Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bunny

Viiiiiiiiiiin sarbatoriiiiiiileeeee

Recommended Posts

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

asa ai scris bunny de parca ar fi milioane de jucatori online zilnic si acesti jucatori care ar sta si de revelion si de craciun inchisi in casa ar periclita cumva sarbatorile, un fel de holidays hijack :rofl2:

sunt deacord cu tine cu inchiderea serv pentru ca nici eu nu prea mai activez but anyways...

Holidays hijack :lol: :lol: :lol:

In cazul asta bunny ar deveni the grinch who stole christmas :lol: :lol:

Posted

Vreti sa luati singura sansa de a lasa afk 2-3 zile (desi sunt sigura ca o sa intre unul 5 minute ca sa faca pk la misto) :))?

Pana mea, cred ca ar trebui lasat. De obicei ceea ce iti lipseste te face dependent, nu ceea ce ai si poti modera, poti doza.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Vreti sa luati singura sansa de a lasa afk 2-3 zile (desi sunt sigura ca o sa intre unul 5 minute ca sa faca pk la misto) :))?

Pana mea, cred ca ar trebui lasat. De obicei ceea ce iti lipseste te face dependent, nu ceea ce ai si poti modera, poti doza.

Cu alte cuvinte daca se inchide serv o sa plangi :))

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Bunny inchide topicul, serverul,usa de la baie si stinge lumina in frigider ca ma ameninta buze reci :o

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

si eu sunt de acord

parerea ta va fi ascultata !!

NOT!! :coffee:

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

ba voi sunteti nebuni cum sa inchideti serveru de craciun si de revelion , eu ce fac ? :| Cea mai naspha sugestie clar nu sunt deacord cu asa ceva

Oky.

Notat.

Parerea ta va fi ascultata !

:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...