Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Brotherhod

O sugestie

Recommended Posts

Posted

1. Prima regula PK-ul excesiv sa se pedepseasca

2. A doua regula PK-ul intentionat pedepsit

1: Cum ar fi face pk pe tine chiar si in arena chiar daca nu-l jignesti te provoaca sa-l jignesti si il iei la injurat ...nu e bine trebuie modificata regula putzin ....

2: Cum ar fi te duci si saluti pe cineva care e in party in kalima si vb frumos si el iti face pk si te chinui iara sa strangi sau sa dai sa cumperi o invitatie nu e corect .....de obicei iei pk cand intrebi daca e afk ...

PK excesiv si celalalt PK te provoaca la jigniri si insulte si tot tu esti postat ca deh ...de ce-l jignesti...

ESTE CORECT ?

Si ca sa va demonstrez pot spune ca vine cineva ma saluta ai dau pk si mor eu din reflect la mine apare ca mi-a facut pk pe spot ...isi ia omu suspend degeaba ? ..

Edit : pentru ce-i care posteaza .....rog sa punetzi si un nick de pe servar sa stiu si eu cu cine stau de vb

Edit 2: nu zic nu ,da faci pk arena dar toate au o limita nu crezi ? sau pk cand incepi sa-l preluezi pe unu ? ...te chinui sa faci rost de simboluri sau cumperi invitatie de k5 k6 k7 si alea costa 3 4 5 blesuri chiar si mai mult pai ce afacere ai facut ...

Posted

ar fi o idee la 6 7 pk sa se dea suspend ptr pk excesiv

daca u stai arena si vine unu mai mare si incepe pk pe u ce exp mai iei ?

iar in kalima stiu ca la inceput era vb de aceasta regula

si ar trebui introdusa.......

este servar pvp , dar exista duel nu mai e 97 sa fie free pk

probabil ar trebui avansat si regulamentul :)

pk intentionat... am patit si eu abea ce am revenit

vine intreaba pt . si pe urma poc una

nu am postat ca nu vad rostul sa ii dau suspend nu castig nimik

dar acelasi lucru il patesti si daca te duci intrebi pt

am vazut asta cand a intrebat cineva pt si in loc de raspuns i-a dat una dupa ceafa

dar aici nu sunt de acord nici eu

tine doar de bunul simt

dar in kalima da ar trebui regula pk

si introdus pk excesiv

vad contra dar oameni mai evoluati nitel nu e nevoie de pk fa duel

sau a stai

la duel trebuie cineva cu rr apropiat si nha ... daca esti duda si te bate faci si u pk pe 1 cu mult mai mic

deh muschii astia si masculinitatea din tine sa iasa in evidenta :)

Posted

PK excesiv deja este aplicat, se incadreaza la regula de baza a acestui server, respectiv cea a bunului simt.

Restul e vorba de PvP. Serverul e PvP si asa ramane.

Posted

PK excesiv deja este aplicat, se incadreaza la regula de baza a acestui server, respectiv cea a bunului simt.

pai daca "serverul este pvp si asa ramane" pentru ce sa se pedepseasca pk-ul fie el chiar si excesiv? ce intelegi tu prin pk excesiv? de la cate pk-uri in sus se claseaza ca fiind pk excesiv?

daca e pvp serverul de ce sa se dea suspend pentru PK? nu e cam absurd?

setati limita de pk-uri la 10-20-30 si gata. e asa greu? pentru ce introduceti atatea reguli peste reguli? nu-i si asa prea stufos regulamentul asta?

@OT: bradărHUD sugestia ta sux. mi se pare o prostie sa dai suspend pentru pk excesiv. cine vrea sa creasca o poate face si pe alta harta in afara de arena daca nu vrea sa ia pk.

Posted

chiar asta nu stiam este aplicat unde ..e si in arena ? ...aplicat ? ...sau doar pe alte harti ?

boom:" @OT: bradărHUD sugestia ta sux. mi se pare o prostie sa dai suspend pentru pk excesiv. cine vrea sa creasca o poate face si pe alta harta in afara de arena daca nu vrea sa ia pk."

Daca vrei sa-mi stalcesti nick-ul te priveste ...dar dai dovada de om prost

Posted

@brotherhod

Bine ar fi sa nu mai veniti aici cu gandul sa modificati regula pentru care ati luat suspend cu cateva ore inainte. O regula nu se modifica doar pentru ca ati luat voi suspend.

N-ai luat suspend, ci dimpotriva, ai facut plangere si n-au primit respectivii suspend. Nici n-are rost aceasta sugestie, e o chestie personala ce faci tu aici, nu pe intreg serverul.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...