Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Excesiv*

Sa avem si noi niste eventuri..

Recommended Posts

Posted

Buna ,As propune si eu ca admini sa organizeze niste eventuri macar in zile mai importante in calendar.

De Ex..vine Helloween-ul,ar putea sa faca si ei ceva eventuri,,,nu vreau sa fac reclama dar pe global server in zilele mai importante sunt organizate xp-event,drop-event,si multe alte eventuri..

As putea zice ca pe zi ce trece LinkMania devine tot mai plictisitoare..toaa lumea la xp-xp-xp-xp si nimic altceva...astept parerile altor playeri si desigur parerile adminilor.Multumesc

Posted

Buna ,As propune si eu ca admini sa organizeze niste eventuri macar in zile mai importante in calendar.

De Ex..vine Helloween-ul,ar putea sa faca si ei ceva eventuri,,,nu vreau sa fac reclama dar pe global server in zilele mai importante sunt organizate xp-event,drop-event,si multe alte eventuri..

As putea zice ca pe zi ce trece LinkMania devine tot mai plictisitoare..toaa lumea la xp-xp-xp-xp si nimic altceva...astept parerile altor playeri si desigur parerile adminilor.Multumesc

Daca pe global server se face event de sarbatori pe linkmania se face saptamanal,fi on si ai sa vezi ca se fac eventuri.Poate fi orice event, depe spoturi nu se misca nimeni(nu este usor sa prinzi un spot bun) :tiphat:

Posted

Daca pe global server se face event de sarbatori pe linkmania se face saptamanal,fi on si ai sa vezi ca se fac eventuri.Poate fi orice event, depe spoturi nu se misca nimeni(nu este usor sa prinzi un spot bun) :tiphat:

da , o data pe saptamana face murdoc un trivia :coffee:

Posted

Eu nu imi amintesc ca pe linkmania sa se fi marit xp-ul si drop-ul ca event. A fost duble xp cand erau respectivele probleme, dar aia e alceva. :right:

Spoturile se prind dimineata (4-5-6),si se tin in alianta cat este posibil. Daca vrei spot la ora 12 spre exemplu, nu vei avea nimic decent, chiar nu cred ca vei avea deloc.

Event-uri se fac dupa parerea mea, este adevarat ca ar merge mai multe ca sa destinda atmosfera, dar nici staff-ul nu prea are timp sa stea on in asa fel incat noi sa avem zilnic 2-3 ore de event.

Posted

Sunt multe jocuri la care in weekenduri se face double exp sau intradevar cateva ore ... de sarbatorile importante ...

exemplu: Tales of Pirates

eu nu inteleg de ce asteptati voi toti sa va faca adminii eventuri #-o

jocul asta eu il inteleg ca o modalitate de a cunoaste lume noua si a te distra.

sunteti rriti, aveti guilde tari. cine va opreste sa nu va organizati voi si sa faceti un soccer de exemplu. puneti la bataie 50-100 bokuri(sau ce mai e de valoare pe aici) ca taxa de intrare, va adunati cateva guilde si VA DISTRATI si altfel.

guildele mari(si nu numai), ce va costa sa organizati eventuri si pentru ceilalti? zen, cateva zeci de bokuri pe care le adunati intr-o zi? hai sa mai schimbam totusi modul asta de a gandi si sa ne adaptam la realitatea noastra. pe global adminii cred ca sunt platiti, aici nu prea. fac treaba buna si in conditiile astea, dar hai sa nu asteptam sa renunte la viata privata si sa traiasca doar pentru comunitatea linkmania....parca e prea mult, nu credeti? :-??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...