dodikid Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Si eu intram la cs , da de o vreme cand sunt 15-20 si la cs , n-am mai intrat , poate poate o sa mai joc daca se da rr la db :whistle:
HocusPocus Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 :crazy: Daca s-ar pune iar versiunea 97d as mai juca :)
BaroSica Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 :crazy: Daca s-ar pune iar versiunea 97d as mai juca :) Prea greu pentru tine S2? =))
HocusPocus Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 :crazy: Daca s-ar pune iar versiunea 97d as mai juca :) Prea greu pentru tine S2? =)) Pur si simplu,nu imi place Tot versiunile vechi sunt cele mai bune OLD IS GOLD !
BaroSica Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 NU ai venit niciodata la CS. Ca iti schimbai parerea :P
HocusPocus Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 NU ai venit niciodata la CS. Ca iti schimbai parerea :P Tot mai frumos e soccer-ul :)
dodikid Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 NU ai venit niciodata la CS. Ca iti schimbai parerea :P Tot mai frumos e soccer-ul :) Era frumos socceru-l pentru ca pe atunci nu existau ... si ... defapt ei cred k existau nu existau porgramele ... :)) Nu mai exista multe pe server sa fie ca inainte dar totusi d simpatia pentru mu mai intru si pe db asta , va astept pretenasi :)) :crazy: Pretenas tu te apuci ? :)) NU ai venit niciodata la CS. Ca iti schimbai parerea :P Nu cred ca si-ar schimba Cata parerea pentru ca el a jucat atunci knd erau vremuri frumoase p` mu , nu elite si tot felu de programe daca vine la cs si are bk full si vede k degeaba are k restu toti sunt plini de coade, mai urat o sa-i para s2 :))
HocusPocus Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Haide Ionuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut :))