bunny Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Uite ma gandeam la o chestie. Vin sarbatorile, normal ar trebui sa ne petrecem timpul liber cu rudele, persoanele iubite, la o bauta, la o cupa, s.a.m.d. Daaaaaaaaaar, poa' sa lase vasilica al nostru caracterul sa nu creasca? Imposibil. Acum 2 ani in noaptea de revelion, pe 0.97d spoturile erau plineeeee, da pline cat ziua de mare. Am intrat pe admin de prietenul unde faceam revelionul (juca si el pe-atunci), si am facut un oarecare pariu in legatura cu activitatea in joc. Nu m-a crezut pana nu i-am aratat, serverul era jumate plin. Replica normal ca era de genu "ba sa-mi bag, ce oameni".Si-acum sa revin la primu aspect, ca l-am lasat in soseta :D, ce parere aveti daca s-ar inchide serverul pe perioada sarbatorilor? Adica, nu stiu, e un simplu topic, niste simple pareri, sa nu creada vreunu ca exact asa se va intampla, desi eu unul mi-as dori chestia asta, si nu pt mine, ca eu oricum am pierdut demult notiunea de drog pentru joc, ci pentru voi, cei care sunteti in varful statusului. Ma gandesc ca unii rar mai vad lumina zilei, si-atunci cand se duc la scoala/munca. Distractia a devenit ceva virtual, si e pacat, va pierdeti mintile si viata daca nu stiti sa va gestionati timpul de joaca, fara a atinge excesul.
kROSR Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 N1 bunny, dar vrei sa inceapa sa faca crize pokemonii pentru ca le inchizi sv-ul 2 saptamani ? :despair:
bunny Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 N1 bunny, dar vrei sa inceapa sa faca crize pokemonii pentru ca le inchizi sv-ul 2 saptamani ? :despair:M-am gandit si la chestia asta, crize ar fi facut daca n-ar fi putut sa lase caracterul afk, gandindu-se ca ala din urma lui il depaseste la status. :)That's the point, o mica pauza pentru toti.
luk Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Uite ma gandeam la o chestie. Vin sarbatorile, normal ar trebui sa ne petrecem timpul liber cu rudele, persoanele iubite, la o bauta, la o cupa, s.a.m.d. Daaaaaaaaaar, poa' sa lase vasilica al nostru caracterul sa nu creasca? Imposibil. Acum 2 ani in noaptea de revelion, pe 0.97d spoturile erau plineeeee, da pline cat ziua de mare. Am intrat pe admin de prietenul unde faceam revelionul (juca si el pe-atunci), si am facut un oarecare pariu in legatura cu activitatea in joc. Nu m-a crezut pana nu i-am aratat, serverul era jumate plin. Replica normal ca era de genu "ba sa-mi bag, ce oameni".Si-acum sa revin la primu aspect, ca l-am lasat in soseta :D, ce parere aveti daca s-ar inchide serverul pe perioada sarbatorilor? Adica, nu stiu, e un simplu topic, niste simple pareri, sa nu creada vreunu ca exact asa se va intampla, desi eu unul mi-as dori chestia asta, si nu pt mine, ca eu oricum am pierdut demult notiunea de drog pentru joc, ci pentru voi, cei care sunteti in varful statusului. Ma gandesc ca unii rar mai vad lumina zilei, si-atunci cand se duc la scoala/munca. Distractia a devenit ceva virtual, si e pacat, va pierdeti mintile si viata daca nu stiti sa va gestionati timpul de joaca, fara a atinge excesul.Sunt total deacord bunny :) pacat ca , cei ce vor zice "da" vor fii doar din acestia ca noi , carora li s-a taiat si lor de atata mu :) insa sper sa ma insel :D .bunny,desi nu te suport,is total ok cu ideea pentru ca aceiasi idee am avut-o si eu anul trecut dar nu m-a bagat nimeni in seama :)Ce sa iti fac daca nu te suporta nimeni? :lol:
Dropkillerz Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 bunny,desi nu te suport,is total ok cu ideea pentru ca aceiasi idee am avut-o si eu anul trecut dar nu m-a bagat nimeni in seama :)
