Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Shmecherul

O intrebare...

Recommended Posts

Posted

Versiunea e full s1

Experienta din cunostintele mele cred ca este 25 (dar ceva lume sustine ca este 15), in orice caz intre 15 si 25, deci un server low, nu te astepta sa faci full intr-o luna sau doua.

Alte lucruri ce ai mai vrea sa sti?

Posted

cum sa zis mai sus e s1 ful ver exact apare cand intri in game parca :))

xp sigur nu e 25 =)) comparand cu 97d daca ai jucat e cam de 3 ori mai mica :)) (se adauga si diferenta de la 350-400 ca altfel nar fi asa nasol)

serv e bun deoarece e stabil fata de altele si nu e cu shop si alte porcari..

partea nasoala e ca admini is alesi pe cunostinte(nu ma refer la cele de mu sau adminat :)) si se comporta ca si pe serv care platesc sa fie admini :D )

te asteptam in game daca nu joci deja :P

20 de zile pauza pentru acuzatii nefondate la adresa adminilor

Posted

Eu am jucat mu inainte de primu rr la db si aveam lvl 349 si MI-A FOST CIUDA CA NU AM DAT SI EU RR!! :banghead::banghead: dupa ce am stat 1 an si ceva :angry1: si imi vine sa ma dau cu capu de toti peretiii :banghead::banghead:

Posted

cum sa zis mai sus e s1 ful ver exact apare cand intri in game parca :))

xp sigur nu e 25 comparand cu 97d daca ai jucat e cam de 3 ori mai mica :)) (se adauga si diferenta de la 350-400 ca altfel nar fi asa nasol)

serv e bun deoarece e stabil fata de altele si nu e cu shop si alte porcari..

partea nasoala e ca admini is alesi pe cunostinte(nu ma refer la cele de mu sau adminat :)) si se comporta ca si pe serv care platesc sa fie admini :D )

te asteptam in game daca nu joci deja :P

Eu fac 350 destul de repede. Pana la 280 merge uns, imediat fac, dupa incepe sa se simta o mica greutate. De aceea am crezut ca este 25, comparand cu 97d. Este de 2-3 ori mai greu fata de old ca este pana la lvl 400, cel putin la concluzia asta am ajuns.

Eu am jucat mu inainte de primu rr la db si aveam lvl 349 si MI-A FOST CIUDA CA NU AM DAT SI EU RR!! dupa ce am stat 1 an si ceva :angry1: si imi vine sa ma dau cu capu de toti peretiii

Daca pe old (97d, cand ai jucat tu) nu ai reusit sa dai un rr macar, aici nu e nici o sansa. Eu personal am dat rr-ul in icarus cu persoane tot non rr. De la 390 la 400 am facut in aproximativ 2-3 zile. Bine inteles acuma exista holderi de n rr-uri, spoturi k7 (kalima 7) si o gramada de lucruri noi. Ceea ce vreau sa spun este ca degeaba joci mu 2-3 ore pe zi. Nu ai sanse sa dai restart.

Posted

5 :blink: ??

Eu stiu ca doar db 3 (inceputul db-ului 3 defapt) a fost 5 xp. Sa inteleg ca am jucat pe 5 xp si nu mi-am dat seama ? ce e drept eram incepator de mu atuncea, dar nu cred ca eram chiar asa de n00b :D

Oricum ms de informatie, e bine de luat in calcul si ceea ce ai zis :)

Posted

hai ca esti tare.... da totusi care e succes rate?(la jwl ma refer:D)

si la cat e full stats la 32767? sau la cat ca am uitat, iar in cazul in care "da peste pahar" cum se poate reface?:D

Guest MagiczSm
Posted

deci xpul variaza intre 3 si 8 asa sa anuntat pe global de catre un admin ....

cu jwl depinde de noroc nu are o rata fixa :D

Posted

si full stats era la 32767(ca am uitat) desi nu cred ca o sa ajung in zona aia prea curand :D dar serverul, e genial facut cu xp sa te chiuiesti..... si poate da miss la goblin.. repet SERVERUL E GENIAL

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...