, nu sti ce am , faza e ca nu suport rasa voastra numita tigani =)) si inca ceva sa-ti zic : ALUPIGUS :D

Sa ii sugi un pic pe tigani JACK ca vad ca esti un rasist impuscate ca faci umbra degeaba pamantului.

Posted

As vrea sa te cunosc ma , da am auzit ca inca iei bataie ca nu-ti faci temele :))

despre cine ere vorba?

As vrea sa te cunosc ma , da am auzit ca inca iei bataie ca nu-ti faci temele :))

despre cine era vorba

Guest CeausescuPresedinte
Posted

ce putea sa fie intr-un topic al unei guilde de tiganii , decat tiganiada =)))

bafta

Posted

bafta

pai asta e guild de tigani , n-ai stiut ? :)) lipseste unu care cred ca o fi la cersit in Franta : HocusPocus , restu s-au adunat in familia TaTa din nou : Barosanu,dodikid, FaneDL, etc. Doamne ce prosti is romanii ca l-au dat jos pe Ceausescu , acu tiganii si unguri nu comentau un cuvant ,batea securitatea la ei de nu stiau =)) , din pacate asta e Romania acuma o tara de cocalari :))

Pentru voi se stie :

http://www.youtube.com/watch?v=eYTH1cGHi44

=))

Posted

bafta

ia mai zi o data te rog, care dreq e tigan aici? de asta nu iti bagi foto pe avatar, ca iti rusine de tine ma? hai mij de aici, ca nu ai nume;)

bafta

pai asta e guild de tigani , n-ai stiut ? :)) lipseste unu care cred ca o fi la cersit in Franta : HocusPocus , restu s-au adunat in familia TaTa din nou : Barosanu,dodikid, FaneDL, etc. Doamne ce prosti is romanii ca l-au dat jos pe Ceausescu , acu tiganii si unguri nu comentau un cuvant ,batea securitatea la ei de nu stiau =)) , din pacate asta e Romania acuma o tara de cocalari :))

Pentru voi se stie :

http://www.youtube.com/watch?v=eYTH1cGHi44

=))

jack, i-a uitate pe unde se pisa gaina, cred ca o amestecatura e si in cap la tine :error: de asta ma si tu, esti smeker , ca te ascunzi sub umbra unui afatar de pe google, ca nici mata, nu accepta sa se uite la tine, se intimideaza, ca nu stie a cui esti :))

Posted

jack, i-a uitate pe unde se pisa gaina, cred ca o amestecatura e si in cap la tine :error: de asta ma si tu, esti smeker , ca te ascunzi sub umbra unui afatar de pe google, ca nici mata, nu accepta sa se uite la tine, se intimideaza, ca nu stie a cui esti :))

Eu ma ascund =)), ba fraiere taci dracu ca nu sti cu cine vorbesti , daca esti tigan ce ti-e rusine ? :)) wai ce "frumos" esti =)) tu esti Fernando ? =)) , mi-e ca daca iti dau o palma te imprastii ca nisipu , nu vorbi aiurea cu cine nu cunosti tigane :))

Posted

Eu ma ascund =)), ba fraiere taci dracu ca nu sti cu cine vorbesti , daca esti tigan ce ti-e rusine ? :)) wai ce "frumos" esti =)) tu esti Fernando ? =)) , mi-e ca daca iti dau o palma te imprastii ca nisipu , nu vorbi aiurea cu cine nu cunosti tigane :))

ce faci prostule ?

Posted

ma mufa, ia zimi in cite toalete ai fost bagat cu capul ma? sau ti s-a tait deja si o dai de smeker? de iti e rusine ca esti romin nabule, nu ma fortez, si tu dispari, i-auzi ai muski =)) nu sunt romin ma but, dar nici sa iti faci de ris rasa ta de nab ce esti, tre sa fii sub limita skolare, no commet, esti varza la faza asta jack

Posted

Ntz la toata lumea..... :tiphat:

ASTA II PT DODI:TOTTTTTT EUUUUUUU MAAAAAAAA

TOOOOOOTTTTT EUUUUUUUUUUUU IAU FIREEEEEEEE

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...