Guest smiley_real92 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 agree what?:\aah am uitat, voi postati doar de dragul de a da "post reply" nu conteaza mesajul... :dooh: Poate tu postezi aiurea...ma-s baga in seama cu tn dar iau warn..cu ce pot fi de acord daca nu cu ce a zis bny acolo :dooh:
Cioby Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 astia de sar primii cu gura da,da sa se inchida is aia de stau cu clickeru pe server cand e oprit.si-ar gasi ei alt server in perioada asta,n-ar sta fara drog
luk Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 astia de sar primii cu gura da,da sa se inchida is aia de stau cu clickeru pe server cand e oprit.si-ar gasi ei alt server in perioada asta,n-ar sta fara drogEsti tu 100% sigur? :) Eu ma gandeam doar la Cristal <_< .@smiley , incearca sa il ignori , se crede prea important .
*Guard* Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Poate tu postezi aiurea...ma-s baga in seama cu tn dar iau warn..cu ce pot fi de acord daca nu cu ce a zis bny acolo :dooh:tu lasa jocurile si du-te la scoala , nu mai chiuli de la ora de limba romana. Linkmania e un drog , nu MU`ul , parerea mea.
Lancelot Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 nu sunt de acord...vena mea ar plezni si mi-as simti ruinate noptile pline de savoare si dragoste fara serverul iubit.Ba eu as propune chiar sa marim xp-ul si drop-ul pe perioada sarbatorilor :D in acest fel vom avea muuuulti maniaci alaturi de noi in sfintele zile >:)
Dropkillerz Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 nu sunt de acord...vena mea ar plezni si mi-as simti ruinate noptile pline de savoare si dragoste fara serverul iubit.Ba eu as propune chiar sa marim xp-ul si drop-ul pe perioada sarbatorilor :D in acest fel vom avea muuuulti maniaci alaturi de noi in sfintele zile >:) Esti sadic :|
*Guard* Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 adevarat Lance , ar fi o idee buna sa se mareasca xp de sarbatori la 100x , sa vedeti ca o sa fie srv mai plin decat aqm
1deamon Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ideea e buna , ii fortezi sa-si traiasca viatapacat ca e nevoie de o asemenea masura :) dar oricum cei care au spus ok , de acordnu au nevoie de aceasta masuraceilalti iti vor umple frigiderul , asa ca mai imprumuta un frigider de la vecini :) sa ai unde depozitaar fi frumos , ca in cele 2 saptamani sa se scoata toti mobii :) dar sv sa mearga :Dsa nu aibe unde face exp ^^
LiNU Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Eu unul cu MU sau fara MU tot imi voi pierde vremea pe calculator, nu chiar in noaptea de revelion, dar in general sunt la PC.Oricum Pro :beer:
-GUNIT- Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 eu zic sa il inchideti pana pe 22 nov :lol: glm :) si eu sunt deacord
HocusPocus Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 N1 bunny, dar vrei sa inceapa sa faca crize pokemonii pentru ca le inchizi sv-ul 2 saptamani ? :despair:WordP.s. Opriti-l forever,sa vedeti stiri la tivi pe urma.
Cafeniul Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Lasa tu sa:mp-ul in mana altora . Dupa parerea mea ar fi destul de ok sa fie inchise toate pc-urile pentru o perioada mica de timp (in perioada sarbatorilor). Nu am dat in cap, nu am facut o sugestie or else, pur si simplu am spus punctul meu de vedere in topicul lansat de bunny, completand ca ar fi ok pentru toata comunitatea o mica pauza. Ceea ce vreau sa reiasa este ca nu m-am referit strict la serverul de sa-mp, pur si simplu mi-a trecut prin minte atuncea. Mi sa parut ca a fost o reactie de indignare din partea ta, de aceea am oferit o explicatie suplimentara, sa nu ramai cu ideea ca a fost vrun apropo batut sau mai stiu eu la ce te-ai gandit.
SWAt2000 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Poate tu postezi aiurea...ma-s baga in seama cu tn dar iau warn..cu ce pot fi de acord daca nu cu ce a zis bny acolo :dooh:Mai bine te-ai baga cu botul in carte decat in seama cu mine ;;) @daca s-ar mari exp-ul atunci chiar ca va fi haos in joc :)) preluari peste preluari, plangeri peste plangeri...
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 nu sunt de acord...vena mea ar plezni si mi-as simti ruinate noptile pline de savoare si dragoste fara serverul iubit.Ba eu as propune chiar sa marim xp-ul si drop-ul pe perioada sarbatorilor :D in acest fel vom avea muuuulti maniaci alaturi de noi in sfintele zile >:) :blink: Sa il inchidem sa avem o avalansa de emo :D
redbull™ Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 nu sunt de acord...vena mea ar plezni si mi-as simti ruinate noptile pline de savoare si dragoste fara serverul iubit.Ba eu as propune chiar sa marim xp-ul si drop-ul pe perioada sarbatorilor :D in acest fel vom avea muuuulti maniaci alaturi de noi in sfintele zile >:):blink: Eu as zice sa` dati delete la Mu ^_^
gimy100 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Nu are nici un sens ,daca asa stiu ei sa petreca sarbatorile de iarna e problema lor.Fiecare cum isi asterne asa doarme...
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Nu are nici un sens ,daca asa stiu ei sa petreca sarbatorile de iarna e problema lor.Fiecare cum isi asterne asa doarme...Taci ma k tot nu iti dau astia party de craciun :))glumesc :Pjos dictatura, morcovii pentru toata lumea, viva la revolucion :))
l33tsk33t Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 eu sunt proabea astept topicurile alea cu " dc nu merge svr ? " >:)
luk Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 eu sunt proabea astept topicurile alea cu " dc nu merge svr ? " >:)sa inchida si forumu atunci <_<
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 eu sunt proabea astept topicurile alea cu " dc nu merge svr ? " >:)Sa vezi topicurile cu "unde sunt morcovii? jos dictatura" x-mas limited edition only :))sa inchida si forumu atunci <_<Nu wa ca eu poate lucrez =))
Guest smiley_real92 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 @smiley , incearca sa il ignori , se crede prea important .la cat mai joc si eu.. :crazy:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Hai il inchidem de maine? :D :))
galorDW Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 asa ai scris bunny de parca ar fi milioane de jucatori online zilnic si acesti jucatori care ar sta si de revelion si de craciun inchisi in casa ar periclita cumva sarbatorile, un fel de holidays hijack :rofl2: sunt deacord cu tine cu inchiderea serv pentru ca nici eu nu prea mai activez but anyways...