Cafeniul Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 De acord. Dar cred ca sugestia ar fi bine venita pentru tot link-ul. Adica si pentru cs si pentru sa-mp etc. :right:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Cum dreq sa joci de revel frateee??????Nici daca as fi la munca nu m-as juca...m-as imbata :))Jos serverul, get a life, sa va vad la ks in zapada, pk cu bulgari de zapada ( fara sapa pls ) :crazy:
blk Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 plm bine ca s-au gasit adminii sa dadaceasca copilasii ca nu-i de ajuns un set de parinti.lasati ma oamenii sa joace daca vor, cu ce va roade pe voi?5 zile pauza
Cafeniu Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Apropo bunny, cum ramane cu zilele de ss? Daca o persoana ia ss fix cu o zi inainte de Craciun (sa zicem). Acele zile in care serverul este inchis se pun la socoteala sau nu ? eu banuiesc ca se pun, ca ar fi destul de greu sa decaleze fiecare caracter banat cu cateva zile. Daca gresesc cu ceva te rog sa ma contrazici.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 =)) WRK ( wabbit road kill ) , care este, ideea e buna, doar ca nu ai cu cine :)))) :D
ShorTyx Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 buna ideea bunny dar ar fi mai frumos ca inainte cu o saptamana de a se opri serverul sa se creasca xp la 30-40 sa se multumeasca cu rr-urile date, si de sarbatori sa se inchida ! :D
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 buna ideea bunny dar ar fi mai frumos ca inainte cu o saptamana de a se opri serverul sa se creasca xp la 30-40 sa se multumeasca cu rr-urile date, si de sarbatori sa se inchida ! :Dsi de craciun seturi +13 la cei care nu au luat suspend/contor etc :)))cine e de acord cu asta??????
luk Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 si de craciun seturi +13 la cei care nu au luat suspend/contor etc :)))cine e de acord cu asta??????Eu :)) pacat ca n-am caracter <_<
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Eu :)) pacat ca n-am caracter <_<Ai timp pana la craciun :))
acelasi_bandit Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Eu sunt pro .. :)Orikm lukl noi stam p forum si facem spam :D:D
bunny Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 plm bine ca s-au gasit adminii sa dadaceasca copilasii ca nu-i de ajuns un set de parinti.lasati ma oamenii sa joace daca vor, cu ce va roade pe voi?5 zile pauzaEra ideea mea, nu "voi", dar mersi, apreciez. :)
SWAt2000 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 agree xDagree what?:\Deacordla fel si tie, de acord cu ce?aah am uitat, voi postati doar de dragul de a da "post reply" nu conteaza mesajul... :dooh: @daca s-ar inchide serverul de sarbatori majoritatea ar face un scandal enorm ca vai doamne, e timpul lor, si au dreptul... :))
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Eu sunt pro .. :)Orikm lukl noi stam p forum si facem spam :D:DCan i spam also ? :Dagree what?:\la fel si tie, de acord cu ce?aah am uitat, voi postati doar de dragul de a da "post reply" nu conteaza mesajul... :dooh: @daca s-ar inchide serverul de sarbatori majoritatea ar face un scandal enorm ca vai doamne, e timpul lor, si au dreptul... :))Astia cu agree sunt primii care plang daca e serv off :))
*Guard* Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 vrei sa moara copii fara MU in VACANTA ?! total de acord VREAU SA FIE TORTURATI :D
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Yes you can !And a meeeeeeeerry x-mas to yoooouuuuuuuuuuu ! :D
Brotherhod Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Si ca sa-i cumintzesti pe totzi Inchidetzi servarul o data pe saptamana.Asa i-atzi face pe toti sa mai iasa din casa nu pe toti doar o parte.Sa-si oxigeneze creierul :D