Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest [Lolita]

De ce il injura jucatorii atat de mult pe Lancelot ?

Recommended Posts

Guest [Lolita]
Posted

Pareri ..Opinii ...:

Daca se poate sa comentati intr-un mod civilizat.

Guest [Lolita]
Posted

fa o lista cu jucatorii care il injura si vezi care e legatura intre ei

Dar de ce numai pe el ?

De fapt pe el si pe colegul Redemption care ii pune in aplicare ideiile marete .. sau mai bine zis ii punea pana sa apara Odizeus sa ii mai potoleasca .

Guest [Lolita]
Posted

fa o lista cu jucatorii care il injura si vezi care e legatura intre ei

Vezi aici cine este seful aliantei HH :

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=275697

Doar nu ai fi vrut sa fie injurat de persoane care erau sub protectia lui .

Daca iei topicul la rasfoit ai sa intelegi cat de implicat era in conducerea guildei / aliantei .

Ca sa te ajute

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...697&st=2025 asta demonstreaza de ce punea dosul la bataie totdeauna pentru HH .

Mai poti vedea acolo inclusiv cat de suparat era ca ...unu Gunit a primit suspend ptr folosire de programe bot .

Posted

Seful aliantei dupa parerea mea este Bogz ( o sa spuneti ca este trecut "doar pe acte", dar nu prea e asa)

Topicul guildei este un topic de spam, nu cred ca se discuta prea multe lucruri serioase pe acolo.

Fiecare din noi (aproape fiecare) are ceva cu un admin, unele persoane au cu Lancelot, alti au cu Dream, alti cu xtest etc. Parca bunny zicea ca a fost amenintat acum 1 an, si cand sa intalnit cu respectivul a dat mana (nu poti fi placut de toata lumea).

Iti garantez ca nu sunt singuri admini injurati de lume. Doar ca ei au fost injurati "pe fata" si nu barfiti pe alianta, sau discutand cu prieteni pe pm . In timp si pe mine ma enervat cineva din fosta echipa de admini, nu avea nici un sens sa ii aduc insulte pe forum, pentru ca banuiam ca ma asteapta cont blocat. Asa ca m-am multumit cu discutia legata pe guild (era pe old). Daca nu facem public ca ne enerveaza respectivul mod/admin, asta nu inseamna ca ne place asa cum este el. Gandim rational, ca degeaba il injuram. Totul se rasfrange asupra noastra, daca procedam asa.

Este adevarat ca doar anumite persoane il injura pe lancelot, deoarece ei cred ca decizia lui nu a fost corecta (nu judec pe nimeni, fiecare are dreptul sa creada/actioneze cum vrea). Fiecare din noi avem dreptul la o parere, cum alti il urasc pe lancelot, alti nu au nimica cu el. Daca este sa avem o discutie lunga pentru a convinge lumea ca lancelot este ok, sau din contra ca nu este ok, ne va trebui ani de zile si nici atuncea nu este sigur ca toti ar avea aceiasi parere despre o persoana.

Cum am spus putin mai sus, nu poti fi placut de toata lumea.

Pentru cei care veti spune: "Da cu Diablo de ce nu are nimeni nimica", tin sa va anunt ca si el a primit o observatie (si chiar din hh), pe vremea cand facea razie la 4 dimineata, ca a luat un coleg/o colega de-a noastra ss 2 zile ca era afk (al 2 lea contoar). SS-ul a fost corect si cu toate astea a primit observatie de la respectivul/respectiva.

Cel putin este singura de care stiu eu, ca au mai fost altele nu am de unde sa stiu.

Mi-am incheiat pledoaria.

Posted

Pentru ca a incercat sa fie Gentleman cu toata lumea dar se pare ca multi nu au stiut sa aprecieze asta :D.Probabil ca functia de moderator mai cuprinde si sporu de injuraturi ,nu poti fi iubit de toata lumea doar ceausescu era iubit de tot poporul:)

Posted

Pentru ca a incercat sa fie Gentleman cu toata lumea dar se pare ca multi nu ai stiut sa aprecieze asta :D.Probabil ca functia de moderator mai cuprinde si sporu de injuraturi ,nu poti fi iubit de toata lumea doar ceausescu era iubit de tot poporul:)

de aia l-au impuscat la targoviste #-o a fost iubit de poporul lui :gun:

Posted

de aia l-au impuscat la targoviste #-o a fost iubit de poporul lui :gun:

aveti cumva ganduri necurate? cautati cumva un lunetist?:))

Posted

aveti cumva ganduri necurate? cautati cumva un lunetist?:))

macar aici sa nu aud nimic de becali :)), desi dc as avea nr de la aia care au facut banner-ul.. as suna sa vad cat imi ofera :D

Guest kreeper
Posted

De ce il injura lumea pe Lancelot ?

Poate pentru ca isi favorizeaza proprii oameni prin micsorarea nr de zile acordat pentru aceiasi infractiunea, comparativ cu unu din Honey.

La cei din Honey le da ss imediat pentru orice nimic, dar in cazul unui HH se gandeste de 5 ori inainte. (Parere pur personala: Cre ca se musca de mana cand trebuie sa dea suspend la un caracter mai mare din HH)

La unele plangeri mai "neclare" noi primim avertisment , pe cand cei din HH primesc "No suspend"

Nu accepta o discutie civilizata pe forum , stie doar sa inchida topicuri si sa dea ss permanent pe contul de pe forum, mai nou da si pe cel din joc.

Isi face singur dusmani, oricum in mare parte asa era si pe 97d, stiu ca inventa ruguli , si dadea suspend cat vroia profitand ca in regulament pentru orice infractiune scrie "minim x zile" .Deci teoretic daca faci o stationare (adica 2 zile ss) , in regulament scrie minim 2 zile, teoretic poti sa dai si 99zile.

Posted

De ce il,, injura"lumea pe Lancelot?

Nu fac parte din Honey sau HH, deci sunt cam neutru,parerea mea este ca ai cam sec cu raspunsurile date la plangeri si banati, spun asta din propria experienta.Am postat pe cineva la plangeri si dupa la banati, in ambele topicuri am primit acelas raspuns(poate ca avea dreptate)dar daca el explica cu stie sa explice Odyzzeus poate ar fi mai simpatic la playeri.

app:[Lolita] cred ca in loc de injurat ar trebui sa pui ,,non simpatic" dar vad ca si tu deschizi un topic de genul asta cu un cont nou!!

Posted

e cam mult spus injurat..parerea mea personala nu e ca nu judeca bine cazurile(aici intervine faza aia:in cazuri neprevazute bla bla) doar le trateaza diferit..de aici si ura contra lui..nui moderator i se permite cam mult sa jongleze cu regulamentul si parerea mea ca jongleaza de bine intr`o parte si de rau in alta :))

Posted

Păreri despre un jucător / admin / moderator / GM

* În cadrul secţiunii Mu -Linkmania sunt interzise topicurile prin care se exprimă / se cer păreri despre un jucător / admin / moderator / GM.

* Nu se acceptă scuze de genul: "Ceream părerea despre mine", "Dar exprimam o părere pozitivă" etc.

* Deschiderea unui astfel de topic va fi sancţionată cu 3 zile pauză pe forum.

* Încălcarea repetată a acestei reguli poate duce la cont suspendat pe perioadă nederminată.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...