Jump to content
mortallx

"Poarta spre Cer" isi face aparitia si in Romania

Recommended Posts

Fenomenul misterios, filmat in urma cu doua saptamani pe cerul Moscovei, a fost suprins si in tara noastra Romania.

Sursa:PRO TV

Imagini

Ok, urmeaza a doua venire a lui Iisus pe Pamant, pregatiti-va, abandonati-va casele si traiti in pustiu pana se va pogori din ceruri.

Exista deja o explicatie stiintifica suficient de solida, care a fost data la aparitia acestui fenomen in Rusia. Nu stiu la ce mai scriu ei acolo "Tu ce crezi?"

Link to comment

care este explicatia ca eu nu am cautat sa ma uit?

Here you go:

Astfel de găuri se formează atunci când temperatura apei în nori, este sub punctul de îngheţ, dar apa nu a îngheţat încă din cauza lipsei nucleilor de gheata. Atunci când o parte din apa începe să îngheţe acesta va creea un efect de domino, cauzând vaporii de apa din jur să îngheţe şi sa cada pe pământ.Acest lucru lasă o gaura mare, de obicei circulara in nori.

EDIT: Ai postat dupa ce a fost scrisa explicatia in acel topic. Din asta reiese faptul ca nu te-ai obosit sa citesti si ce spun si ceilalti useri. That's not nice :)

Link to comment

Photoshop RuLLzZ :) Felicitari PRO Tv , ce urmeaza ? Parca vad ca maine ne invadeaza nu stiu ce martieni o.O

bravo , ai facut si tu un post pentru +1 , fi heppi .. cum poti spune ca e facuta in photoshop cand cineva mai sus a explicat despre ce e vorba si din ce cauza se creaza :| omfg #-o

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...