Jump to content
POLAND

Meteorit prabusit in Letonia.

Recommended Posts

Posted

Un meteorit a căzut aseară într-un orăşel din Letonia. Bucata de corp cosmic a luat foc la intrarea în atmosferă şi a continuat să ardă şi după ce a ajuns la sol.

Un meteorit s-a prăbuşit în Letonia.

Meteoritul, care s-a prăbuşit în apropierea unei case, a format un crater de 10 metri adâncime cu o circumferinţă de 20 de metri. Perimetrul a fost izolat imediat.

Autorităţile se tem de o posibilă contaminare radioactivă a zonei. Anchetatorii iau în calcul şi posibilitatea ca obiectul să fi fost de fapt un satelit artificial. Unul dintre martori a povestit că, înainte de prăbuşirea obiectului, a auzit un zgomot asemănător celui pe care îl face un aparat de zbor, care survolează la mică altitudine

Video.

RealitateaTv

Guest Pun1sh17
Posted

Nu cred ca era meteorit , dar ceva in genul..

Posted

"This is not a real crater. It is artificial," Uldis Nulle, a scientist at the Latvian Environment, Geology and Meteorology Center, said after inspecting the site on Monday."

Fake -_-

Posted

Big Fake.

Poate maine cei de la NASA o sa deie de niste dinozauri plutitori in spatiu.

PS: Si satelitul ala pun pariu ca o cazut ca am dat eu ieri cu prastia , ca nu sa intors piatra inapoi.

Guest smiley_real92
Posted

Bine ca e fake..sau asa zic astia doar ca sa nu ne panicam :-s :))

Posted

oare o sa murim si noi ca dinozaurii :))?

Nu. La noi o sa scada coeficientul de inteligenta cu fiecare generatie, si problema se va rezolva de la sine. Oamenii vor muri incercand sa desfaca o sticla de cola sau scobindu-se in nas. The future's bright, the future's the land of choice.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...