Bastia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 am luat decizia asta cu 100% hotarare, am lasat conturile/seturile/la un prieten.vreau sa le multumesc la multi pt au fost super de treaba, mai ales la mine in guild "WestSide" nu enumerez ca sunt prea multi, dar in 6 luni de cand joc, dc nu mai bine, mi-am facut multi prieteni, am iesit de pe link, dar pe forum voi mai trece :) sa salut pe symo&ady pe micu&patty :D super oameni :PGL la toti, spor la iteme, pe mine m-a omorat goblinul acela, motivul principal pt care am renuntat :P 3 wings acuma seara la 90% failed.. apropo, cred ca sunt sigur in top 3 la wings lvl 2 bagate, am 271 de wings lvl 2 bagate de cand joc, am notat fiecare pe agenda :P, numai 2 lk ign .. cam putin, de la 168 nu a mai dat lk ign.ne mai auzim pe forum, decizia e definitiva si irevocabila!forza bastia, desi picam in liga 3-a :((GL all
1deamon Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 mult noroc in rl :)si app :o chiar ti-ai notat aripile ? :De prima data cand am intalnit asa ceva :D take care :Psa fi iubit
GIMMY Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 hai lasa vrajeala:) ca te iau de urechi acum.. miscate in joc:))
Exe.cutor Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 :(( :(( :(( :(( :(( Pacat..cu tn eram mai multi :) :wub:
-GUNIT- Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 eu cred ca, cam 5 wings lvl 2 am facut pe s1 si 1 au iesit lk ign care le`am facut +11 :)oricum bft in rl :)
Bastia Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 :) >:D< tnx to all :)1deamon :D da mi-am notat
Anomys Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Basti, succes in tot ce intreprinzi si tine-te tot asa perseverent si in viata reala ca la goblinul ala nemernic. Mai facem un spam pe la tine si pe la noi ca daca tot esti la munca...sa ai si tu ceva de facut.Imi pare rau ca te lasi, totusi cred ca e o decizie buna, descopar pe zi ce trece ca Mu creeaza dependenta. Sper sa rezist si sa-mi pastrez si viata reala intacta cat de cat. Pup
thoricik Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Hai lasa joaca si treci in joc, trateaza-l ca atare e un loc unde intalnesti sau te reintalnesti cu prietenii, in final tot trebuie sa ii demonstrezi goblinelului ca esti mai tare decat el ;;)
Bastia Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Basti, succes in tot ce intreprinzi si tine-te tot asa perseverent si in viata reala ca la goblinul ala nemernic. Mai facem un spam pe la tine si pe la noi ca daca tot esti la munca...sa ai si tu ceva de facut.Imi pare rau ca te lasi, totusi cred ca e o decizie buna, descopar pe zi ce trece ca Mu creeaza dependenta. Sper sa rezist si sa-mi pastrez si viata reala intacta cat de cat. Pup>:D< ms :)Thora nu revin in joc, dar raman pe forum :P
DenY Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 omg :o pleci ?:o nu pleca, plssssssssssssssssssssssssssssssss qqq :(( :(( :((@ ot: neinteresant :\
Bastia Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 omg :o pleci ?:o nu pleca, plssssssssssssssssssssssssssssssss qqq :(( :(( :((@ ot: neinteresant :\mare e gradina ta Doamne... da nu ala e baiul, baiul e ca lasi tot mai des copii de de max 14 ani care se cred superman dar ei saraci sunt vai de ei, prost crescuti, nebagai in sema de nimeni :( tristnu era pt tine topicul, erau pt persoane mature!
luk Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 mare e gradina ta Doamne... da nu ala e baiul, baiul e ca lasi tot mai des copii de de max 14 ani care se cred superman dar ei saraci sunt vai de ei, prost crescuti, nebagai in sema de nimeni :( tristnu era pt tine topicul, erau pt persoane mature!Puteai folosii Y!M de asemenea pentru a anunta acele persoane mature ca te lasi :) .
Bastia Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Puteai folosii Y!M de asemenea pentru a anunta acele persoane mature ca te lasi :) .nu am id-urile lor pt nu stau non stop pe mess, folosesc mailul pt munca in special :Dclosed ca deja vad ca pe uni ii deranjeaza.