Irina Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Un japonez i-a dat in judecata pe medicii care l-au operat, in luna martie, acuzandu-i ca l-au "scos" bolnav de cancer si i-au pus anus artificial!Barbatul, a carui identitate nu a fost dezvaluita, s-a operat in primavara lui 2009, la o clinica din Miyazaki. Stia, de la medici, ca sufera de cancer la colon si ca, in cazul sau, nu exista alta solutie decat anusul artificial.Mai sa lesine, insa, mai tarziu, cand a aflat ca in bucata extirpata nu era urma de celula bolnava. Fusese chinuit de pomana...Socat, a gasit totusi puterea sa dea spitalul in judecata si sa ceara daune de peste 400.000 de dolari. sursa :Protvmacar l-au scapat de boala :beer:
ShorTyx Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 nu numai in Romania se poate intampla asa ceva! :mellow:
Random Hero Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 nu numai in Romania se poate intampla asa ceva! :mellow:Nu cred ca avem posibilitatea unei astftel de operatii in Romania :-?
ShorTyx Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Nu cred ca avem posibilitatea unei astftel de operatii in Romania :-? asa e. stirile proTV <_<pe cine intereseaza ca in nu stiu ce tara i-au pus cur fals degeaba lu x-ulescu #-o
i sin Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Un japonez i-a dat in judecata pe medicii care l-au operat, in luna martie, acuzandu-i ca l-au "scos" bolnav de cancer si i-au pus anus artificial!Barbatul, a carui identitate nu a fost dezvaluita, s-a operat in primavara lui 2009, la o clinica din Miyazaki. Stia, de la medici, ca sufera de cancer la colon si ca, in cazul sau, nu exista alta solutie decat anusul artificial.Mai sa lesine, insa, mai tarziu, cand a aflat ca in bucata extirpata nu era urma de celula bolnava. Fusese chinuit de pomana...Socat, a gasit totusi puterea sa dea spitalul in judecata si sa ceara daune de peste 400.000 de dolari. sursa :Protvmacar l-au scapat de boala :beer:haha mdf-ers sper sa isi primeasca omu banii
NoComment Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Saracul om ... acum se va imbogati de pe urma doctorilor (cred)
Toika_Cody Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 eu stiu ca atunci cand este vorba de o astfel de operatie te pune sa semnezi o hartie deci doctorii nu cred ca sunt vinovatii....e resposabilitatea lui
Velasquez Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 eu stiu ca atunci cand este vorba de o astfel de operatie te pune sa semnezi o hartie deci doctorii nu cred ca sunt vinovatii....e resposabilitatea luiAia in caz ca mori ma gandesc , nu ca iti grasesc ei operatiile sau boala ce o ai tu si te trezesti cu '' o gaura falsa'' :blink: . Oricum urat si foarte nasol pentru om !
snicker4us Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 In Romania nu se putea face asa ceva. Anus artificial , acuma mai simte ceva ?
The Wizard Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 o fi fost medicul ghey si a vrut sa se distreze
Anonim1 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 cum sa-i pui ba pexal in fund la bietu om.acu cand il trece burta foloseste cheia de 14 ?
Radu21 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Prostv nu mai au stiri interesante... au luat-o razna..Saracul japonez
armani114 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Nu stiu daca in Romania avem aceste posibilitati de a face astfel de operatii...oricum nu cred ca v-a primi vreun ban japonezul
Alecswtzu Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Va dati seama cat de nasol poate fi asta , mi se face pielea de gaina.
Doni[Mg] Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 vai ce mai citi offtopic: dar tu ce ai facut nu ai citit de ai postat ? sau ti-a trebuit +1 ? Ontopic: mie mila de saracu om... cum sa-i puna "anus aritificial"