Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 asa ai scris bunny de parca ar fi milioane de jucatori online zilnic si acesti jucatori care ar sta si de revelion si de craciun inchisi in casa ar periclita cumva sarbatorile, un fel de holidays hijack :rofl2: sunt deacord cu tine cu inchiderea serv pentru ca nici eu nu prea mai activez but anyways...Holidays hijack :lol: :lol: :lol: In cazul asta bunny ar deveni the grinch who stole christmas :lol: :lol:
lixandra Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Vreti sa luati singura sansa de a lasa afk 2-3 zile (desi sunt sigura ca o sa intre unul 5 minute ca sa faca pk la misto) :))?Pana mea, cred ca ar trebui lasat. De obicei ceea ce iti lipseste te face dependent, nu ceea ce ai si poti modera, poti doza.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Vreti sa luati singura sansa de a lasa afk 2-3 zile (desi sunt sigura ca o sa intre unul 5 minute ca sa faca pk la misto) :))?Pana mea, cred ca ar trebui lasat. De obicei ceea ce iti lipseste te face dependent, nu ceea ce ai si poti modera, poti doza.Cu alte cuvinte daca se inchide serv o sa plangi :))
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Bunny inchide topicul, serverul,usa de la baie si stinge lumina in frigider ca ma ameninta buze reci :o
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 si eu sunt de acord parerea ta va fi ascultata !! NOT!!
undercover Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 ba voi sunteti nebuni cum sa inchideti serveru de craciun si de revelion , eu ce fac ? :| Cea mai naspha sugestie clar nu sunt deacord cu asa ceva
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 ba voi sunteti nebuni cum sa inchideti serveru de craciun si de revelion , eu ce fac ? :| Cea mai naspha sugestie clar nu sunt deacord cu asa cevaOky.Notat.Parerea ta va fi ascultata ! :lol:
undercover Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Oky.Notat.Parerea ta va fi ascultata ! :lol:Ba asta nu ti se pare ca faci cam mult +1 ?
luk Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Ba asta nu ti se pare ca faci cam mult +1 ?Da tu ce faci ma ? :lol:
bunny Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 asta numai topic de pareri nu e. hai lasa.